Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unal kardeş selam lastik havalarını sürekli kontrol et demişsin ben taktım bu lastik basınçlarına. Senin araçta basınçları ne yapıyorsun ön ve arka için.

MArkis (cevap için teşekkürler buarada)ön 30 arka 32 demiş. Yakıt kapağında 32ön 35 arka diyor.
  • ben gündüz yanan sis farı ve park sensörünü 700 + 250 tl ye taktırdım yetkili serviste
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisizmir

Unal kardeş selam lastik havalarını sürekli kontrol et demişsin ben taktım bu lastik basınçlarına. Senin araçta basınçları ne yapıyorsun ön ve arka için.

MArkis (cevap için teşekkürler buarada)ön 30 arka 32 demiş. Yakıt kapağında 32ön 35 arka diyor.

Depo kapağındaki değerleri bnde gördüm ama çok anlam weremedim...Ön arka arasında 3 psı fark war bence çok...bnde önleri 30-31 arkaları 32-33 yapıyorum...ama orjinal değerleri yaparsan gerçekten baya az yakıyo ama zıplatıyo fazla havaya gerek yok motor zaten çılgın 1 şey...az inik de oldumu tıpır tıpır zıplatmadan rüzgara dirençli 1 şekilde yol alıyo forumda fatih kardeş war fizikçi...o daha iyi yorum getirir belki...sanırım nick i markis...

• Arkadaşlar paramparça com da 6r sis farı 129 tl imiş...İstersenz 1 araştırın....Dışarıda taktırabilirsinz tabiki ayrıca ne derece güvenilir olur onu bilmem ama araştırılmaya değer bnce...
  • Arkadaşlar paramparça com da 6r sis farı 129 tl imiş...İstersenz 1 araştırın....Dışarıda taktırabilirsinz tabiki ayrıca ne derece güvenilir olur onu bilmem ama araştırılmaya değer bnce...
  • haftaya memlekete gidince lastik havalarına bakayım , 5 aralıkta almıştım inmiştir belki.

jantlar 15 inç üstünde 55 lik lastik vardı yanılmıyorsam kaç psi hava basayım , az yaksın biraz
  • yetkîlii servisten başkasına garanti dahilindeki vw aracına modifiye yaptıranlar araçlarının olası vereceği elektrik arızalarında garanti harici işlem göreceğini biliyorlar mı? Ucuz diye yetkisiz adamlara değil sis farı en basit şeyi bile taktırmam. Far anahtarı değişiyor falan sis farı eklenince, torpidoya zarar bile verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

haftaya memlekete gidince lastik havalarına bakayım , 5 aralıkta almıştım inmiştir belki.

jantlar 15 inç üstünde 55 lik lastik vardı yanılmıyorsam kaç psi hava basayım , az yaksın biraz

Lastik ve jaantların orjinal değilmi .... orjinali 60 yanak olur...eğer orjinal ise depo kapağındaki değerleri iyidir belki 1 er psı fazlasıda olabilir...
  • yetkili serviste sis farını takarken logonun olduğu bölümü kırmışlar , orjinali ile değiştirdiler , diyelim dışarda taktırdık kırılsa ne yapılacaktı ?

o yüzden hazır yapılıyorken bunları makul fiyata indirip yaptırmak lazım

aracı aldıktan sonra ek olarak bu işlemleri pazarlık ile uygulatmak daha iyi olur.

hemde bu tür parçalar araca ek bir hava katıyor satmaya kalktığınızda kafadan + değer ekleniyor.

@unal04
    jantlar (15 inç 6 kollu) ve lastiklerde orjinal almanyadan o şekilde geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Nisan 2011; 20:30:22 >
  • quote:

ben gündüz yanan sis farı ve park sensörünü 700 + 250 tl ye taktırdım yetkili serviste

valla güzel fiyata taktırmışsınız. hangi servisten taktırdınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montanegro

yetkîlii servisten başkasına garanti dahilindeki vw aracına modifiye yaptıranlar araçlarının olası vereceği elektrik arızalarında garanti harici işlem göreceğini biliyorlar mı? Ucuz diye yetkisiz adamlara değil sis farı en basit şeyi bile taktırmam. Far anahtarı değişiyor falan sis farı eklenince, torpidoya zarar bile verirler.

Katılıyorum ama herşey 1 az da maddiyatta bitiyor...ama genede çok haklısın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-seker

quote:

ben gündüz yanan sis farı ve park sensörünü 700 + 250 tl ye taktırdım yetkili serviste

bursada ki doğuş otodan.
  • arkadaşlar gündüz yanan sis farı nedir acaba?

sis farı olan her arabada var mıdır?taktıran arkadaşlardan fotoğrafları paylaşmasını rica ediyorumgündüz farı normal sis farı vsgibi kademeleri gösteren birkaç fotoğraf aydınlatır forumu :)
  • arkadaşlar gündüz yanan sis farı nedir acaba?

sis farı olan her arabada var mıdır?taktıran arkadaşlardan fotoğrafları paylaşmasını rica ediyorumgündüz farı normal sis farı vsgibi kademeleri gösteren birkaç fotoğraf aydınlatır forumu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

arkadaşlar gündüz yanan sis farı nedir acaba?

gündüz yanan sis farı, her zaman siz farları açmayı unutsanız bile yanıyor olayı o normal far kadar ışık veriyor etrafa , kolu çevirince de sis farına dönüyor ,
  • quote:

yetkîlii servisten başkasına garanti dahilindeki vw aracına modifiye yaptıranlar araçlarının olası vereceği elektrik arızalarında garanti harici işlem göreceğini biliyorlar mı? Ucuz diye yetkisiz adamlara değil sis farı en basit şeyi bile taktırmam. Far anahtarı değişiyor falan sis farı eklenince, torpidoya zarar bile verirler.

Doğru söylediniz yetkisiz kişilere işlem yaptırmamak lazım, mesela aracıma sis farı değil, ampul bile taktırmam ama aracın orjinal ürün gamında olan bir şeyi orjinalde olan bir yere takarsanız sorun olmayacaktır.tek kriter orjinal kullanmak.Benim aracı aldığım bayinin aksesuar bölümü sorumlusunda Şirokko var, adam dışarıdan kendi aracına optikli Xenon far taktırdı, belirli bir modda Sis farları sağa sinyal verince sağ sola sinyal verince sol yanıyor.Aynı fonksiyon polo sis farında da var. taktırdığı ürün orjinal VW ürünü, bana 'sen de ne yaptırırsan yaptır ama orjinal yaptır, aracın arıza yapınca bana gel' dedi ben de 'eyvallah' dedim.Nasıl?

• ben aracımı EREL den aldığım için tabiatıyla yedek parçada iskonto yapıyorlar . Sîs farı için 720 yedek parça fiatı +160 işçilik( far anahtarı mekanizma değişimi dahil} toplam 880 TL . İskonto ile 800 e yaptırabilirsem taktırıcam.
  • sayın K.Kahriman

söylediklerinizi kısmen kafamda canlandırabildim. ama normal sis farından farkını fotoğraflarla desteklemeden netleştiremeyeceğim sanırım.

çünkü opsiyon listesine baktığımda hi. gündüz yanan sis farı diye bir şey görmedim. sadece sis farı yazıyor ki bu da bütün sis farlarının aynı olduğu anlamına gelmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Doğru söylediniz yetkisiz kişilere işlem yaptırmamak lazım, mesela aracıma sis farı değil, ampul bile taktırmam ama aracın orjinal ürün gamında olan bir şeyi orjinalde olan bir yere takarsanız sorun olmayacaktır.tek kriter orjinal kullanmak.Benim aracı aldığım bayinin aksesuar bölümü sorumlusunda Şirokko var, adam dışarıdan kendi aracına optikli Xenon far taktırdı, belirli bir modda Sis farları sağa sinyal verince sağ sola sinyal verince sol yanıyor.Aynı fonksiyon polo sis farında da var. taktırdığı ürün orjinal VW ürünü, bana 'sen de ne yaptırırsan yaptır ama orjinal yaptır, aracın arıza yapınca bana gel' dedi ben de 'eyvallah' dedim.Nasıl?

bu çok iyiymiş =) bizim içinde geçerli mi bu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a-seker

quote:

bursada ki doğuş otodan.

fiyat iyiymiş yanlız istanbulda olduğum için biraz uzak. ne zaman yaptırdınız. tanıdık, çalışan indirimi vs. varmıdır? bende doğuş oto da yaptırıyorum ama fiyat bu.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.