Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VVVertigo

sayın K.Kahriman

söylediklerinizi kısmen kafamda canlandırabildim. ama normal sis farından farkını fotoğraflarla desteklemeden netleştiremeyeceğim sanırım.

çünkü opsiyon listesine baktığımda hi. gündüz yanan sis farı diye bir şey görmedim. sadece sis farı yazıyor ki bu da bütün sis farlarının aynı olduğu anlamına gelmez mi?

merhaba. K.Kahriman arkadaşımız açıklamış bi şekilde ama tam olarak öyle değil. gündüz farı dediğimiz şey normal park ampulunden biraz daha fazla, sis farından daha az ışık veriyor ama gündüz belli olmanızı sağlıyor. sis farları çift duylu oluyor dış taraftaki duylarda gündüz ampulleri iç taraftakiler ise sis farları. benim bilgimde bu. ayrıca 18. sayfadaki beyaz aracın 3. fotoğrafına bakarsanız görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-seker -- 14 Nisan 2011; 21:01:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: a-seker

quote:

merhaba. K.Kahriman arkadaşımız açıklamış bi şekilde ama tam olarak öyle değil. gündüz farı dediğimiz şey normal park ampulunden biraz daha fazla, sis farından daha az ışık veriyor ama gündüz belli olmanızı sağlıyor. sis farları çift duylu oluyor dış taraftaki duylarda gündüz ampulleri iç taraftakiler ise sis farları. benim bilgimde bu. ayrıca 18. sayfadaki beyaz aracın 3. fotoğrafına bakarsanız görebilirsiniz.

şimdi bir videodan kontrol ettim nedir ne değildir görelim.

dediğiniz gibi tuhaf bir özellik gözümden kaçmış. sanırım kalite ayrıntıda gizlidir dedikleri bu olsa gerek. videonun birinci dakikasından itibaren sis farlarına dikatinizi çekmek istiyorum . gündüz yanan sis farları buymuş. demekki. iki parçalı sis farı.

buyrun video ya.

http://www.youtube.com/watch?v=docVjGrPz0s

• arkadaşlar ben de aracı sis farlı sipariş ettim o şekilde gelicek. acaba gündüz farlı mı gelir?
  • sayın borni 101

sanırım her sis farında bu özellik vardır. aksi durumda belirtmeleri gerekirdi "gündüz farlı mı istersiniz yoksa sadece sis farı mı?" diye.
  • quote:

sayın borni 101

sanırım her sis farında bu özellik vardır. aksi durumda belirtmeleri gerekirdi "gündüz farlı mı istersiniz yoksa sadece sis farı mı?" diye.

çok haklısınız...ama beni endişelendiren doğuş otonun bu olaylara ilgisizliği...geçen yağcı oto(balıkesir) ya sordum.gündüz farı standart dediler...kafam karıştı.servisler henüz yeteri kadar bilgi sahibi değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal04

quote:

Orijinalden alıntı: oasisizmir

Unal kardeş selam lastik havalarını sürekli kontrol et demişsin ben taktım bu lastik basınçlarına. Senin araçta basınçları ne yapıyorsun ön ve arka için.

MArkis (cevap için teşekkürler buarada)ön 30 arka 32 demiş. Yakıt kapağında 32ön 35 arka diyor.

Depo kapağındaki değerleri bnde gördüm ama çok anlam weremedim...Ön arka arasında 3 psı fark war bence çok...bnde önleri 30-31 arkaları 32-33 yapıyorum...ama orjinal değerleri yaparsan gerçekten baya az yakıyo ama zıplatıyo fazla havaya gerek yok motor zaten çılgın 1 şey...az inik de oldumu tıpır tıpır zıplatmadan rüzgara dirençli 1 şekilde yol alıyo forumda fatih kardeş war fizikçi...o daha iyi yorum getirir belki...sanırım nick i markis...

Bir aracın hız belirleycisi aerodinamik yapisidir, bir aracın yakıt tuketmini artıran faktör, surtunmedir, gerek araç dis yüzeyi ile hava arasındaki sürtünme, gerekse lastikler ile zemin arasındaki surtunmedir.dolayısı ile, lastik havası fazla olunca zemin sürtünmesi azalır araç az yakar, ama lastikler ile zemin arasındaki sürtünme azaldığı için bu durum tutunmayı da azaltır.3 kuruş az yakcam diye lastikler gereksin hava basmayın arkadaslar.Benim bildigim önler 30 arkalar 32.öle 35 filan fantazi konusu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

quote:

ben gündüz yanan sis farı ve park sensörünü 700 + 250 tl ye taktırdım yetkili serviste

valla güzel fiyata taktırmışsınız. hangi servisten taktırdınız acaba?

bursada ki doğuş otodan.

fiyat iyiymiş yanlız istanbulda olduğum için biraz uzak. ne zaman yaptırdınız. tanıdık, çalışan indirimi vs. varmıdır? bende doğuş oto da yaptırıyorum ama fiyat bu.

tanıdık + başka bir vw araca sahibiz bu sayede oldu. 2010 aralığının başında yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Nisan 2011; 22:09:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben gündüz yanan sis farı ve park sensörünü 700 + 250 tl ye taktırdım yetkili serviste

valla güzel fiyata taktırmışsınız. hangi servisten taktırdınız acaba?

bursada ki doğuş otodan.

fiyat iyiymiş yanlız istanbulda olduğum için biraz uzak. ne zaman yaptırdınız. tanıdık, çalışan indirimi vs. varmıdır? bende doğuş oto da yaptırıyorum ama fiyat bu.

tanıdık + başka bir vw araca sahibiz bu sayede oldu. 2010 aralığının başında yapıldı.

evet bu şekilde biraz daha uygun oluyor =)

bende satış danışmanıyla olan muhabbet sayesinde indirebildim yoksa erelde 1475 lira çektiler.

• Arkadaşlar full istasyonlarınmdan mazot alan war mı...yüzde 7 indirimle akaryakıt verio..kullanan warsa yorumlarınızı alalım....
  • ARACIM .1.6 TDI kilometrem 1500 oldu şehiriçi tüketim 7 lt cıvarı (yoğun trafik göztepe bağdat cad. suadiye bostancı vs. ) uzun yolda da ne kadar zorladıysamda 185 i geçemedim belki daha sonra açılır. ingiltereden chipexpress ten chip getirdim 112- 130 bg arası ayarlanabiliyor ama ideal olan 112 bg tüketim -performans açısından..henüz bağlatmadım 400 sterlin e maloldu. önümüzdeki günlerde bağlatırım. % 20 ye kadar da tassarruf sağlıyormuş !..deneyeceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Orijinalden alıntı: unal04

quote:

Orijinalden alıntı: oasisizmir

Unal kardeş selam lastik havalarını sürekli kontrol et demişsin ben taktım bu lastik basınçlarına. Senin araçta basınçları ne yapıyorsun ön ve arka için.

MArkis (cevap için teşekkürler buarada)ön 30 arka 32 demiş. Yakıt kapağında 32ön 35 arka diyor.

Depo kapağındaki değerleri bnde gördüm ama çok anlam weremedim...Ön arka arasında 3 psı fark war bence çok...bnde önleri 30-31 arkaları 32-33 yapıyorum...ama orjinal değerleri yaparsan gerçekten baya az yakıyo ama zıplatıyo fazla havaya gerek yok motor zaten çılgın 1 şey...az inik de oldumu tıpır tıpır zıplatmadan rüzgara dirençli 1 şekilde yol alıyo forumda fatih kardeş war fizikçi...o daha iyi yorum getirir belki...sanırım nick i markis...

Bir aracın hız belirleycisi aerodinamik yapisidir, bir aracın yakıt tuketmini artıran faktör, surtunmedir, gerek araç dis yüzeyi ile hava arasındaki sürtünme, gerekse lastikler ile zemin arasındaki surtunmedir.dolayısı ile, lastik havası fazla olunca zemin sürtünmesi azalır araç az yakar, ama lastikler ile zemin arasındaki sürtünme azaldığı için bu durum tutunmayı da azaltır.3 kuruş az yakcam diye lastikler gereksin hava basmayın arkadaslar.Benim bildigim önler 30 arkalar 32.öle 35 filan fantazi konusu...

Unal da Markiz de lastik basıncı olayında son noktayı koydu. İçim rahat şimdi teşekkürler.

• RNS 510 taktıran veya taktırmayı düşünen varmı, Türkiye haritası çalışıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

RNS 510 taktıran veya taktırmayı düşünen varmı, Türkiye haritası çalışıyormu ?

taktırdım ben, gayet güzel çalışıyor harita...
  • rns 310 nasıl arkadaşlar bilen kullanan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borni101

rns 310 nasıl arkadaşlar bilen kullanan var mı ?

RNS310 büyük ekranlı 6 lı CD çalar-radyo dan başka bişey değildir.DVD-TV-Navigasyon gibi şeyleri desteklemez.Bunlar RNS510 da var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Orijinalden alıntı: borni101

rns 310 nasıl arkadaşlar bilen kullanan var mı ?

RNS310 büyük ekranlı 6 lı CD çalar-radyo dan başka bişey değildir.DVD-TV-Navigasyon gibi şeyleri desteklemez.Bunlar RNS510 da var...

Yanlışınız var sizin dediğiniz büyük ekran navigasyonsuz RCD 510 , ama ender elektronik bu modelede nav. yazilimi yukleyebiliyor. RNS 310 ise Daha kücük renkli dokunmatik ekranli nav. sistemi. RNS 510 da tip olarak RCD 510 ile ayni olan ama fazladan birkaç tuş + nav.+ dvd player ozelligi iceren sistem ve sanirim ekran cözünürlüğü biraz daha yüksek.
  • Arkadaşlar bu yeni polo gti hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba, vw'nin sayfasından bulmaya çalıştım ancak başarılı olamadım bu araç sadece 3 kapılı mı üretiliyor yoksa 5 kapı modeli de mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeper_inside

Arkadaşlar bu yeni polo gti hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba, vw'nin sayfasından bulmaya çalıştım ancak başarılı olamadım bu araç sadece 3 kapılı mı üretiliyor yoksa 5 kapı modeli de mevcut mu?

3 kapılısı da var 5 kapılısıda. VW sitesinde gerekli donanım ve teknik bilgiler var. Ordan bakabilirsiniz.
  • görebildiğim kadarı ile donanım tek tip opsiyon olarak ise açılır cam tavan ve metalik boya vardı fiyat listesinde...3 veya 5 kapı fiyat farkı yok ya da ben bulamadım. araç oldukça cezbedici gerek fiyat gerekse motoruyla olsun ciddi ciddi düşünmeye başladım...
  • arkadaşlar ben aracımda herşeyin orjinal olması ve fabrikadan o şekilde gelmesinden yana biri olarak rns 310 lu sipariş verdim..zaten 700-800 tl gibi bir fiyat ekstradan.rcd 310 un fiyatını düşüyorlar zaten...ama sanırım rns 510 dan tek ÖNEMLİ farkı tv olayı..bence gerisi ayrıntı..zaten rns 310 da hepsi var diye düşünüyorum..bilmiyorum arkadaşlar ne dersiniz doğru mu düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.