Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.057.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smhynk

slm arkadaşlar 97 polo 180000 7000tl bu araç hakkında yorumlarınızı bekliyorumjavascript:void(AddText(''))

bu soruyu "Polo V kulübü" başlığına değil "VW Polo kullanıcıları ve meraklıları buraya" başlığına açarsanız daha iyi olur, o başlık altında sorduğunuz modelden kullanan çok kişi var, daha iyi yardımcı olacaklardır..
  • herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaslar.bendeayın 4.unu beklıyorum ksayınpederle bırlıkte 2 tane sıfır siyah düz vites polo aldık.bugun musterı temsılcısı aradı 2 arabadada 1100 tl ındırım olmus banka hesap numarası verın ıade edelım dıe yenı yıl ıkramıyesı gıbı oldu 1 senelık benzın parası gerı geldı:)) kasko 740 tl tuttu.gerıden okurken bır arkadsım soyle bır ıbare kullanmıs rodaj ile ilgili olarak : 1500 km de yag degısımı demıs ben buna katılmıyorum yenı arabanın fabrıka tarafından konulan ılk yagı cok onemlıdır arkadaslar ılk 15.000 km boyunca arabanın 100.000 km ıle 200.000 km aralıgında problem cıkarmaması ıcın bu ılk konulan yagın olusturdugu motor ıcı faydalı kurum bırıkıntılerı cok cok onemlıdır.onun ıcındırkı sakın ola fabrıkanın ılk koydugu yagı 1500 km degıstırmeyınız.bu arada arabaları daha henuz almadık.ocak tasıtlar vergısını yatıralım dıye beklıyoruz bosu bosuna temmuz-aralık 2009 vergısını yatırmamak ıcın.ayın 4 u gıbı teslım alacagız.dıkkatımı ceken bır sey poloda benzınlı araclarda motora baktıgımda aracın motorunun saga bıraz yatık oldugunu gordum.bana bıraz garıp geldı.

• Merhaba bocukler,

Yeni arabalarınız hayırlı uğurlu olsun. Yazdıklarınızdan aracı 30.500 TL + MTV (300-350 Ocak vergisi) olarak anlıyorum, doğru mu?
    Bir de parayı hangi tarihte ödediniz? Fiyat sağlaması yapıyorum da...
    Selamlar...
  • dostum hayır.mtv ıcınde zaten aracın.aralıkta alsaydık temmuz-aralık 2009 2.taksıtını bosu bosuna verecektık.ocak tescılı olunca6 aylık karımız oldu.aracı 30.500 tl.+266 trafik sigortası olarak 30.766 tl.ye aldık.31.600 olan fıyat 31.500 olarak verıldı bıze 2 ayrı araba ıcın artı trafık sıgortası dendı.sımdık 2000 tl gerı ıade aldık 2 araba ıcın.paraların tamamı aralıgın 25.ınde verıldı.
    quote:

Orijinalden alıntı: blaise

Merhaba bocukler,

Yeni arabalarınız hayırlı uğurlu olsun. Yazdıklarınızdan aracı 30.500 TL + MTV (300-350 Ocak vergisi) olarak anlıyorum, doğru mu?
    Bir de parayı hangi tarihte ödediniz? Fiyat sağlaması yapıyorum da...
    Selamlar...
  •  VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

DSG farkı benzinli ve dizel motorda 3400 TL iken,
    yeni listede DSG farkı benzinli motorda 4500, dizel motorda ise 3400 TL
    bir yanlışlık olmalı

• herkese selamlar.

ilk başta karasızlık yaşamıştım polo-fiesta-207 ydi seçeneklerim. bütçem 30k olduğu için böyleydi eğer 35k ya çıkabilseydim jazz olurdu sanırım tercihim.
    neyse ilk önce bu otomobillerin avrupadaki karşılaştırmalı testlerine baktım, bild, autoexpress, zeitung vs.. burada her motor tipinde polo hep geliyor. sadece yol tutuşta çok az farkla fiestanın gerisinde kalıyor. tüm testlerde açık ara sonuncu olan corsaya hiç değinmiyorum. ayrıca polo ya fren, konfor, direksiyon ve işçilik konularında övgü vardı.

daha sonra bayiilere gidip arabaları iyice inceledim. ilk olarak fiestaya gittim. arka koltukları yatırdığında pek bişey değişmiyor (nerdeyse yatmıyor), plastik kalitesi ve işçilik vasat hatta kötü, koltukları da gerçekten iyi görünmüyorlardı.
    daha sonra doğuş maslak ta polo ya gittim. ilk olarak mükkemmel bir işçilik ve tokluk var, içi kalite plastik kokuyor. bagajı neredeyse jazz kadar düzleşiyor ve çok kullanışlı, müzik sistemi ise çok iyiydi. ancak polo nun bilinen donanım eksikliği var. hadi sensörlerin olmaması değil de esp olmalıydı bence, en önemli eksik bu gerisi faso fiso.

daha sonra tüm otomobil forumlarında gezerek fiesta hakkında bilgi topladım ve gayet huzur bozucu sorunlar gördüm. meşhur boya dökülmesi sorunu, gürültü ve ömrü kısa koltuklar. ve fiestayı sadece yol tutuş için seçmemeye karar verdim, gidip polo aldım.

otomobili yeni teslim aldım benzinli ve düz vites. fiyatı 30500 ytl ancak metalik felan pazarlık yaparak ve 0,99 kredi ile fena alışveriş olmadı. yani fiestanın 500 ytl kredisinin faizi daha fazla.

* otomobili daha birkaç kez kullandım ancak görüşlerim gayet olumlu, alt devirlerdeki tork gayet yetiyor, eğer 130 un üstüne çıkmam diyorsanız 1.4 motor yeterli. motor rodaj da daha.
    * oldukça sessiz bir araç. sanırım golf deki yalıtım malzemesini (ön cam filmi hariç) burada da kullanmışlar. yol gürültüsünü maksimum emiyor. daha önce golf v kullanmıştım yol sesi daha fazlaydı.
    * direksiyon hissiz değil ve tepkileri çok net.
    * malzeme kalitesi ve işçiliği b sınıfı ile alakası yok. çok yukarda. otomobilin herhangibi aksamında ses gelmiyor (e bilader 0 araç gelmez tabii demeyin daha önce aldığım 0 araçlar polo I, clio II, şirket arabası golf v de mutlak tıkırtılar vardı)

eksileri malum eksik donanım.. esp için birşey yapılamaz belki ancak bir tomtom ve 15" alümimyum ile tavkiye gerek.

sonuç olarak benim gayet içime sindi.
    otomobil siyah - bej bu arada. inşallah fotolarını da koyarım. nazardan sakınmak için kapalı otoparka koyuyorum :D

saygılar...

• merhaba aleceiffel,
    yeni Polo'nuzu güle güle kullanın.
    Tüketim değerlerini, araçla ilgili izlenimlerinizi ve fotoğraflarınızı paylaşırsanız sevinirim.
    Polo'yu alırken kırmızı ve siyah renk arasında kararsız kalmıştım ama koltuk rengi siyah olan kırmızı Polo daha ağır basmıştı.
    Siyah Polo'da siyah koltuk favorim, ama yok :(

• güle güle kulannın birde 0,99 faiz oranı hangi bankanın
  • güle güle kullanın,allah kaza bela vermesin.

ben de bugün kızkardeşime aldığımız polo yu teslim aldım.

bizimkinin rengi de siyah,koltuk bej rengi,1.4.dsc şanzıman.

yaklaşık 10 km kullandım.ilk izlenimlerim güzel bir araç.eksikleri burada yazılanlardan farklı değil.opsiyon seçenekleri halen belli değilmiş.navigasyon yüklü değil ve bunun için ne yapılmalı bilmiyorum.yıl sonuna doğru yükleme cd si gelir dediler.

uzun lafın kısası,güzel bir araç,içi de konforlu.en kısa zamanda fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım.

keyifli forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulka -- 7 Ocak 2010; 20:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulka

güle güle kullanın,allah kaza bela vermesin.

ben de bugün kızkardeşime aldığımız polo yu teslim aldım.

bizimkinin rengi de siyah,koltuk bej rengi,1.4.dsc şanzıman.

yaklaşık 10 km kullandım.ilk izlenimlerim güzel bir araç.eksikleri burada yazılanlardan farklı değil.opsiyon seçenekleri halen belli değilmiş.navigasyon yüklü değil ve bunun için ne yapılmalı bilmiyorum.yıl sonuna doğru yükleme cd si gelir dediler.

uzun lafın kısası,güzel bir araç,içi de konforlu.en kısa zamanda fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım.

keyifli forumlar dilerim.

Merhaba pulka, kızkardeşiniz için 1.4 DSG uygun bir seçim olmuş, iyi günlerde kullanın.
    Polo Comfortline paketinde navigasyon özelliği olmayan RCD310 cihaz vardır. CD ile harita yüklenemez.
    Bir yanlışlık olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ockforever

Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç opsiyonun fiyatı şöyle:

Metalik boya: +750 TL
    Arka park sensörü: +750 TL
    Direksiyondan kumanda: +500 TL
    RCD510: +1000 TL
    Dijital klima: +750 TL

Bu arada ne kadara kasko yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? =))

Dijital klima istendiğinde yol bilgisayarıda geliyor bildiğim kadarıyla.
    Aracı yorumlamak gerekirse sürüş karakteri olarak daha önce kullandığım (polo 6n2) kasadan çok bir fark göremedim. Test ettiğim araç polo tdi idi. Aracın işçilik açısında bir kusur bulamadım.İşçilik olarak golf standartlarında. Ancak içeriye motor sesi çok fazla alıyordu. Buda motorun soğuk olmasından kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla. Birde test ettiğim aracın debriyaj pedalında hafif bir titreme vardı. Son olarak bu araç alınacaksa sadece tasarımı ve dsg için alınır düşüncesindeyim. alan arkadaşların iyi günlerde kullanması dileğimle.

•  VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'
  • Siyah renk araçlara alaşımlı jant jakışıyor, birde koltuk rengi siyahsa tam olur.
    Tabi DSG'yi unutmamak gerek.

• Merhabalar,

Sonunda ben de Polo'ma kavuştum. Çocuklar gibi mutluyum. Yardımlarını esirgemeyen tüm Polo'daşlarımı selamlarım(tabii tüm diğer sürücüleri de). Herkese mutlu kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Kusura bakmayın, şimdi yeni oyuncağımla oynamaya gidiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaise -- 8 Ocak 2010; 16:38:09 >
  • Valla siyah renkli arabayı Rusyada çalışırken almıştım. 2 sene kullandım. Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Yıkanınca çok hoş duruyor ama azıcık tozlu bir ortamsa yıkandıktan maksimum 2 saat sonra insanı deli edecek tozu çekiyor resmen üzerine. Rusyada çok sorun yaşamadığım başka bir problem ise, siyah renkli araba yaz aylarında diğer arabalara göre daha çok ısınıyor malesef.
    İç döşeme renginde ise bej rengi benim için tam bir kabus... Sırf bordo renkli Honda civic ın iç döşeme rengi bej olduğu ve diğer standart renk olan fümeyi yaptıramadığım için almadım. Kayınçonun arabası bej renkli.....idi şu an yarı bej yarı gri oldu......Kiri aşırı derecede gösteriyor..

Birde geçen gün yanından geçerken dikkatli baktım. Poloları sanki offroad aracı gibi imal ediyorlar. Eski kasada olan polo Cross artık standart olmuş gibi. Araç yerden çok yüksek . Lastikle çamurluk arasındaki mesafeye hiç dikkat ettiniz mi?

Kim ne derse desin yeni poloya en yakışan renk kırmızı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 8 Ocak 2010; 23:19:05 >

• konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • Yeni Polo (A05) orjinal aksesuar kataloğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asclepius -- 12 Ocak 2010; 10:20:16 >

• Merhaba Ockforever,

Kasko'mu 768'e Groupama'ya yaptırdım.
    Selamlar..
  • Arkadaşlar merhaba.. Golf 5 kullanıyorum, fakat merakımdan soruyorum Polo için 35 000 gibi bir fiyat söz konusu iken, Yeni Golf 39 000 den başlıyor.. Daha önce polo kullanmadığım için mazur görün , Sizce biraz daha koyup golf almak daha mantıklı olmaz mı ? Sakın yanlış anlaşılma olmasın tahrik amaçlı değil tamamen meraktan soruyorum..

Teşekkürler
  • Polo 30.500'den başlıyor, golf 38.100'den. Asıl alınası TSI ya da DSG sözkonusu olduğunda fiyat 42.000 civarı oluyor. İyi ayarlamışlar, fiyat makası en az 7-8.000 ve donanıma göre açılıyor Golf yönünde.
    İlaveten yeni Polo'nun -eksiklerine rağmen- kalite yönünden Golf'e yaklaştığını da gözden uzak tutmamak gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.