Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.057.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asclepius

Yeni Polo (A05) orjinal aksesuar kataloğu

Ersin abi, katalog için teşekkürler.. İçeriği çok dolu. Gerçekten güzel aksesuarlar düşünmüşler Polo için.. Gerçi her ne kadar yeni Polo için görünse de zannediyorum 9N ve 9N3 grubuna da olacak malzemeler çoğu.. Şu bagaj havuzları ve camlara film gibi takılan güneşlikler çok iyi.. Ayrıca yeni müzik setleri de var, katalogda RCD310 ve 510dan önce gösterilen yeni modelleri de alınık duruyor, hele önde direk USB ve AUX girişi olan model bence on numara olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 12 Ocak 2010; 12:09:16 >

• Aydın Lena satış bayisi ile görüşmemde polo için opsiyon ekletme isteğinde bulunduğumda opsiyon ekleme gibi bir durumun söz konusu olmadığını söylediler.İzmir doğuşla görüştüğümde ise istediğim opsiyonu ekleyebileceğimi aracında yaklaşık 2-2,5 ay süre zarfında geleceğini söylediler.Opsiyon ekleme sadece doğuş kendi bünyesindeki satışlardamı geçerli?Ayrıca direksiyondan kumanda müzik sistemi 500 tl,dijital klima 750 dijital klimayıda forumda arkadaşın biri yol bilgisayırı ile geldiğini söylediği için ekletme yanlısıyım.Bu fiyatlarla opsiyon ekletip o kadar süre beklemeye değermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaise

Polo 30.500'den başlıyor, golf 38.100'den. Asıl alınası TSI ya da DSG sözkonusu olduğunda fiyat 42.000 civarı oluyor. İyi ayarlamışlar, fiyat makası en az 7-8.000 ve donanıma göre açılıyor Golf yönünde.
    İlaveten yeni Polo'nun -eksiklerine rağmen- kalite yönünden Golf'e yaklaştığını da gözden uzak tutmamak gerek.

Polonun kokpiti gerçekten kaliteli ama kapılardaki plastikler hiç o araca yakışmıyo bence. Corsadaki plastikler hem daha sağlam hissettiriyor hem de daha kalın, daha oturaklı.
  • kulübümüz hayırlı olsun. ankara doguş otodan bende kırmızı 1.4 dsg içi mısır püskülü döşeme almayı düşünüyorum. 3 ay beklemem gerekirmiş tr de daha gelmemiş bu renge bu döşeme. tüm polo camiasına selamlar selamlar'
  • Herkese merhaba,

Bende uzun araştırmalar sonucunda Polo ya karar verdim.
    Listemdeki tüm alternatifleri inceledim ve test sürüşü yaptım. (Fiesta,Corsa,Yaris,Polo)
    Polo un koltuğuna oturduğum zaman karar vermiştim. Bu iş tamamen zevk meselesi, diğer marka arabaları tercih edenlerinde inşallah içine siner ve kazasız/belasız keyifle kullanırlar
    Polo nun tasarımının çok uzun süre "güzel/güncel" kalacağını düşünüyorum. (Yabancı bir dergide "Timeless Design" yorumunda bulunmuşlardı.)
    Fiesta nın tasarımının ise biraz zorlama ve bir kaç sene içinde "demode" olacağı kanatindeyim. (Beğenenler alınmasın lütfen.)

Seçimimde buradaki yorumların da çok faydalı olduğunu ayrıca belirtmeliyim.
    Çarşamba günü teslim alacağım.
    Fotograflarını eklemek ve ilk izlenimlerim yazmak için sabırsızlanıyorum.

Ben Beyaz tercih ettim. Normalde beyaz araba pek sevmem ama yeni Polo ya çok yakıştığını düşünüyorum. Yeni Poloda pek çok siyah kısım var ve güzel bir kontrast oluşturduğunu düşünüyorum. Heryeri bembeyaz arabalar gibi değil.

Seçeneklerin Türkiye de çok kısıtlı olması ise beni rahatsız eden tek nokta.

PS: Bitirmeden bir soru soracağım. Forumdaki bir arkadaş Polosunu aldıktan sonra, aracın bilgisayarında bazı ayarlamalar yaptırmış. (hareket sonrası kapı kilitlenmesi, kilitlenme sonrası korna ile onay gibi) Bunlar gibi başka parametreler olup olmadığını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monolith -- 11 Ocak 2010; 19:00:38 >

• güle güle kullanın dsg li mi aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34UD5759

quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

Yeni Polo (A05) orjinal aksesuar kataloğu

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

Ersin abi, katalog için teşekkürler.. İçeriği çok dolu. Gerçekten güzel aksesuarlar düşünmüşler Polo için.. Gerçi her ne kadar yeni Polo için görünse de zannediyorum 9N ve 9N3 grubuna da olacak malzemeler çoğu.. Şu bagaj havuzları ve camlara film gibi takılan güneşlikler çok iyi.. Ayrıca yeni müzik setleri de var, katalogda RCD310 ve 510dan önce gösterilen yeni modelleri de alınık duruyor, hele önde direk USB ve AUX girişi olan model bence on numara olmuş..
    PoloTDI - powered by Megachips

96 HP - 227 Nm -- Chipli hali

BİR SÜRELİĞİNE STOCK GÜCE DÖNDÜK: 75 HP - 195 Nm

Barış Abi,
    bagaj için ayarlanabilir havuzluk hoşuma gitti, faydalı bir ürün. Yedek parça bölümünde varsa almak istiyorum.
    Bu arada gücün kuvvetin azalmış, hayrola?

• Ersin abi, bagaj havuzu için İçerenköy Bauhaus'ta "muadil" ürün var.. Tabi Polo'ya özel değil üniversal bir ürün olduğundan bu katalogdaki gibi tam oturmaz muhtemelen yerine ama 20 TLlik fiyatıyla çok cazip geliyor..

Nefesimi kestim abi ama dumanı da kestim, chipli iken ara hızlanmalar(yüklenme) ve dip gazda duman atıyodu araç.. Bundan dolayı bir dönüş yapalım dedim. Chipli 35000 km kullanımdan sonra attan inip eşeğe binmiş gibi oldum ama bir-iki depo stock halde kullanayım diyorum.. Mehmet (Gazihan) bir ara dumansız bir yazılım ayarlayacak..

Yeni 1.6 CR 90 HP PoloTDIlerden chip tuning ile nasıl bir güç alınacak bakalım, gerçi onların beyine güvenlik önlemi alınmış başka bir forumdan okuduğum kadarıyla. Yani "chip tuning serviste anlaşılmaz" miti bozulacağa benziyor, yazılıma kaç defa müdahale edildiği serviste görülebilecek imiş.. Ben daha ABTnin sitesinde bile bu yeni motor için (Polo kısmında) bir chip tuning alternatifi göremedim..

• Sipariş vermek için bugün bayi ile görüşme yaptım.Direksiyondan kumandalı müzik sistemi (deri direksiyon)
    +park sensörü+dijital klima opak siyah renk mart ayı sonu teslim verilen fiyat 37000 tl.Derin siyah istersem 750 tl daha ilave edeceklerini söylediler.Ayrıca boavista aalajım jant istemiştim opsiyonlarda olmasına rağmen fabrikadan temin edemediklerini söylediler.Döşeme rengi konusundada siyah seçeneği tercih edebileceğimi belirttiler.Karar vermekte zorlandığım konu opak siyah ve derin siyah araındaki görünüm farkını bilmiyorum ikisini bir arada gören arkadaşlardan tavsiye bekliyorum (eğerki belirgin fark yoksa üzerine birazdaha koyup alaşaım jant alırım diye düşünüyorum)Bir diğer kararsız kaldığım nokta ise döşeme rengi siyahmı yoksa bejmi tercih etmeliyim.Görüş ve düşünceleriniz için şimdiden teşekürler.
  • Selam,

Opak siyah ile Derin siyah arasındaki fark ancak yakından bakınca anlaşılıyor.
    "Derin Siyah" olarak tabir edilen boyada ayrıca "sim" var.
    (20cm kadar yakından bakınca simler çok net gözüküyor.)
    Birde aydınlık bir günde direk güneş ışığında yada direk suni aydınlatma da dikkatli bakılırsa bir miktar fark oluyor. "Derin Siyah" daha parlak görünüyor.
    ama yolda yanınızdan geçerken yada öylesine bakarken aradaki farkın anlaşılacağını düşünmüyorum.
    Metalik renkler için ömürlerinin bir miktar daha uzun olabileceği söylenebilir sanırım. Ancak Volkswagen kalitesi düşünülürse Opak renklerinde uzun süre güvenlir olabliceğini söyleyebilirim.
    Ancak dostça uyarmalıyım; bir arkadaşında forumda belirttiği gibi sıcak yerlerde (İzmir, Antalya) siyah araba biraz problem olabiliyor ve sürekli temiz tutmanız gerekiyor. Yine koyu renklerin bir dezavantajı küçük de olsa çizik/ezik gibi kusurları çok belli ediyor. (İnşallah olmaz tabi)

Özet: Ben siyah tercih etseydim Opak Siyah tercih eder, fiyat farkını başka bir opsiyon ile değerlendiriridim. (Direksiyon, Jant gibi)

Döşeme konusunda da Siyah araca Bej döşeme bence daha çok yakışıyor.

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

güle güle kullanın dsg li mi aldın

Hayır DSG test sürüşü çok hoşuma gitmesine rağmen düz aldım. Bütçe konusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaise

Merhaba Ockforever,

Kasko'mu 768'e Groupama'ya yaptırdım.
    Selamlar..

Ben henüz yaptırmadım ama Aksigortadan 690 teklif aldım.
    ama biraz araştırınca Akisgorta ile ilgili çok fazla şikayet okudum... Bir tecrübesi olan varmı acaba?
  • Monolith değerli düşüncelerin için teşekür ederim.Maalesef aydında ikamet ediyorum.Başka markalarda olsa siyah tercihlerim arasında yoktu.Ama siyah renk poloyo yakışıyor.Örneğin uzun zamandır fiesta polo arasında gidip geliyordum.Fiestanın ikinci el değerinin aşırı düşük olması ve ilk iki seneden sonra ayna,kapı bilumum yerlerden sesler gelmesi beni poloya götürdü.Metalik renk konusunda ise metalik renk farkını jantlara vermek konusundaki görüşünüze katılıyorum.Daha önce vw grubu araç kullanmadım.Dolayısıyla opak siyahla metalik siyah arasında nasıl bir fark var kıyaslama şansım olmadı.Ama dediğiniz gibi ise ilk bakışta farkedilemiyecekse metalik farkını vermeninde anlamlı olmadığı kanaati oluştu.Görüş ve önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monolith

Herkese merhaba,

Bende uzun araştırmalar sonucunda Polo ya karar verdim.
    Listemdeki tüm alternatifleri inceledim ve test sürüşü yaptım. (Fiesta,Corsa,Yaris,Polo)
    Polo un koltuğuna oturduğum zaman karar vermiştim. Bu iş tamamen zevk meselesi, diğer marka arabaları tercih edenlerinde inşallah içine siner ve kazasız/belasız keyifle kullanırlar
    Polo nun tasarımının çok uzun süre "güzel/güncel" kalacağını düşünüyorum. (Yabancı bir dergide "Timeless Design" yorumunda bulunmuşlardı.)
    Fiesta nın tasarımının ise biraz zorlama ve bir kaç sene içinde "demode" olacağı kanatindeyim. (Beğenenler alınmasın lütfen.)

Seçimimde buradaki yorumların da çok faydalı olduğunu ayrıca belirtmeliyim.
    Çarşamba günü teslim alacağım.
    Fotograflarını eklemek ve ilk izlenimlerim yazmak için sabırsızlanıyorum.

Ben Beyaz tercih ettim. Normalde beyaz araba pek sevmem ama yeni Polo ya çok yakıştığını düşünüyorum. Yeni Poloda pek çok siyah kısım var ve güzel bir kontrast oluşturduğunu düşünüyorum. Heryeri bembeyaz arabalar gibi değil.

Seçeneklerin Türkiye de çok kısıtlı olması ise beni rahatsız eden tek nokta.

PS: Bitirmeden bir soru soracağım. Forumdaki bir arkadaş Polosunu aldıktan sonra, aracın bilgisayarında bazı ayarlamalar yaptırmış. (hareket sonrası kapı kilitlenmesi, kilitlenme sonrası korna ile onay gibi) Bunlar gibi başka parametreler olup olmadığını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

Merhaba monolith,
    aracınızı çarşamba (bugün) alacağınızı yazmışsınız, muhtemelen şu saatlerde direksiyonda olmalısınız.
    Güle güle kullanın, aracınızla ilgili yorumları ve fotoğrafları paylaşırsanız seviniriz.
    VW servise uğrayıp kişiye özel uygulamaları aktif hale getirebilirsiniz.
    Bunları aracımda uygulattım, serviste sorduğumda başka bir uygulama olmadığını söylediler.

Çok işlevli uzaktan kumanda

Polo'nun uzaktan kumandası standart araç kilidini açıp kapama görevi dışında da işlevlere sahiptir.

•Aracınızın uzaktan kumandası üzerinden kapı kilidinin yanı sıra elektrikli camların tümünün tek dokunuşla açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz.
    •Polo'nuzun bagaj kapağı uzaktan kumanda üzerinden diğer kapılardan bağımsız olarak açılıp kilitlenebiliyor.
    Böylece siz yükleme boşaltma yaparken , ön taraftaki eşyalarınız güvende oluyor.

Ayrıca VW servislerinde kodlama yaptırarak uzaktan kumanda ve merkezi kilit sisteminize yeni özellikler de kazandırabilirsiniz.

•Açma tuşuna 1 defa basınca sürücü kapısının,
    2 defa basınca diğer kapıların açılması.
    •15 km/h hızdan sonra kapılar ve bagaj kapağının otomatik olarak kilitlenmesi
    •Uzaktan kumanda ile merkezi kilitlemenin korna sesi ile onaylanması

• quote:

Orijinalden alıntı: 34UD5759

Ersin abi, bagaj havuzu için İçerenköy Bauhaus'ta "muadil" ürün var.. Tabi Polo'ya özel değil üniversal bir ürün olduğundan bu katalogdaki gibi tam oturmaz muhtemelen yerine ama 20 TLlik fiyatıyla çok cazip geliyor..

Nefesimi kestim abi ama dumanı da kestim, chipli iken ara hızlanmalar(yüklenme) ve dip gazda duman atıyodu araç.. Bundan dolayı bir dönüş yapalım dedim. Chipli 35000 km kullanımdan sonra attan inip eşeğe binmiş gibi oldum ama bir-iki depo stock halde kullanayım diyorum.. Mehmet (Gazihan) bir ara dumansız bir yazılım ayarlayacak..

Yeni 1.6 CR 90 HP PoloTDIlerden chip tuning ile nasıl bir güç alınacak bakalım, gerçi onların beyine güvenlik önlemi alınmış başka bir forumdan okuduğum kadarıyla. Yani "chip tuning serviste anlaşılmaz" miti bozulacağa benziyor, yazılıma kaç defa müdahale edildiği serviste görülebilecek imiş.. Ben daha ABTnin sitesinde bile bu yeni motor için (Polo kısmında) bir chip tuning alternatifi göremedim..

Barış Abi, muadil ürün bilgisi için teşekkürler. 20 liralık havuzluğu bende gördüm, dediğin gibi universal. Bölümlendirme yok.
    Aşağıdaki bagaj havuzluğu için VW'den bilgi aldım. Fiyatı 550TL ve bu ürün şiparişle 1 ayda geliyormuş.
    Aynı ürünün Touareg versiyonuda muhtemelen benzer fiyatlarda. Ama Polo, Touareg'in yaklaşık 1/7 değerinde.
    Sonuçta kaliteli ama pahalı bir ürün.

• esp yol bilgisayarı direksiyondan kumandalı müzük sistemi vb özellkler opsiyon olarak gelcekmi bilen varmı
  • Pazartesi bir aksilik olmazsa 2 ay önce teslim aldığım 160 bg.dsg Highline Golfümü inanılmaz bir zararla satıyorum.
    Şimdi1,6 tdı dsg olanını almayı düşünüyorum.
    Çok net bir soru sormak istiyorum Mart ayına gün verdikleri bu araca deri direksiyon+park sensörü+hız sabitleyici+alaşım jant ekletip (Almanya dan) getirtme imkanı varmı (elbete doğuş aracılığı ile)
    Bir de arkadaşım sıfır fiesta aldı,fordun kendi sitesindeki yakıt değerlerine çok yakın rakamları elde ediyor.Bu araba içinde VW 5,2 yazmış ş.içi bu rakamlar gerçek mi?
    Bilgi verirseniz çok sevinirim.Golfdeki erken karar alma hatasına polo da düşmek istemiyorum
    selamlar
  • dt 1907 arkadaşım dijital klima,park sensörü,yağmur sensörü,müzik kontrol sistemli (çok fonksiyonlu)deri direksiyon opsiyonlar arasında var.Bugün dizel derin siyah dijitak klima +çok fonksiyonlu deri direksiyon için sipariş verdim.Aracın mart sonu nisan başı geleceğini tahmin ediyorlar.Fiesta ile polo arasında kalmıştım.Bu gün poloyu test etme imkanım oldu.fiestaya göre içeri daha az ses alıyor.plastik kalitesi fiestadan yüksek.Koltukların yandestekleri ve rahatlık konusunda fiestayı ikiye katlar.Vites geçişleriinde sorun yok.Gaz pedalı çabuk tepki veriyor.Göstergeler ve aydınlatma çok hoşuma gitti.Aracın içine oturduğunuzda b segmentinden beklenmedik bir hava teneffüs ediliyor.Yalnız jant ve sis farı şu an temin edilemiyor.Birde benmi sorun yaşadım bilmiyorum ama ön kol dayama kolçağı vites geçişlerinde yeterli mesafe olmadığından rahatsız etti.
  •  VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

Polo araçlarını teslim alan arkadaşlardan ses yok
  • Yeni Polonun tasarımını çok beğeniyorum. Hatta bence golften de güzel. Ama dizel almaya kalkınca ortaya çıkan fiyat çılgınca geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.