Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polo blue deneme imkanım oldu bu günden itibaren muhtemelen de en az 6 ay-1 yıl denerim :)

aldım bugün şeker beyazı polo bluemotion umu. yakıt sanırım en çok merak edilen konulardan birisidir. halihazırda 310 km yaptı. 3/4 depo mazot yaktı. göstergenin hassasiyetinden şpheliyim. 280 km de de 3/4 gösteriyordu. hoş gerçi yarın da en az 500 km yapmam gerekiyor. pazar gecesi forumda merak eilen konulara açıklık getirmeye çalışırım. ilk izlenimlerim:

iç mekan plastik kalitesi mi??? lütfen arkadaşlar mermerden yapmışlar bunu. o ne sert bişey öyle . hiiiiç sevmedim.. sanırım ticari araçlarda kullandığı malzemeden yapmış vw.iç mekan ferah, koltuk döşemesi sportif duruyor. yan marşpiyel arka tavan spoiler , ön ve arka tampon altında etek mi deniyor nedir onlardan var.

gündüz farlı sis farı mevcut daha önce konuşmuştuk forumda.
    gündüz farı kapatılamıyor araba çalıştığında kendiliğinden devreye giriyor. herbir sisfarının içinde iki adet ampul var iç kısımdaki sis farı dıştaki gündüz farı.parkları veya uzun-kısa farı ykınca sönüyor.
    rahatsız edici bir rüzgar sesi duydum. yaklaşık 50 km boyunca bu şekilde ses vardı sonra azaldı. yarın yine dikkat ederim.
    yol tutuş iyi.
    motor arac ışıklarda vs durunca stop ediyor, debriyaja bastığınız anda çalışıyor.
    performans ???????????? performans adına pek bir şey yok. ama sağ şeride mahkum bir motor kesinlikle değil.

yaptığım maksimum hız 168 daha da gider diye düşünüyorum. tabi bu da yarınki testler arasında.

yakışıklı polo ailesinin bir üyesi olduğu için görünüşüne methiyeler düzmeyeyim.

radyo iyi değil. ancak mp3 te daha kaliteli ses veriyor. rcd210. ancak arka kapılarda hoparlör yok muş. en büyük eksikliğinin bu olduğuna karar verdim. taktıran arkadaş var mıdır acaba? yeri var kabloları vs elektirik aksamı hazır mıdır?fiyat nedir? yardımlarınızı bekliyorum.

• Hayırlı olsun arkadaşım ESP mevcut araçta dimi?

Bir de fiyat olarak ne kadara aldınız?
  • esp standart hill holder stnadart.

kayseri özsadan aldım makul bir fiyat verdiler. ama net olarak kaça mal oldu hesaplamam gerekir .
    quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Hayırlı olsun arkadaşım ESP mevcut araçta dimi?

Bir de fiyat olarak ne kadara aldınız?
  • 1.6tdi mı 1.2bm mı diye bir başlık var zaten ama ben yine de sorcam sizce hangisi ve neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Orijinalden alıntı: borni101

rns 310 nasıl arkadaşlar bilen kullanan var mı ?

RNS310 büyük ekranlı 6 lı CD çalar-radyo dan başka bişey değildir.DVD-TV-Navigasyon gibi şeyleri desteklemez.Bunlar RNS510 da var...

Yanlışınız var sizin dediğiniz büyük ekran navigasyonsuz RCD 510 , ama ender elektronik bu modelede nav. yazilimi yukleyebiliyor. RNS 310 ise Daha kücük renkli dokunmatik ekranli nav. sistemi. RNS 510 da tip olarak RCD 510 ile ayni olan ama fazladan birkaç tuş + nav.+ dvd player ozelligi iceren sistem ve sanirim ekran cözünürlüğü biraz daha yüksek.

ewet doğru söylüyorsunuz karıştırdım ben, RNS310 a navigsyon yüklendiğini bilmiyordum.DVD ve TV özelliği olmadığını biliyorum ve içinde Hard Disc yok.RNS 510 un içinde 30GB Hard Disc var farklı olarak.Hatırladım 310 da sağ ve sol da 3 er tuş var. 510 da 4 er tuş var.

• Navimaster cihaz taktıran varsa haritası Başarsoft mu Teleatlas mı bilgi verebilir mi!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

RNS310 büyük ekranlı 6 lı CD çalar-radyo dan başka bişey değildir.DVD-TV-Navigasyon gibi şeyleri desteklemez.Bunlar RNS510 da var...

Yanlışınız var sizin dediğiniz büyük ekran navigasyonsuz RCD 510 , ama ender elektronik bu modelede nav. yazilimi yukleyebiliyor. RNS 310 ise Daha kücük renkli dokunmatik ekranli nav. sistemi. RNS 510 da tip olarak RCD 510 ile ayni olan ama fazladan birkaç tuş + nav.+ dvd player ozelligi iceren sistem ve sanirim ekran cözünürlüğü biraz daha yüksek.

ewet doğru söylüyorsunuz karıştırdım ben, RNS310 a navigsyon yüklendiğini bilmiyordum.DVD ve TV özelliği olmadığını biliyorum ve içinde Hard Disc yok.RNS 510 un içinde 30GB Hard Disc var farklı olarak.Hatırladım 310 da sağ ve sol da 3 er tuş var. 510 da 4 er tuş var.

Rns 510u ender elektroniktemi taktirdin , 30gbın hepsi haritamı yüklü yoksa müzik vs. yüklemek için mi ? bluetooth çalışıyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rns 510u ender elektroniktemi taktirdin , 30gbın hepsi haritamı yüklü yoksa müzik vs. yüklemek için mi ? bluetooth çalışıyor mu?

Bi tanıdıktan aldım, passat'ini sattı ondan çıkma, ender de takdirim yükleme islerini yaptırdım.Bluetooth için extra aparata ihtiyac var, henüz taktirmadim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi tanıdıktan aldım, passat'ini sattı ondan çıkma, ender de takdirim yükleme islerini yaptırdım.Bluetooth için extra aparata ihtiyac var, henüz taktirmadim...

30GB in 10GB kadarı navigasyon, geri kalanı boş, müzik filan atilabilir...

• Arkadaşlar bende 2011 Polo 1.4 comf. kullanıyorum, aracıma yapmak istediğim 3 değişiklik var:
    RNS10 almak istiyorum, ender elekt. fiyatı ne kadar ve menüsüyle, rengiyle vs. orjinal mi?
    Dsg şanzımanım var, direksiyon almak istiyorum müzik ve vites kumandaları olan, bunu en uygun nereden almalıyım, vitesi direksiyondan sorunsuz kullanabilir miyim ve sizin fikriniz nedir? Gerek var mı buna?
    Son olarak Polo yada Golf gt jantı takmak istiyorum, replika almak istiyorum fakat replika daha ağır oluyor, aracı yorar diye duydum, benim araç 15 inç kullanıyor sanırım, 15 inç bulamayacağım için 16 alacağım. 16 inç POLO GT jant kullanırsam lastikleri de değiştirmek zorunda kalacağım, Lastik ne almalıyım ve bana ne kadar mal olur.
    Fikirleriniz benim için çok önemli, paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail25

Arkadaşlar bende 2011 Polo 1.4 comf. kullanıyorum, aracıma yapmak istediğim 3 değişiklik var:
    RNS10 almak istiyorum, ender elekt. fiyatı ne kadar ve menüsüyle, rengiyle vs. orjinal mi?
    Dsg şanzımanım var, direksiyon almak istiyorum müzik ve vites kumandaları olan, bunu en uygun nereden almalıyım, vitesi direksiyondan sorunsuz kullanabilir miyim ve sizin fikriniz nedir? Gerek var mı buna?
    Son olarak Polo yada Golf gt jantı takmak istiyorum, replika almak istiyorum fakat replika daha ağır oluyor, aracı yorar diye duydum, benim araç 15 inç kullanıyor sanırım, 15 inç bulamayacağım için 16 alacağım. 16 inç POLO GT jant kullanırsam lastikleri de değiştirmek zorunda kalacağım, Lastik ne almalıyım ve bana ne kadar mal olur.

Ender Elektronik RNS510 a 3000TL diyor.Orjinal ürün.son versiyon menü de yüklüyorlar.
    Ender de Şirokko direksiyonu var, DSG için harika bir ürün, fonsiyonel tuşları ile RNS510 kumanda edilebiliyor, ve yine direksiyondaki kulakçıklar vasıtası ile vites atabiliyorsunuz.Ben 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.
    Bende 15 inç GTI jant var ve çin malı dandik bişey, yetkili servisten aldım ama dediğin gibi orjinal olmadığı için ağır olup aracın fazla yakmasına neden olabilir.Bu ihtimal aklıma gelmemişti, kıl oldum şimdi.......

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mikail25

Arkadaşlar bende 2011 Polo 1.4 comf. kullanıyorum, aracıma yapmak istediğim 3 değişiklik var:

Ender Elektronik RNS510 a 3000TL diyor.Orjinal ürün.son versiyon menü de yüklüyorlar.
    Ender de Şirokko direksiyonu var, DSG için harika bir ürün, fonsiyonel tuşları ile RNS510 kumanda edilebiliyor, ve yine direksiyondaki kulakçıklar vasıtası ile vites atabiliyorsunuz.Ben 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.
    Bende 15 inç GTI jant var ve çin malı dandik bişey, yetkili servisten aldım ama dediğin gibi orjinal olmadığı için ağır olup aracın fazla yakmasına neden olabilir.Bu ihtimal aklıma gelmemişti, kıl oldum şimdi.......

3000 lira çok gerçekten, ondan şimdi alamam, bilgi için teşekkürler...
    o direksiyondan biraz önce aradım sordum ama ellerinde yokmuş, bir haftaya gelebilirmiş, fakat gelince de fiyatı artacakmış :( çok kötü...
    son olarak yetkili servisin çin malı satması ilginç...
    Ben replika GT jant alırsam, orjinali ve replikayı tartmayı düşünüyorum, ne kadar ağırlık farkı olduğunu görmek istiyorum, 15 inç bulman güzel, bende bulmalıyım:)... ben bulamayacağımı düşündüğüm için 16 alırım diyordum.
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...

• Polo bm alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız....
    bende bugün doğuşa gittim polo gti ile bilgi edinmek için, orada da gözümü karartıp sipariş vermeye karar verdim, satış temsilcisi vatandaş kotalarının dolduğunu dolayısıyla sipariş alamayacaklarını söyledi, ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum...siparişin kotası mı olur arkadaşlar başına böyle bir olay gelen var mı???
  • 15 inç jantın agırlıgı ne kadar olabılır kı arabayı kassın. Zaten 17 ınc e kadar takabılırsın bıraz yakıt tuketımın artar ve konfordon tavız verırsın o kadar. 16 takın lastıklerle aracı cok degıstrıyor emın olun.
  • bayilerin kotası vardır elbet...yoksa elinde araç kalır ve zarar edebilir. mesela adam der ki ben bu sene 50 araç satarım ona 50 tane kota verirler. o kotayı başka bir bayiden karşılayabiliyolar bazen. başka bayilere sorun. bazen de türkiye kotası doluyor hiç araç bulunamıyor.
  • ankarada bulunan eskihisar ile doğuş otoya gittim ikiside aynı cevabı verdiler...benim anlayamadığım nokta şu ben adama diyorum ki arkadaş acelem yok, 3-4 ay bekleyebilirim, fabrikasına siparişini ver ne zaman hazır olursa ben gelip alacağım, kapora olarak ta 2-3 bin TL neyse onu da vereyim, adam yok ben sipariş alamam diyor...ülke ya da bayii kotasını fazla söyler elinde araç kalır o tür riske girmek istemez fazla araç getirmez onu anlarım ama fabrikaya neden sipariş geçemiyorlar onu anlayamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeper_inside

Polo bm alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız....
    bende bugün doğuşa gittim polo gti ile bilgi edinmek için, orada da gözümü karartıp sipariş vermeye karar verdim, satış temsilcisi vatandaş kotalarının dolduğunu dolayısıyla sipariş alamayacaklarını söyledi, ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum...siparişin kotası mı olur arkadaşlar başına böyle bir olay gelen var mı???

hocam haklı olabilirsin dün bursa otoshow a gittim vw nin 1 aracı yokmu ya fuarda sergileyecek bütün standları dolandım özellikle kaşif mercedes slr amg siyle gelmiş mini grubu bmw ve diğer markalar hepsı var bizim vw ciler teşrif etmemişler şahsen ben bu durumu kınıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deeper_inside

ankarada bulunan eskihisar ile doğuş otoya gittim ikiside aynı cevabı verdiler...benim anlayamadığım nokta şu ben adama diyorum ki arkadaş acelem yok, 3-4 ay bekleyebilirim, fabrikasına siparişini ver ne zaman hazır olursa ben gelip alacağım, kapora olarak ta 2-3 bin TL neyse onu da vereyim, adam yok ben sipariş alamam diyor...ülke ya da bayii kotasını fazla söyler elinde araç kalır o tür riske girmek istemez fazla araç getirmez onu anlarım ama fabrikaya neden sipariş geçemiyorlar onu anlayamıyorum...

şimdi şöyle bir durum var. kotalar yıllık oluyor. eğer türkiye'nin kotası ocak ayında bile dolsa 11 ay boyunca araç getiremezler.öyle durumlarda bazen başka ülkelerin (örn. yunanistan) kotalarını kullanabiliyorlar bazen. gerçi polo gti daha yeni geldi hemen kotası dolmaz ama belki türkiye'ye çok cüzi bir kota ayırmışlardır, ne bileyim 30 falan. sonuçta gti özel üretim bir araç. başka illeri arayın bakalım ne diyorlar.

• Bugün mesela maltepe erel'in stok sahasında 4 kapılı beyaz bir GTI gördüm ama satılmış mıdır boşta mıdır bilemiyorum.
  • arkadaşlar ben lastik havalarını ne yapayım ? kesin bir cevap bekliyorum

jant 15 inç , lastik 195/55

32-34 mü yapayım 30-32 mi ?

lastiklere az hava verincede şişme yapıyor diyorlar onun için ne diyorsunuz ?

kısmetse bu perşembe 120 km uzunluğunda bir yola gideceğim onun için yolda sakata gelmeyelim lastiklere fabrika çıkışından beri hava basılmadı ondan artık kontrol edeyim diyorum.

lastikler bunlar dunlop sport sp serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 17 Nisan 2011; 7:48:29 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.