Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eleyen

Dostum Resimdeki siteyi bulamadım acaba adresi gönderebilirmisin?

@eleyen, ebay.de sitesinde bu direksiyon için verdiğim resimdeki yazıları aratırsan bulursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsecer

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

o yüzden 3.20d yazdım sıfır veya 2. el , yada dizel jetta , çok para kazanırsam 2. el 7 kasa neden olmasın. o zamana kadar polo idare etsin bakalım. polo nun dış görünümü de çok güzel , orjinal gündüz yanan sis farı ve 15. stepne dahil jant taktırdık araba tamamen değişti.

Alaşımlı jantları ve sis farını ne kadara taktırdınız acaba?

alaşım jantlar üzerinde geldi almanyadan 1000tl , sis farı serviste takıldı 800 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 3 Şubat 2011; 0:59:06 >
  • yazdım dostum ama çıkmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleyen

yazdım dostum ama çıkmıyor?

benzer ürün:

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 4 Şubat 2011; 0:45:58 >

• yeni polo 1.4 comforline'ın radyosunda bir sonraki frekansa otomatik geçemiyorum, ilgili tuşa basınca alakasız bir kanala geçiyor.

kullanım kılavuzunu detaylıca da okudum, ayarları karıştırdım ancak başarılı olamadım. sağdaki butonu çevirerek manuel geçebiliyorum kanalları.

bir yeri atladım sanırım, bu konuda bilgisi olan var mıdır?

teşekkür ederim.
  • arkadaşlar , radyoda bas-tiz ayarı yok yada ben bulamadım. kitapçıkta da göremedim herhangi bir şey.
  • Teşekkür ederim. eline sağlık...
  • Teşekkür ederim dostum. Eline saglık...
  • quote:

arkadaşlar , radyoda bas-tiz ayarı yok yada ben bulamadım. kitapçıkta da göremedim herhangi bir şey.

Eject tuşunun simetriğinde sound olması lazım. Ona basarak bas-tiz ayarlarını açabilirsiniz.
  • Daha sonra orjinal navigasyonu taktırabiliyor muyuz arkadaşlar?
    Fiyatı ne kadar acaba?

Aynı şekilde otomatik kararan dikiz aynası ve yağmur sensörü. Bunları da taktırabilr miyiz? Fiyatı ne olur?
    Ne kadar sağlıklı olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsecer -- 5 Şubat 2011; 0:17:51 >
  • Arkadaşlar bende 1,2 tdı polo almak istiyorum ama bazı çekincelerim var malumunuz 1,2 tdı polo 75 ps olması aracın performansını nasıl etkiliyor sıkıntı çıkarır mı vede test edebileceğim bir bayi varmı benim bulunduğum yerde acarlarda sordum ellerinde 1,2 tdı olmadığını söylediler 1.2 tdı kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim
  • Selamlar,

Arkadaşlar 6R (2009-2011)pololar için tamamen orjinal sis farı, gündüz farı, viraj farı olarak, %10 iskontolu satan Üçel otomotiv var. Taktıracak arkadaşlar 405 lira karşılığında alıp, 100 lira servis ücreti verip taktırabilir. Servis takma dahil 850 lira, parçaya 750 lira istiyor.

Hatta Üçel Kahıthanede 1,5 aya kadar yetkili servis açacağından oradada montaj yaptırabılırız.

Eğer toplu alım yaparsak daha uygun fiyata verebileceğini, 1,5 ay sonra ithalatına ekleyip alabiliriz. Toplu alım yapmak isteyen arkadaşlar var mı?

• quote:

quote:

arkadaşlar , radyoda bas-tiz ayarı yok yada ben bulamadım. kitapçıkta da göremedim herhangi bir şey.

Eject tuşunun simetriğinde sound olması lazım. Ona basarak bas-tiz ayarlarını açabilirsiniz.

bugün kurcalarken buldum . sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMFAY

Arkadaşlar bende 1,2 tdı polo almak istiyorum ama bazı çekincelerim var malumunuz 1,2 tdı polo 75 ps olması aracın performansını nasıl etkiliyor sıkıntı çıkarır mı vede test edebileceğim bir bayi varmı benim bulunduğum yerde acarlarda sordum ellerinde 1,2 tdı olmadığını söylediler 1.2 tdı kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_45430019/tm.htm
    bu linkte detaylı bilgi vermiştim
    yinede aklına takılan olursa cevaplamaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: silivrilimehmet

Selamlar,

Arkadaşlar 6R (2009-2011)pololar için tamamen orjinal sis farı, gündüz farı, viraj farı olarak, %10 iskontolu satan Üçel otomotiv var. Taktıracak arkadaşlar 405 lira karşılığında alıp, 100 lira servis ücreti verip taktırabilir. Servis takma dahil 850 lira, parçaya 750 lira istiyor.

Hatta Üçel Kahıthanede 1,5 aya kadar yetkili servis açacağından oradada montaj yaptırabılırız.

Eğer toplu alım yaparsak daha uygun fiyata verebileceğini, 1,5 ay sonra ithalatına ekleyip alabiliriz. Toplu alım yapmak isteyen arkadaşlar var mı?

VW türktede aynı yazını gördüm, forumların hepsine yazıyorsun galiba:) benide ekle anlaştığın zaman son fiyat ne olucak haberlerini bekliyorum mehmet. VWTURK tede nıkım eleyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleyen -- 9 Şubat 2011; 22:01:18 >

• Arkadaşlar merhaba;

1.6 TDI sahibiyim.
    2 hafta oldu alalı 350 km kadar yaptım.

Önceki aracım Lada Samaraydı. O araçta genellikle kimsenin hayatını tehlikeye atmayacak sekilde limitli bir şekilde süratli kullanırdım.
    Yeni aracımı aldığımdan beri cok yakmamaya özen göstererek kullanıyorum ancak sanki Lada ile cok daha performanslı kullanıyordum gibi geliyor.
    Ki gayet de az yakan bir aracti. Bazı arkadaşlarım bunun arabanın hızı hissettirmemesinden olduğunu söylüyor. Bana da öyle gelmeye başladı sanki ama emin değilim.

Henüz gazı hiç köklemedim. Ancak araç sanki 4. viteste ve tüm viteslerde düşük devirlerde biraz sağır ve nazlı gibi geldi.
    Şehir içinde az trafik olduğu zamanlarda 4.9 lt/100 km yakıyorum genellikle. Henüz şehir dışına hiç çıkmadım.

Sizce aracı kullandıkça yakıtta azalma ve performansta artış olur mu?
  • BEğendiğim ve beğenmediğim şeyleri sıralamak gerekirse ise:

Frenlemesini oldukça iyi.
    Malzeme kalitesini B sınıfına göre oldukça iyi bularak almıştım ki o konuda şu an cok memnunum.
    Park sensörünün radyo ekranında iki boyutlu olarak görsellenmesini çok beğendim.
    Radyo sesi araç hızına bağlı olarak artıyor gibi ama emin olamadim.
    Hız sabitleyiciyle beraber sanırım hız sınırlayıcı da mevcut. Cunku yokuşlarda falan CC açıkken araç hızlanmıyor.

Beğenmediklerim ise:

Tam otomatik klimayi beğenmedim ya da ben kulanmayı bilmiyorum. Autoya alıorum 22C'de. Isıtması cok uzun suruyor ve orta mazgallardan cok az üflüyor.
    Ön sileceklerden bir tanesi kaputa takılıyo zor kalkıyor. Kaputta bir yamukluk falan yok. Servise gidersem hallederler mi? Yoksa bu durum normal mi?
  • quote:

BEğendiğim ve beğenmediğim şeyleri sıralamak gerekirse ise:

Frenlemesini oldukça iyi.
    Malzeme kalitesini B sınıfına göre oldukça iyi bularak almıştım ki o konuda şu an cok memnunum.
    Park sensörünün radyo ekranında iki boyutlu olarak görsellenmesini çok beğendim.
    Radyo sesi araç hızına bağlı olarak artıyor gibi ama emin olamadim.
    Hız sabitleyiciyle beraber sanırım hız sınırlayıcı da mevcut. Cunku yokuşlarda falan CC açıkken araç hızlanmıyor.

Beğenmediklerim ise:

Tam otomatik klimayi beğenmedim ya da ben kulanmayı bilmiyorum. Autoya alıorum 22C'de. Isıtması cok uzun suruyor ve orta mazgallardan cok az üflüyor.
    Ön sileceklerden bir tanesi kaputa takılıyo zor kalkıyor. Kaputta bir yamukluk falan yok. Servise gidersem hallederler mi? Yoksa bu durum normal mi?

Size bir sorum olucaktı, aracınızda konfor paketi olduğunu söylemişsiniz önceki mesajlarınızda. Bende aynı motor ve opsiyonlu aracı düşünüyorum şu an sizce paket değiyor mu ücretine?
    Park sensörü radyo da da gösteriyor demişsiniz misal bunu görmek rahatlattı açıkçası çünkü servis in o kadar para vermeme rağmen orjinal ekipman yerine çin malı ucuzlarından takmasından korkuyordum sizden anladığım kadarıyla yok böyle bir şey
    Yol bilgisayarından memnunmusunuz bir de son olarak ?

• bugün bursa-izmir yolunda aracımı biraz kullandım. yol bilgisayarı olmadığından dolayı ne kadar yaktığını göremiyorum ama 1/4 depo benzin gitti (ort 100 km hızla gittim). yedek depoyuda doldurmuştum. bir daha yedek depoyu doldurmayacağım bakalım 42 litre ile kaç km gidecek..

sizlerin 1.4 benzinli manuel araçlarınız ne kadar yakıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 12 Şubat 2011; 19:21:49 >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba;

1.6 TDI sahibiyim.
    2 hafta oldu alalı 350 km kadar yaptım.

Önceki aracım Lada Samaraydı. O araçta genellikle kimsenin hayatını tehlikeye atmayacak sekilde limitli bir şekilde süratli kullanırdım.
    Yeni aracımı aldığımdan beri cok yakmamaya özen göstererek kullanıyorum ancak sanki Lada ile cok daha performanslı kullanıyordum gibi geliyor.
    Ki gayet de az yakan bir aracti. Bazı arkadaşlarım bunun arabanın hızı hissettirmemesinden olduğunu söylüyor. Bana da öyle gelmeye başladı sanki ama emin değilim.

Henüz gazı hiç köklemedim. Ancak araç sanki 4. viteste ve tüm viteslerde düşük devirlerde biraz sağır ve nazlı gibi geldi.
    Şehir içinde az trafik olduğu zamanlarda 4.9 lt/100 km yakıyorum genellikle. Henüz şehir dışına hiç çıkmadım.

Sizce aracı kullandıkça yakıtta azalma ve performansta artış olur mu?

rodaj dönemi geçince performans artar, yakıt tüketimi azalır
    bnim aracım 1100 kmde. rodaj dönemi 1500 kmde bitiyor.
    şu anda bile yakıt tüketimi düştü, performansında belirgin bir artış oldu

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.