Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polo gti gelmiş ama sitesinde yok nasıl iş ise. Acaba bu gti olanında katlanır ayna fln var mi bilen ?
  • Arkdaslar merhaba aranıza yenı katıldım daha oncedende forumda takılıyordum ama polo alınca buraya transfer oldum.) 21 yasında ıstanbul unıversıtesı otomotıv bolumu unı. ogrencısıyım. aracımı 1 hafta once aldım 1.6 tdı comfortlıne polo beyaz. arkadasların bazıları rodaj donemı demıs kı ben onlara hıc uymadım ve aldıgım gun otabanda 210 yaptım =) cunku oncekı arabımızda rodaj ugruna motoru sagır kalmıstı ve gıtmıyodu bu yuzden poloyu sıkıstırdım. arkadaslar aklıma takılan bısey var gecen gun 40 tl gtl dızel aldım ve o dızelle 200 km yol yaptım (sehırıcı) ve benzın gostergesı su an tek cızgı Bıraz cok yakıyo gıbı geldı ve tek cızgıden sonra ne kadar yedek depo kalıyor daha ne kadar gıdebılırım? sımdıden tesekkurler .

• bu da benım polom.)

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

• arkadaşlar bugün bursa-yalova yolunda dürdane rampasını bilenler bilir 4. vites 120-125km hızla tırmandım araç 1.4 85 beygir. önümde doblo ve caddy vardı nefes aldırmadım bayağı iyi bir araç anlayacağınız. yakıt tüketimi olarak 30 km ş.içi 130 km ş.dışı yol yaptım 11-12 litre benzin yaktı depodan eksilen miktara göre hesapladım.
  • ben denemedim ama tek çizgiden sonra en az 60 km gider gibi geliyor bana 90 km şehirdışı. tabii bu tahmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

bu da benım polom.)

Jantlar cok yakismis gule gule kullanın...
    Bu jantlar kaç inch, orjinal jantlardan hangisi oluyor ve ne kadar :)

• bende bugün 1.4 85 hp comfortline parlak kırmızı poloma kavuştum...yakında deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar...
  • tesekkur ederım. jantlar 16 inç lastıkler 205-50-16 lastıkler. jantlar 800tl lastık jant toplam 1600 lıraya hallettım. bu jantların 17 ınc orjınallerı ama 45 yanak gozumu korkuttu bende kendım halletım jant isini
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_59

bende bugün 1.4 85 hp comfortline parlak kırmızı poloma kavuştum...yakında deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar...

hayırlı olsun renkdaş
  • quote:

tesekkur ederım. jantlar 16 inç lastıkler 205-50-16 lastıkler. jantlar 800tl lastık jant toplam 1600 lıraya hallettım. bu jantların 17 ınc orjınallerı ama 45 yanak gozumu korkuttu bende kendım halletım jant isini

Doğuşta mı taktırdınız? Taktırmadıysanız garanti dışı kalma problemi olmasın?? Markası ve adı ne oluyor bu jantın.

Bir de hem size hem de diğer arkadaşlara sormak istiyorum. 16" jant yakıt tüketimini ne kadar etkiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsecer -- 20 Şubat 2011; 9:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orijinalden alıntı: onur_59

bende bugün 1.4 85 hp comfortline parlak kırmızı poloma kavuştum...yakında deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar...

hayırlı olsun renkdaş

teşekkür ederim saol :)
  • quote:

bu da benım polom.)

Hocam 10 numara olmuş.

Jantı nerden aldığınızı, model marka belirtirseniz muhtemel polo satın alması sonrası ben de talip olacam bu jantlara

• quote:

Arkdaslar merhaba aranıza yenı katıldım daha oncedende forumda takılıyordum ama polo alınca buraya transfer oldum.) 21 yasında ıstanbul unıversıtesı otomotıv bolumu unı. ogrencısıyım. aracımı 1 hafta once aldım 1.6 tdı comfortlıne polo beyaz. arkadasların bazıları rodaj donemı demıs kı ben onlara hıc uymadım ve aldıgım gun otabanda 210 yaptım =) cunku oncekı arabımızda rodaj ugruna motoru sagır kalmıstı ve gıtmıyodu bu yuzden poloyu sıkıstırdım. arkadaslar aklıma takılan bısey var gecen gun 40 tl gtl dızel aldım ve o dızelle 200 km yol yaptım (sehırıcı) ve benzın gostergesı su an tek cızgı Bıraz cok yakıyo gıbı geldı ve tek cızgıden sonra ne kadar yedek depo kalıyor daha ne kadar gıdebılırım? sımdıden tesekkurler .

benim Polo 2005 model, yuvarlak farlı olanlardan(9N).. depo 45 litre mazot alıyor(genleşme boruları hariç) ve bildiğim kadarı ile sonraki modellerde de (9N3 ve 6R) depo kapasitesi aynı.. yakıt ışığı yandığında depoda yaklaşık 7 litre yakıt kalmış oluyor(kullanım kitapçığı verisi).. buna göre hesabını yapabilirsin..

• jantlar boavista değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsecer

quote:

tesekkur ederım. jantlar 16 inç lastıkler 205-50-16 lastıkler. jantlar 800tl lastık jant toplam 1600 lıraya hallettım. bu jantların 17 ınc orjınallerı ama 45 yanak gozumu korkuttu bende kendım halletım jant isini

Doğuşta mı taktırdınız? Taktırmadıysanız garanti dışı kalma problemi olmasın?? Markası ve adı ne oluyor bu jantın.

Bir de hem size hem de diğer arkadaşlara sormak istiyorum. 16" jant yakıt tüketimini ne kadar etkiler?

dogusta begendıgım jantlar olmadıgı ıcın orda taktırmadım bı tek 17 jantları begenmıstım o da hem yakıtı hemde ınce yanak lastık oldugu ıcın taktırmadım.. jant lastıkten garantı dısı olsa bısey olmaz sanırım sonucta arac garantıde bıle olsa kullanıcı hatası der ve yıne sıze odettırırler. 16 ınc yakıtı etkılemez anlamazsın bıle ama 17 bıraz etkıler sanırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

quote:

bu da benım polom.)

Hocam 10 numara olmuş.

Jantı nerden aldığınızı, model marka belirtirseniz muhtemel polo satın alması sonrası ben de talip olacam bu jantlara

jantları avcılardan aldım yazkan otomatıvden (pırellı lastık ana bayii, metrobus iett kampı duragında solda, camıının yanında) 5*100 16 ınc. lastıklerı brıdgestone taktım 205-50-16 hem genıs hemde o kadar ınce degıl

• quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

jantlar boavista değil mi?

boavista replika 16 incleri
  • ne kadar replika fiyatları? vw bayisinden mi aldınız yoksa? vw oem mi ürün ? biraz çok soru sordum ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

ne kadar replika fiyatları? vw bayisinden mi aldınız yoksa? vw oem mi ürün ? biraz çok soru sordum ama :)

replıka jantlar 800 tl ,avcılardan aldım. vw 15 ınc janta 1000 tl ısteyınce bızde boyle bı karar verdık ıyıkı de vermısız.)
  • Arkadan çekim

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.