Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 litreydı sanırım 1 tl olsa cok az olur ahmen abı( melomen) hesaplamıstı ona sormak lazım.) cruise control servıste ıscılıkle fln 350 tl gıbı bır rakam ama yol bılgasayı yok ıcınde servısler bu araclarda olmaz dıyor baskada bısey demıyorlar sankı kendılerı uretmıs gıbı yaptık gayatte oldu dedım ınanmadılr. Sis farına gelınce 950 tamas bakırkoy , 850 buyukcekmce dogus, 900 vw mez florya. Ayrı ayrı fıyat alıp taktırmanız daha mantıklı ama 850 den asagı olmuyor bunuda bılın.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Orijinalden alıntı: mistral34
    Arkadaslar, su yol bilgisayari ve hiz sabitleyici olayini cok merak ettim dogrusu, 500 TL ye ikisinide halletmek bence muthis bisey. Taktiranlar yol bilgisayari ekraninin resmini koyabilirler mi?
    Birde lastikleri degistiren arkadaslar, tuketim degerleriniz nasil degisti? Bende celik jant alirken lastik ebadinida degistireyim diyorum. 16" mistral 195 lastiklerle nasil olur. Tuketimi cok arttiriyorsa orjinal ebadlarla celik janta gecicem cunku.

Sahibinden.com daki ender elektroniğin 500tl olan ilanindaki resimler benim araca ait, oradan bakabilirsin...

Elektrik tesisatinin numarasina nasil bakabiliyoruz? Benim arac 2010 subat 2. Gelen patiden tesisatin eski olma ihtimali var.

Siz aracı ender götürün onlar bilir Ancak eksik olup olmadıgını...

• çıktın madem 50 binlere, biraz daha çık yukarılara da bunu al:
    Yeni Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Trendline 61.400,00

yok o kadar para veriyoruz trend olmasın da high olsun diyorsan bunu al:
    Yeni Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Highline 78.000,00

:)) bir noktada durmayı bilmek lazım.. 37 bin lira ile 44 bin lira arasında 7 bin lira fark var.. çok güzel para 7 bin lira :)) ama polo 1.2 trend ile 1.6 comfort arasındaki fiyat farkı 2.500 TL, 1.2 bm ile 1.6 tdi ise aynı..

yok arabamı yokuştan kaldırırken 2 cm arkaya kaçmasın, yok sürekli köy yolunda veya kar üzerinde araba kullanıyomuşsun gibi aracın esp'si olsun da sağa sola savrulmayım, yok kırmızı ışıkta beklerken 25 saniye aracım motorunu kapatsın da hem doğaya co2 salmayım hem de 100 km'de 1 litre mazot tasarruf edeyim, yağmur yağdığında silecekleri elimle çalıştırmayım çok yorulurum kendi kendine çalışsın, hava kararınca far kendi kendine çalışsın aman bi düğmeye dokunmayım onu da otomatik yapsın şunu da otomatik yapsın, eve gelsin gömlek ütülesin diyorsan tavsiyem 36 bin TL fiat punto evo.. full+full+fullun allahı.. içinde yok yok.. senede üç kez kullanacağın özellikten ne halta yaradığını anlamadığın özelliğe kadar 72 çeşit donanım var.. çoğu mercedes'te bmw'de yok vallaha.. fiyatı da çok uygun.. :))

quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

quote:

Orijinalden alıntı: fortisetliber

ben de polo 1.2 bm alacaktım.. ancak iç mekandaki kalitesizlik hissi ve motorun çalışırken verdiği gürültü ile sarsıntı nedeniyle aynı fiyata 1.6 tdi aldım.. varsın esp'si, hill holder'ı, start-stop'u olmayıversin.. zaten satış temsilcisi 1.2 bm'yi anlatırken öve öve bitiremedi.. kıllandım.. arabayı bana ittirmeye kalkıyor duygusuna kapıldım.. inadına 1.6 aldım.. hayırlısı buymuş.. kardeş madem çıktın 35-40'lara üçe beşe bakma 1.6 tdi al bence..

bu işler böyle oluyormuşş maalesef şimdi madem çıktık o fiyatlara o zaman bir üst sınıftan golf 1.6 tdi 90 ps varmış dedik. üçe beşe bakmayalım diye. sonrasında yani o parayı verecez madem üçe beşe bakmayalım da 105 liği varmış dedik. fiyat oldu mu 46000. şimdi de diyorum ki yani jantı koltukları vs derken acaba trendline değil de comfortline golf mu ?????????? kafam tabiri caizse böcüklendi iyiden iyiye:) sonra kendi kendime dedim ki üçe beşe bakma madem alıyosun comfort 1.6 tdi golf al dedim 50000 lik fiyata çıktım. kafamda allak bullak oldu hiçbişey beğenemez oldum. beğendiğime de değer mi acaba demeye başladım. netice itibariyle emektar astranın içinde kalakalacam diye endişe ediyorum. 150 000 km dir canına okuduk astranın. her ne kadar beğenmesemde yiğidi öldür hakkını ver diyorum gıyabında saygılarımı iletiyorum astrama...

sayın fortisetliber peki size birşey sorayım. şimdi 37000 liraya 1.6 tdi polo mu yoksa 44000 e 1.6 tdi 90 ps golf mü, yoksa 46 000 e 1.6 tdi 105 ps golf mü, yoksa 50 000 e 1.6 tdi 105 ps golf comfort mu alınasıdır. 37000 i rahat ödeyebiliyorum. 50000 i ise içime sinmeyerek ama yine de rahatça ödeyebiliyorum. ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortisetliber -- 13 Nisan 2011; 20:23:40 >

• arkadaşlar vizeler dolayısıyla hesabımı uzaklaştırmıştım bu arada aracımı kullandım tabi önemli detayları söyleyeyim

aracım 1.4 manuel

1500 km de servise gittim , yağ eksilmişti biraz eklettim

motor suyu bölümünü sabitlememişler fabrika çıkışında hayret ettim onu vida ile yerine sabitledik

--

yakıt tüketimi

650 km uzun yolda gidiş sakin 100km sürat , geliş 100-150 arası ortalama yakıt tüketimi (çizgilerden yola çıkarak 6.0 - 6.5 litre)

250 km şehir içi yakıt tüketimi sakin-performanslı kullanım karışık 8.5 litre

---

forumu takip ettim bu sürede

bir arkadaşın aracı 12 litre yakıyormuş

bence bunun sebebi devirsiz kullanım ve araç gazı yemezken fazla basmadan olabilir , aracın teknik bir sıkıntısı yoksa

mesela düz yolda 70 le bile giderken 5. viteste gaza çok az dokunarak devam edilebilir ama ufak bir bayırda 4 ile gitmek daha iyi

aracı düz yolda 1800-2200 devirin aşağısında kullanmamak lazım bayırlarda ile 2500-3000 bandı iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 13 Nisan 2011; 20:39:48 >

• erdim hodri meydan sen 220 yi gör ben arabayı sana hibe etcem tamammı....boş boş konuşma....
  • milleti yanblış yönlendirme istanbuldaysan hemen geleyim hafta SONu göreyim 220 yi senin arabada hemen vruhsatı bırakıp gelicem bursaya....ama göremezsen alırım ruhsatını herkes şahit olsun ok....
  • Arkadaşlar 1.2 benzinli trendline modeline teslim bugün teslim aldım. Aklımda hep ön malzeme kalitesinin nasıl olduğu vardı. Fakat görünce comfortline dan görünüş olarak hiç farkı olmadığını sadece elleyince bu maddenin sert diğerinin yumuşak olduğunu anladım. 1.2 motor ilk üç viteste epey atak sonra biraz düşüyor seriliği ama bana çok yeterli geldi. Yokuşlarda da dur kalk denedim hiçbir sorun olmadan çekiyor arabayı. Ben almayı düşünen arkadaşlara gidip görmelerini tavsiye ediyorum jant boyutları, kapakları,koltuk döşemeleri farklı fakat bunlar bile gayet hoş geliyor insana görünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal04
    erdim hodri meydan sen 220 yi gör ben arabayı sana hibe etcem tamammı....boş boş konuşma....

Kardes benimki 200 yapiyo, TDİ DSG aynı teklif gecerliyse beklerim :)
  • Markis kardeş benimkide 200 yapıyo...normalide bu zaten...eğer araç orjinal fabrika çıkışı ise 220 mümkün değil..ayrıca bende beklerim bursaya masraflar bana ait ağırlayım buyur gel.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalkuney
    Arkadaşlar 1.2 benzinli trendline modeline teslim bugün teslim aldım. Aklımda hep ön malzeme kalitesinin nasıl olduğu vardı. Fakat görünce comfortline dan görünüş olarak hiç farkı olmadığını sadece elleyince bu maddenin sert diğerinin yumuşak olduğunu anladım. 1.2 motor ilk üç viteste epey atak sonra biraz düşüyor seriliği ama bana çok yeterli geldi. Yokuşlarda da dur kalk denedim hiçbir sorun olmadan çekiyor arabayı. Ben almayı düşünen arkadaşlara gidip görmelerini tavsiye ediyorum jant boyutları, kapakları,koltuk döşemeleri farklı fakat bunlar bile gayet hoş geliyor insana görünce.

Hayırlı olsun kardes aracın, ılerde paran olunca adım adım aracını highline donanım yapabilirsin, aracında beğenmediğin her şey küçük mudahalelerle degisebiliyor.öyle yüksek maliyetle de değil...Keyfine bak aracını sev.

• quote:

erdim hodri meydan sen 220 yi gör ben arabayı sana hibe etcem tamammı....boş boş konuşma....

off tamam yapamıyorum dogru sen haklısın yaparsam kanıtımla gelıcem foto cekmem lazımdı benım sucum. Yapanlar varmıs nıye aracını yakıp paranı cope atıyosun kı hadı bana ınanmadın 200 dsg yapmıs belkı ruzgar arkamdaydı 220 yı gordum sana yalan borcum mu var dımı kardesım.
  • quote:

Markis kardeş benimkide 200 yapıyo...normalide bu zaten...eğer araç orjinal fabrika çıkışı ise 220 mümkün değil..ayrıca bende beklerim bursaya masraflar bana ait ağırlayım buyur gel.....

Saolasin, ben DSG olduğu için 200 u gecmiyo diye düşünmüştüm.Klasik vites belki gecer diye düşünüyordum.hatta dip gaz bile olmadan 200 ama, 201 yok...Bursa'ya 2 aya kadar gelcem forumda ol gelince ararım.Su an kapismiyoruz dimi yanlış anlamadım :)
  • Tamam kabul araçlar süper...bende 17 senedir vw kullanıyorum ama 200 ile 220 arasında fark war...tekrar sölüyorum orjinal fabrika çıkşı hemde ilk gün yani çıkarır çıkarmaz 220 göremezsin...kimseyi yanlış yönlendirmeyelim belki 1000 den veya 2000 km den sora olabilir.....
  • quote:

quote:

Markis kardeş benimkide 200 yapıyo...normalide bu zaten...eğer araç orjinal fabrika çıkışı ise 220 mümkün değil..ayrıca bende beklerim bursaya masraflar bana ait ağırlayım buyur gel.....

Saolasin, ben DSG olduğu için 200 u gecmiyo diye düşünmüştüm.Klasik vites belki gecer diye düşünüyordum.hatta dip gaz bile olmadan 200 ama, 201 yok...Bursa'ya 2 aya kadar gelcem forumda ol gelince ararım.Su an kapismiyoruz dimi yanlış anlamadım :)

Eyvallah başımla beraber bursaya gelipte aramazsan üzülürüm...kapışmak ne demek burada herkes polo kardeşi....bu forumda sadece dostluk olur benim bildiğim...başkası başka düşünoyosa azdan az çoktan çok gider....Saygılar.....

• quote:

Tamam kabul araçlar süper...bende 17 senedir vw kullanıyorum ama 200 ile 220 arasında fark war...tekrar sölüyorum orjinal fabrika çıkşı hemde ilk gün yani çıkarır çıkarmaz 220 göremezsin...kimseyi yanlış yönlendirmeyelim belki 1000 den veya 2000 km den sora olabilir.....

Benim araç 6800 de gene de 200 den fazla gitmiyo.Ama klasik vitesli Erdim'i drag da geçemedim .Bana 50 cm kadar fark attı.DSG de kick down diye bisey var, araç o modda yapabileceği en iyi hizlanmayla kalkıyor ama geçemedim genede...Sanki klasik vitesli araçlar daha bi performansli gibi geldi bana...
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah başımla beraber bursaya gelipte aramazsan üzülürüm...kapışmak ne demek burada herkes polo kardeşi....bu forumda sadece dostluk olur benim bildiğim...başkası başka düşünoyosa azdan az çoktan çok gider....Saygılar.....

Kardes buralarda ol o zaman ;) bağlantıda kalalım...

• quote:

quote:

Tamam kabul araçlar süper...bende 17 senedir vw kullanıyorum ama 200 ile 220 arasında fark war...tekrar sölüyorum orjinal fabrika çıkşı hemde ilk gün yani çıkarır çıkarmaz 220 göremezsin...kimseyi yanlış yönlendirmeyelim belki 1000 den veya 2000 km den sora olabilir.....

Benim araç 6800 de gene de 200 den fazla gitmiyo.Ama klasik vitesli Erdim'i drag da geçemedim .Bana 50 cm kadar fark attı.DSG de kick down diye bisey var, araç o modda yapabileceği en iyi hizlanmayla kalkıyor ama geçemedim genede...Sanki klasik vitesli araçlar daha bi performansli gibi geldi bana...

Dragdan bahsetmiyorum...Kalkışta belki erdim beni yer 1 şey demiyorum bnm dediğim bu kilodaki hafif 1 aracın 220 yi görmesi mümkün değil ama araç fabrika çıkışı ise ıçını yırtsa o rüzgar direncine karşı koyup düz yolda o lastiklerle 220 G Ö R E M E Z .....Ayrıca şunu unutma oto vites 1 araç asla kalkışta usta 1 şöförle kalkamaz.... ne kick down ne de başka 1 şey fark etmez....

• Arkadaslar belli hızdan sonra Fizik kuralları devreye giriyor ve, aracın aerodinamik yapisi ile hava sürtünmesi arasındaki iliski belirleyici faktör oluyor...Yani bir otobüse 10 tane Ferrari F430 motoru takip aynı anda devreye sokabilseydiniz ve otobüs 2000Kg olsaydı otobüs 350 yapmazdi...
  • quote:

Arkadaslar belli hızdan sonra Fizik kuralları devreye giriyor ve, aracın aerodinamik yapisi ile hava sürtünmesi arasındaki iliski belirleyici faktör oluyor...Yani bir otobüse 10 tane Ferrari F430 motoru takip aynı anda devreye sokabilseydiniz ve otobüs 2000Kg olsaydı otobüs 350 yapmazdi...

Ağzın bal yesin kardeş....artık mecbursun arıcaksın bursaya geldiğinde valla darılırım....
  • quote:

quote:

quote:

Dragdan bahsetmiyorum...Kalkışta belki erdim beni yer 1 şey demiyorum bnm dediğim bu kilodaki hafif 1 aracın 220 yi görmesi mümkün değil ama araç fabrika çıkışı ise ıçını yırtsa o rüzgar direncine karşı koyup düz yolda o lastiklerle 220 G Ö R E M E Z .....Ayrıca şunu unutma oto vites 1 araç asla kalkışta usta 1 şöförle kalkamaz.... ne kick down ne de başka 1 şey fark etmez....

Dediğin doğru, usta şoför DSG den üstün olabileceğini Erdimde gördüm ben, adam beni gecti.Ben daha önce Drag da Sirokko ve Leon klasik vitesi geçtim...Demekki kötü şoför dü onlar ....

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.