Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar DSG li aracimla ilk kalkışda ne yaparsam yapayım patinaj yaptiramiyorum.Acaba gizli ESP mi var.Diyorum ki hani trendline araca ESP koyup stepne koymayan zihniyet, bana böyle bir kıyak yaptı da ben fark edemedimmi ki acabaaa....
  • butcem kısıtlı oldugu için dizel alamıyorum. belki biraz zorlarsam 1.4 comfortline alabilirim. 1.2 70 ps lik yeni motor gelmiş poloya. yarın ellerinde varsa test edicem.
    bu motor hakkında bilgisi olan varmı nasıldır? fiyatıda uygun 27.900
  • iyi geceler herkese.. bende 2011 model polo aldım 1.4 85hp.. aracıla ilgili bir sorum olacaktı.. acaba ön ve arka iç kapı kilitleri (ayrı olarak) nasıl ve nerden kapanıyor acaba? yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca kalan yakıtla ne kadar menzil kaldığını göremiyormuyuz ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sems87 -- 12 Nisan 2011; 23:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

50.000 rahat ödeyebiliyorsanız neden polo bakıyorsunuz ben dde onu anlamadım. polo iyi bluemotion tasarruf odaklı bir araç. esp cc koymuşlar ama stepne koymamışlar, jantlar da pek biçimsiz görünüyor :)

bir de rcd 210 koymazlar mı? esp koymuşsun bari en azından 310 koy ayıp olmasın.

yine de herkesin kendi tasarrufutabii şimdiden hayırlı olsun

sanırım içime sinmiyor demiştim. o parayı verdiğimd hani esp hız sabitleme vs gibi özellikler var mı niye yok diye sormak zorunda olmak biraz sıkıntı veriyor.
    rahat öderim dedimsede yerden süpürmüyoruz elbetteki biraz kredi başvurusu gerekecektir. jantlar konusunda katılmamak elde değil. fotoğraflarda birazcık tipsiz görünüyor.

ne yapsam kafam çok karıştı.

peki diyelimki aldım bi6 ay kullandım satmak istedim bunu ne kadar kaybım olur veya olur mu bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecb

butcem kısıtlı oldugu için dizel alamıyorum. belki biraz zorlarsam 1.4 comfortline alabilirim. 1.2 70 ps lik yeni motor gelmiş poloya. yarın ellerinde varsa test edicem.
    bu motor hakkında bilgisi olan varmı nasıldır? fiyatıda uygun 27.900

sayın ecb fiyat farkı çok fazlaymış. bütçe kısıtlı ise değerlendirilebilir. iyinin sonu yok az öncede söyledim iyi olsun diyosun. bi bakıyosun daha iyisi var onunda iyisi var. yani her bütçeyi zorlayacak cezbedecek alternatifler var.
  • Otobanda düz yolda 200 çok rahat görüyorum 1.4 85hp manuel Polo 6R ile.
    Daha fazla basmadım motoru çok zorlamamak için.
    Aracı kullanmadan bol keseden sallamayın arkadaşlar...

quote:

Orijinalden alıntı: ccc_007

quote:

Orijinalden alıntı: montanegro

85 90 beygir bir araçla 200 km süratler hikaye. Benzinli bile 180 e gelince sıfır eğim otobanda motor ıslık çalmaya başlıyor, dsg de aynı. Anca gti motorla.

aynen
  • benim anlamadığım atıyorum benim aracım hızlı gidiyor senin ki benimkine oranla biraz ağır kalıyorsa yada benim aracım az yakıyor senin ki çok yakıyorsa yada tam tersi olsun buna bazı arkadaşlar neden inanmak istemiyor ki
    arkadaşım araç kullanıcıya göre ve yol şartlarına göre hızıda değişir yakıtıda yani fiziksel olarak imkansız bi olaydan bahsetmiyoruz ki
    neyse
    iyi geceler herkese
    en çok da erdim le markis e (markis senin menü ne alemde daha sıyır madı diil mi bak cumaya erdimle gidiyoruz biz ona göre olumsuz bi vaka yok dimi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Otobanda düz yolda 200 çok rahat görüyorum 1.4 85hp manuel Polo 6R ile.
    Daha fazla basmadım motoru çok zorlamamak için.
    Aracı kullanmadan bol keseden sallamayın arkadaşlar...

quote:

Orijinalden alıntı: ccc_007

quote:

Orijinalden alıntı: montanegro

85 90 beygir bir araçla 200 km süratler hikaye. Benzinli bile 180 e gelince sıfır eğim otobanda motor ıslık çalmaya başlıyor, dsg de aynı. Anca gti motorla.

aynen

ilginç hemde çok rahat öylemi desene bizim tsi ler yalan oldu

• ahmet abiye katılıyorum aracta tek kısıysen yanı arac bossa ve ruzgar yok veya arkanda ıse o hızı yaparsın 230tork olan aracı 180km hıza zar zor getırıyosan ilginc.s Tabii bunların lastıklerımın genıs caplı olmasıda etkiliyor 205 yanakla yere saglam basıyorum ve arac ruzgarda veya tırın yanından gectıgınde mınımum etkılenıyor, orjınal lastıklerle ucucakmısım gıbı geldı ve cok gezıyodu yolda :S inanmazsanız ahmet abim (melomen) anlatsın eskı lastıklerle yenı lastıkler arasındakı farkları=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11
    ahmet abiye katılıyorum aracta tek kısıysen yanı arac bossa ve ruzgar yok veya arkanda ıse o hızı yaparsın 230tork olan aracı 180km hıza zar zor getırıyosan ilginc.s Tabii bunların lastıklerımın genıs caplı olmasıda etkiliyor 205 yanakla yere saglam basıyorum ve arac ruzgarda veya tırın yanından gectıgınde mınımum etkılenıyor, orjınal lastıklerle ucucakmısım gıbı geldı ve cok gezıyodu yolda :S inanmazsanız ahmet abim (melomen) anlatsın eskı lastıklerle yenı lastıkler arasındakı farkları=)

Erdim benim lastikler tam dediğin gibi aynen, tutunmuyor değiştircem karar verdim artik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melomen
    benim anlamadığım atıyorum benim aracım hızlı gidiyor senin ki benimkine oranla biraz ağır kalıyorsa yada benim aracım az yakıyor senin ki çok yakıyorsa yada tam tersi olsun buna bazı arkadaşlar neden inanmak istemiyor ki
    arkadaşım araç kullanıcıya göre ve yol şartlarına göre hızıda değişir yakıtıda yani fiziksel olarak imkansız bi olaydan bahsetmiyoruz ki
    neyse
    iyi geceler herkese
    en çok da erdim le markis e (markis senin menü ne alemde daha sıyır madı diil mi bak cumaya erdimle gidiyoruz biz ona göre olumsuz bi vaka yok dimi )

Gayet iyi çalışıyor patron problem yok, sisler gelirse cumaya kadar ben de gelirim sizinle, haberlesiriz...

• lastikler gerçekten çok önemli...bi önce ki aracımda (corsa) 185 den 205 e yükselttim yol tutuşu çok değişti,orjinal lastiklerle sollama yaptığımda araba savrulacak gibi oluyordu ama 205 yanak çok değiştiriyor...bide 5 cm helezon olunca keyfine karışan olmuyor

açıkçası aracı alalı 2 hafta oldu ama acaba bu araç kaç km hız yapar diyip merak edip basmadım bile...bizim araçlarda o hıza ulaşır inş.

herkese kazasız,belasız,cezasız keyifli sürüşler dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc_007 -- 13 Nisan 2011; 9:33:48 >
  • Arkadaslar, su yol bilgisayari ve hiz sabitleyici olayini cok merak ettim dogrusu, 500 TL ye ikisinide halletmek bence muthis bisey. Taktiranlar yol bilgisayari ekraninin resmini koyabilirler mi?
    Birde lastikleri degistiren arkadaslar, tuketim degerleriniz nasil degisti? Bende celik jant alirken lastik ebadinida degistireyim diyorum. 16" mistral 195 lastiklerle nasil olur. Tuketimi cok arttiriyorsa orjinal ebadlarla celik janta gecicem cunku.
  • Bu olayı gerçekleştirenler var ama garanti devam ettiği sürece yaptırmayı düşünmüyorum ben.
    Garanti bittikten sonra yaptırılabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Arkadaslar, su yol bilgisayari ve hiz sabitleyici olayini cok merak ettim dogrusu, 500 TL ye ikisinide halletmek bence muthis bisey. Taktiranlar yol bilgisayari ekraninin resmini koyabilirler mi?
    Birde lastikleri degistiren arkadaslar, tuketim degerleriniz nasil degisti? Bende celik jant alirken lastik ebadinida degistireyim diyorum. 16" mistral 195 lastiklerle nasil olur. Tuketimi cok arttiriyorsa orjinal ebadlarla celik janta gecicem cunku.
  • valla herhalde sizin araçlarda bir şey var. benimki dsg'li manuel moda da alıp denedim. 160'a kadar rahat geliyor sonra tıkanıyor. gerçi arabada çocuk olduğu için fazla beklemedim açıkçası düzlüklerde bastım ama sanki 180'i hiç aşamayacakmış gibi geliyor bana. zaten son sürat 179 muydu neydi teknik olarak. meyili yolda anlarım hız artabilir ama... düz yolda bu araç 180'i zor geçer gibi geliyor. ya da bir iki dakika gazı kökleyeceksin öyle hemen yükselmez.
  • quote:

Arkadaslar, su yol bilgisayari ve hiz sabitleyici olayini cok merak ettim dogrusu, 500 TL ye ikisinide halletmek bence muthis bisey. Taktiranlar yol bilgisayari ekraninin resmini koyabilirler mi?

Sahibinden.com daki ender elektroniğin 500tl olan ilanindaki resimler benim araca ait, oradan bakabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Sahibinden.com daki ender elektroniğin 500tl olan ilanindaki resimler benim araca ait, oradan bakabilirsin...

Elektrik tesisatinin numarasina nasil bakabiliyoruz? Benim arac 2010 subat 2. Gelen patiden tesisatin eski olma ihtimali var.

• quote:

Hesaplarımıza gore 16 ınc taktıgınızda yakıtınız 1 depoda 1 TL oluyormus. 195*50*16 dusundum cok ınce yanak oldu en ıyısı 205*50 yada depo kapagında yazan 215*45*16 galıba . Depo kapagına bakın 16 ınc jant ebadı ıcın lastık secımı yazıyor zaten.

• quote:

quote:

Hesaplarımıza gore 16 ınc taktıgınızda yakıtınız 1 depoda 1 TL oluyormus. 195*50*16 dusundum cok ınce yanak oldu en ıyısı 205*50 yada depo kapagında yazan 215*45*16 galıba . Depo kapagına bakın 16 ınc jant ebadı ıcın lastık secımı yazıyor zaten.

Bir depoda 1lt mi demek istediniz? Cokta onemsenecek bi rakam degilmis, hem goruntu cok guzel oluyor hemde yol tutusu artiyor.

Bu arada ender elektronikte sis farlari gelmis anahtar bekleniyormus. O gelince sis+cruze control+yolbilgisayari taktirma niyetim var. Servisten daha uygun fiyata gelecek heralde.

• quote:

quote:

quote:

Bir depoda 1lt mi demek istediniz? Cokta onemsenecek bi rakam degilmis, hem goruntu cok guzel oluyor hemde yol tutusu artiyor.

Bu arada ender elektronikte sis farlari gelmis anahtar bekleniyormus. O gelince sis+cruze control+yolbilgisayari taktirma niyetim var. Servisten daha uygun fiyata gelecek heralde.

sis farına ne kadar diyorlar acaba...dediğiniz gibi üçünü bir arada taktırmak mantıklı olur

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.