Şimdi Ara

Vw Polo spor yay uygulanası nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar vw Polo 2012 1.6 dizel aracıma spor yay taktırmak istiyorum kaç santim bassam güzel görünür ve konforu bozmayacak bir spor yay önerirmisiniz ?
    Ve asıl sormak istediğim aracın üstündeki lastik normal 185/60R15 küçük duruyor 15 jant hesabını siz yapın bu aracı bastığımızda spor yay taktığımızda lastikler sırıtırmı nasıl durur yakışır mı resim varsa atarsanız sevinirim
    not: lastiklerim yeni aldım ince yanakla takas etmek isteyen düşünebilirim teşekkür ederim 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwpolo34 -- 19 Haziran 2018; 23:5:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Makaslara daha rahat girebilmek icin degilse tavsiye ederim. Güzel bir jantla daha iyi olur hatta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spor yay iyidir 220 ile makas atarsin ama cidden baydi. Ulkemiz yollari yol yorgunlugu yapiyor. Avrupada olsak acimazdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4cm önü 3cm arkayı bas. Teneke jant tak geç. Arkaya osmanlı tuğrası 👍🏼

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 MM oluyor sanırım, Türkiye şartlarında ideal olan odur. Hep apaçi gibi yere durmuyor, hem de yere, yola, kasise sürtmezsin. Bu araya yay ve lastik taktırdığın zaman konfor kaybın olacak, yakıt tüketimi de bir miktar artabilir, haberin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 jant + 3.5mm eibach yay ile gayet ayarında bir seçim olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön lastiklerin çamurluğa değip zamanla kırar. spor yaydan konfor bekleme çünkü rebound kısa olcağı için arabada koltuğun üstünde zıplayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 sedan ve JSV spor yay!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.