Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• polo blue devam...
  • polo blue devam...
  • devam devam demişiz ama ekleyememişim:)

şimdi kaldığımız yerden...

• polo blue...

• blue için son fotoğraf

Polo BlueMotion
    D􀁼􀃺eme Rengi

Mavi-Siyah

Araç Rengi :şeker Beyaz�ı

- Elektronik stabilizasyon program􀃕􀀃
    (esp)
    - Yükseklik ve derinlik ayarl􀃕􀀃
    elektrohidrolik servo direksiyon
    - Arkada 3 noktal􀃕􀀃3 adet emniyet
    kemeri
    - Ön kol dayama
    - Lastik bas􀃕nç sensörü
    - Far yükseklik ayar􀃕􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃
    - Klimatik (yar􀃕􀀃otomatik klima)
    - Electric comfort package
    - Hill hold
    - Deri direksiyon simidi
    - Yükseklik ayarl􀃕􀀃koltuklar
    - Önde 3 noktal􀃕􀀃emniyet kemerleri
    - Gövde rengi yan aynalar ve kap􀃕􀀃
    kollar􀃕􀀃
    - Start/stop sistemi ve fren enerjisi geri
    kazan􀃕m􀃕
    - H􀃕z sabitleyici
    - Bagaj bölümü ayd􀃕nlatmas􀃕􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃
    - Klimatik manuel klima
    - 4 kap􀃕􀀃fiyat fark􀃕􀀃(elektrikli arka
    camlar dahildir.)
    - So􀃷utmal􀃕􀀃torpido gözü
    - Arkada 3 koltuk ba􀃺l􀃕􀃷􀃕􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃
    - Sürücü ve yolcu ön hava yast􀃕klar􀃕
    - 􀃸mmobilizer
    - Beyaz ayd􀃕nlatmal􀃕􀀃􀁼n gösterge paneli
    - Ön sis farlar􀃕􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃
    - Yol bilgisayar􀃕􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃
    - "rcd 210"

:
    Arac􀃕n Net Fiyat􀃕 22.598,04 TL
    Aksesuarl􀃕􀀃Net Bedeli 22.598,04 TL
    ÖTV 8.406,62 TL
    ÖTV'li Net Fiyat % 37,00 31.004,66 TL
    KDV 5.580,84 TL
    KDV'li Net Fiyat % 18,00 36.585,50 TL
    Bandrol Tescil Masraflar􀃕 668,00 TL
    Anahtar Teslim Fiyat􀃕 37.253,50 TL
    Model Y􀃕l􀃕 : 2011
    Men􀃺ei : 􀃸thal

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisizmir

Arkadaşlar Merhaba,
    Lastik basıncı yakıt kapağının arkasında 185/60r için yolcu ve yük olmadan ön 32psi arka 35 psi görünüyor. Bu bana biraz fazla geldi oto lastikçisine gittiğimde önü 30 arkayı 32 yaptı. Sizler lastik basınçlarını nasıl yapıyorsunuz ben ikinci el aldım 1.6TDI. Fabrika çıkışında hangi değerlerde oluyor acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.

Blue Motion güzelmiş...
    Buarada benim soru aralarda kalmasın dedim.
  • 85 90 beygir bir araçla 200 km süratler hikaye. Benzinli bile 180 e gelince sıfır eğim otobanda motor ıslık çalmaya başlıyor, dsg de aynı. Anca gti motorla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montanegro

85 90 beygir bir araçla 200 km süratler hikaye. Benzinli bile 180 e gelince sıfır eğim otobanda motor ıslık çalmaya başlıyor, dsg de aynı. Anca gti motorla.

aynen
  • şu bluemotion'ların donanım listesine nereden ulaştınız acaba? 37.000 liraya esp + hill hold + cruise control + ön sis farları

kendi sitesinde göstermiyor böyle bir şeyi? bana mantıksız geldi. kaynak verebilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

merhaba arkadaşlar . aranıza (polo bluemotion ile)katılmak üzereyken bu akşam bir polo 1.2 tdi test ettim bi arkadaşın dı. genel anlamda konforu hoşuma gitti birazcık dar gibi geldi onu söylemeliyim. aslında gayet ferah bir iç mekana sahipte olsa birazcık daha genişi olsa demedim değil. 37200 e polo bluemotion ayırtmıştım yarında kapora verip araca bakmaya gidecektim. 1.2 dizel motor birazcık gürültülü gibi geldi daha önce reno megane 2 1.5 dci, pejo 407 1.6 hdi kullanmıştım halihazırda da benzinli astra kullanıyorum. performans olarak 120 km hıza kadar iyi sonrası için pekbirşey diyemiycem yetmedi gibi yani.

bluemotion un 2.9 litrelik şehirdışı tüketim değerine startstop sistemine kol dayamasına yokuş kalkış desteği, hız sabitlemesi, esp sine hayran kalmıştım. yedek lastik yok ayrıca bir bilgi olsun:)

sanırım benim için biraz daha güçlü bir araç daha iyi olacak gibi. 1.2 tdi lerde özellikle1500 devirde başlayan 2500 devire kadar süren motorda bir sarsıntı hissettim. rahatsız edici bir metal sesi vardı. kullandığım araç henüz 2000 km deydi yeni olduğu için mi vardı o ses yoksa hep mi duyacaz bilemedim. bi kararsızlık aldı gitti gecenin bu saatinde. paraya kıyıp bir büyüğüne geçmek gerekecek gibi görünüyor. golf 1.6 tdi comfort olsun desem fiyat 50000 trend olsun desem 46000 . 37000 nerde 46000 nerde . o paralara esp siz hız sabitlmesi olmayan yokuş kalkış desteği olmayan bi araba almak mııı yoksa 37000 e özellikleri iyi daha makul yakıt cimrisi bir polo bluemotion mu kararsız kaldım.

fotoğrafları da var ama çok büyük diye kabul ettiremedim canım forumumuza... polo büyüksünde ah birazcık daha büyük olsaymışın :)
    diyor saygılar sunuyorum fotoğrafları küçülteebilirsem paylaşırım.

ben de polo 1.2 bm alacaktım.. ancak iç mekandaki kalitesizlik hissi ve motorun çalışırken verdiği gürültü ile sarsıntı nedeniyle aynı fiyata 1.6 tdi aldım.. varsın esp'si, hill holder'ı, start-stop'u olmayıversin.. zaten satış temsilcisi 1.2 bm'yi anlatırken öve öve bitiremedi.. kıllandım.. arabayı bana ittirmeye kalkıyor duygusuna kapıldım.. inadına 1.6 aldım.. hayırlısı buymuş.. kardeş madem çıktın 35-40'lara üçe beşe bakma 1.6 tdi al bence..

• quote:

85 90 beygir bir araçla 200 km süratler hikaye. Benzinli bile 180 e gelince sıfır eğim otobanda motor ıslık çalmaya başlıyor, dsg de aynı. Anca gti motorla.

Kardes hikaye derken 200 yapmaz mi demek istediniz...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba,
    Lastik basıncı yakıt kapağının arkasında 185/60r için yolcu ve yük olmadan ön 32psi arka 35 psi görünüyor. Bu bana biraz fazla geldi oto lastikçisine gittiğimde önü 30 arkayı 32 yaptı. Sizler lastik basınçlarını nasıl yapıyorsunuz ben ikinci el aldım 1.6TDI. Fabrika çıkışında hangi değerlerde oluyor acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.

Blue Motion güzelmiş...
    Buarada benim soru aralarda kalmasın dedim.

önler 30, arkalar 32 diye biliyorum bende........
  • quote:

bende katılıyorum size ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

şu bluemotion'ların donanım listesine nereden ulaştınız acaba? 37.000 liraya esp + hill hold + cruise control + ön sis farları

kendi sitesinde göstermiyor böyle bir şeyi? bana mantıksız geldi. kaynak verebilirseniz.

kayseri özsa otomotiv den vw bayisidir kendileri. bu fotoğrafları ben şehirdışında olduğum için mail adresime göndermişlerdi. tırdan iner inmez. ankara konya yolundaki doğuş oto da da varmış iki tane fiyat almak için aradım onları da. tabi imdi hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama gidip görmenizde fayda var. sanırım bu modelde yedek lastik yokmuş. yerine lastik tamir kiti gibisinden bir set varmış. özelliklerini inceleyebilmeniz için size bir link gönderiyorum ordan bakabilirsiniz.

esp fotoğraftada görülüyor. aynı şekilde hız sabitlemeyi de görebilirsiniz. kol dayama da standart. 15 inç çelik jantlarda yine standart. opsiyonel olsaydı bunlar doğuş oto para verirmiydi bunlara hiç. :) söker söker opsiyonel derdi baz fiyat 37 derdi.

gönderdiğim liste de araç teklif listesidir. buyrun linke sayın pandelis...

http://www.volkswagen.co.uk/#/new/polo-v/configure/839/engine-and-transmission/

özelliklerini ise vw ingiltere sitesinden inceledim.

• aynen fatıh abı , yapan yapıyor demekkkı=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortisetliber

ben de polo 1.2 bm alacaktım.. ancak iç mekandaki kalitesizlik hissi ve motorun çalışırken verdiği gürültü ile sarsıntı nedeniyle aynı fiyata 1.6 tdi aldım.. varsın esp'si, hill holder'ı, start-stop'u olmayıversin.. zaten satış temsilcisi 1.2 bm'yi anlatırken öve öve bitiremedi.. kıllandım.. arabayı bana ittirmeye kalkıyor duygusuna kapıldım.. inadına 1.6 aldım.. hayırlısı buymuş.. kardeş madem çıktın 35-40'lara üçe beşe bakma 1.6 tdi al bence..

bu işler böyle oluyormuşş maalesef şimdi madem çıktık o fiyatlara o zaman bir üst sınıftan golf 1.6 tdi 90 ps varmış dedik. üçe beşe bakmayalım diye. sonrasında yani o parayı verecez madem üçe beşe bakmayalım da 105 liği varmış dedik. fiyat oldu mu 46000. şimdi de diyorum ki yani jantı koltukları vs derken acaba trendline değil de comfortline golf mu ?????????? kafam tabiri caizse böcüklendi iyiden iyiye:) sonra kendi kendime dedim ki üçe beşe bakma madem alıyosun comfort 1.6 tdi golf al dedim 50000 lik fiyata çıktım. kafamda allak bullak oldu hiçbişey beğenemez oldum. beğendiğime de değer mi acaba demeye başladım. netice itibariyle emektar astranın içinde kalakalacam diye endişe ediyorum. 150 000 km dir canına okuduk astranın. her ne kadar beğenmesemde yiğidi öldür hakkını ver diyorum gıyabında saygılarımı iletiyorum astrama...

sayın fortisetliber peki size birşey sorayım. şimdi 37000 liraya 1.6 tdi polo mu yoksa 44000 e 1.6 tdi 90 ps golf mü, yoksa 46 000 e 1.6 tdi 105 ps golf mü, yoksa 50 000 e 1.6 tdi 105 ps golf comfort mu alınasıdır. 37000 i rahat ödeyebiliyorum. 50000 i ise içime sinmeyerek ama yine de rahatça ödeyebiliyorum. ne dersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

devam devam demişiz ama ekleyememişim:)

şimdi kaldığımız yerden...

VVVertigo araç trendline mı? bende 1.2 benznli trendline dusunuyorumda acaba onda da bu saydıgınız ozellikler standart mı? (hill holder, kol dayama gibi)

• 50.000 rahat ödeyebiliyorsanız neden polo bakıyorsunuz ben dde onu anlamadım. polo iyi bluemotion tasarruf odaklı bir araç. esp cc koymuşlar ama stepne koymamışlar, jantlar da pek biçimsiz görünüyor :)

bir de rcd 210 koymazlar mı? esp koymuşsun bari en azından 310 koy ayıp olmasın.

yine de herkesin kendi tasarrufutabii şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecb

VVVertigo araç trendline mı? bende 1.2 benznli trendline dusunuyorumda acaba onda da bu saydıgınız ozellikler standart mı? (hill holder, kol dayama gibi)

sayın ecb bu araç kesinlikle trendline değil. o sınıflamanın dışında tutulmuş herşeyiyle farklı. şimdi bir kıyas yapmak gerekirse motorlar aynı 1.2 tdi , bunda esp var trendline da yok, yokuş kalkış desteği var. kol dayama standart , değişik bir çelik jant var ki normalde comfort ta standart. ( 15 inç jant 185 lik lastikler trendde ise 14 inç jant 175 lik lastikler mevcut.( comfortta var normalde) bluemotion dan kaynaklanan bi takım özellikler mevcut strat stop sistemi, stepne olmayışı(ağırlığını azaltmak adına) alçaltılmış süspansiyon fren enerjisi geri kazanımı gibi. ilaveten hız sabitleme var. polo almak isteyenler için ideal gibi görünüyor, benzinlisi alırken hesaplı olacaktır ama yakıt ekonomisi ve sürüş konforu adına dizel almak gerekir. hatta 4 silindirli olan 1.6 tdi tercih edilesidir.

ama her zaman için 1.2 tdi alınacksa bi bluemotion olanada bakmakta fayda var. tercih sizin güzel araba . alamadım die üzülmüyor değilim.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.