Şimdi Ara

VW Scirocco Vs. Peugeot RCZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RCZ nin dışı ne kadar güzelse içide o kadar çirkin!o arabaya o direksiyon hiç olmamış!
  • Disardan bakildiginda dikkat cekmek istersen RCZ daha dikkat cekici. Ama bana gore scrocco. Cunku o Volkswagen !
  • ben tercihimi RCZ'den yana kullanırdım..ama satarken üzülmeyeyim hatta kar edeyim diyorsan Scirocco..
  • tabiiki RCZ tam anlamıyla bi çizim harikası ikinci el fiyatıda 63000'ten başlıyo bu fiyata 2011 model başka ne spor araba alabilirsinizki
  • Bencede RCz daha güzel bir araba ama tabii ki tamamen senin seçimin beğendiğini al , yalnız cevapları okurken şöyle bir konuya dikkat et, bizim ülkede ki kadar Vw markası hastalığı görmedim, herife eski şahin üzerine VW markasını koyup versen "bunda kesin bişey var Koskoca alman markası abi" deyip gene onu seçerler, aynen 2.el de de böyle diyolar. Bu yüzden de doğuş grubu geçiriyo gitsin :))) eşek semer misali
  • konunun tarihine bakmadım önemlide değil :) milletde para bitmez illa ki birisi çıkar hanqisini alayım die :)

VW Scirocco Vs. Peugeot RCZ
  • Alfa gt öneririm 2. el.
  • SAKIN!!! Burda googledan resmini gormekten baska arabayi bilmeyenlerin yorumunu dinleyip rcz alayim deme...hayatimda bu kadar igrenc araba az gordum. rezalet sanzimani hala aklimda. icine bindiginde kutuya sikistirmislar gibi. aman diyim dene oyle al. rcz tavsiye etmiyorum
  • viper yeşilide başarılı..rx-8 güzel alette sorunlu çıkaran bir alet..
  • scirocco derim ön duruşu yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

viper yeşilide başarılı..rx-8 güzel alette sorunlu çıkaran bir alet..

Hocam esasen rx-8 sonucta mazda sorunlu degil , sorunlu gozukme sebebi motoru farkli ve kullanım, bakım diğer araçlardan daha farkli ve hassasiyet gösterilmesi gereken bir motor yoksa 400k dan aşağı arıza çıkaracak araç degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx-8 farklı bir motor yazılımı var fakat aracı sürekli yüksek devirlerde kullanmak gerekiyor..benzin sarfıyatı çok yüksek..sürüş ve hakimiyet çok iyi..zevkli ve kullanışlı bir araç..fakat sürekli motor-yağ bakımı isteyen bir araç..
  • quote:

rx-8 farklı bir motor yazılımı var fakat aracı sürekli yüksek devirlerde kullanmak gerekiyor..benzin sarfıyatı çok yüksek..sürüş ve hakimiyet çok iyi..zevkli ve kullanışlı bir araç..fakat sürekli motor-yağ bakımı isteyen bir araç..

Yani guzelller bakım ister elbet ona bebek gibi bakacaksın o da sana o bebek huzuru verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle Scirocco derim...
  • Fırtına Mavisi Scirocco almıcaksan alma =) rcz hic alma
  • Gencimiz 20 yaşında.
    Bakalım:
    29Ekim 2011
    quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Daha önce açtıgın konudan hatırladıgım kadarıyla bütçen 80000 tl'ydi. 2009-2010 TT' yi o fiyata nasıl alacaksın ? Bütçeyi artırdıysan onu bilemem tabi. Ayrıca bütçe arttıysa tavsiyem Audi TT. Bütçen halen o civarlardaysa 3-4 yaşında temiz bir TT anca bulursun bence o kadar eski almayada gerek yok almışken "0" RCZ al.

Bütçe 80 bin demiş üstadımız.Cevap?
    quote:

Orijinalden alıntı: Slaey

arttırdım bıraz daha butceyı.. aldıgım arabayı mınımum 3 yıl kullanıcam..

Alıyoruz 3 yıl kullanıyoruz ve bütçeyi arttırıyoruz.
    Sonra?
    quote:

Merhaba arkadaslar. 20 yaşındayım üniverste öğrencisiyim. bu iki araba özellıkle rcz cok hosuma gidiyor. 70 mılyar butcem var.
    sizce bu paraya hangısını almalıyım ? yyada baska coupe önerılerınız ?

20 yaşına geliyoruz üniversite öğrencisi oluyoruz okul masrafları falan iniyoruz 70 bine.
    O zaman arkadaşa araba önerelim krema sarısı:

Dağılalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Mayıs 2012; 23:55:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Gencimiz 20 yaşında.
    Bakalım:
    29Ekim 2011
    quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Daha önce açtıgın konudan hatırladıgım kadarıyla bütçen 80000 tl'ydi. 2009-2010 TT' yi o fiyata nasıl alacaksın ? Bütçeyi artırdıysan onu bilemem tabi. Ayrıca bütçe arttıysa tavsiyem Audi TT. Bütçen halen o civarlardaysa 3-4 yaşında temiz bir TT anca bulursun bence o kadar eski almayada gerek yok almışken "0" RCZ al.

Bütçe 80 bin demiş üstadımız.Cevap?
    quote:

arttırdım bıraz daha butceyı.. aldıgım arabayı mınımum 3 yıl kullanıcam..

Alıyoruz 3 yıl kullanıyoruz ve bütçeyi arttırıyoruz.
    Sonra?
    quote:

Merhaba arkadaslar. 20 yaşındayım üniverste öğrencisiyim. bu iki araba özellıkle rcz cok hosuma gidiyor. 70 mılyar butcem var.
    sizce bu paraya hangısını almalıyım ? yyada baska coupe önerılerınız ?

20 yaşına geliyoruz üniversite öğrencisi oluyoruz okul masrafları falan iniyoruz 70 bine.
    O zaman arkadaşa araba önerelim:

Dağılalım.

iyi güldüm valla.DH spy team işbaşında.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

rx-8 farklı bir motor yazılımı var fakat aracı sürekli yüksek devirlerde kullanmak gerekiyor..benzin sarfıyatı çok yüksek..sürüş ve hakimiyet çok iyi..zevkli ve kullanışlı bir araç..fakat sürekli motor-yağ bakımı isteyen bir araç..

Yani guzelller bakım ister elbet ona bebek gibi bakacaksın o da sana o bebek huzuru verecek

de almanlarda genelde bu japonlarda olduğu gibi sürekli-daim ve ağır bakımlar gerektirmiyor..rx-8'in motor yazılımını zaten dünyada 3 kişi biliyor ama biraz daha üzerinde oynanması ve revizyona girmesi gereken bir motor..en azından kendi görüşüm böyle..1300cc 231hp güzel iş fakat aracı sürekli yüksek devirde kullanmak trafikde normal hayatta biraz güç konsol oyunu değil ki bu bas gaza gitsin..hele ki istanbul trafiğinde olacak iş değil yani aracı 4-5bin devir üzerinde tutup kullanmak..ama bi golf gti bi 3.20 tt böyle değil..aslında bu japonların ortak derdi subaru evo 350z biraz dertli bu motorlarla uğraşmak :)

• Konu açılalı yaklaşık bir yıl olmuş. Konuyu açan arkadaş belki de aracını almıştır. Ben RCZ'yi tavsiye ederdim. Scirocco da güzel araç. Herkesin zevki, beğenisi farklıdır, ama benim burada takıldığım nokta Peugeot'un VW'nin yanında 2. sınıf araç muamelesi görmesi. ''Peugeot VW'nin yanına yaklaşamaz.'' denilmesi. Peugeot kaliteli araçlar üretir (Günümüzde hemen her firmanın ürettiği gibi.) Ayrıca Peugeot VW'den de daha köklü bir firmadır . Peugeotlar sorunlu araçlar değildir. İlk çıkan 307'ler de pek çok sorun yaşanmıştır. Ama daha sonra sorunlar giderilmiştir. Her nedense 307'lerin ilk serilerinde sorun çıkması tüm Peugeot modellerine mal edilmiştir. Bence bir otomobil firmasının iyiliğinin en önemli göstergelerinden biri tecrübesi ve elindeki bilgi birikimidir ya da başka bir deyişle ARGE'ye ayırdığı paradır. Günümüzde VW ARGE'ye daha fazla para ayırıyor. Ancak deneyim motor sporlarında kazanılıyor. Peugeot'un dünyanın en ünlü dayanıklılık yarışları Le Mans'ta ve WRC'de şampiyonlukları var. Vw'nin son yıllardaki Dakar Rallisi hariç hangi yarışlarda şampiyonlukları var ? Turbo motorlara geçileceği halde F1'e girmeye cesaret bile edemediler. Yakında WRC'de olacaklar. Şu anda WRC'de yarıştırdıkları Skoda ile deneyim kazanıyorlar. WRC'de kullanacakları Polo'yu geliştiriyorlar. Yoğun bir çalışma içerisindeler. WRC'de Citröen( Peugeot) son yılları domine etmiş durumda. Vw kötü demiyorum, ancak ''Peugeot VW'nin yanına yaklaşamaz.'' demek ne kadar doğru? Peugeot Le Mans'tan ekonomik sebeplerle çekildi ama Audi'yi bile mağlup ettiği seneler oldu. Tabi Audi'nin daha fazla şampiyonluğu var . Kısaca Vw neden bu kadar göklere çıkartılır ? Anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: t821926

Konu açılalı yaklaşık bir yıl olmuş. Konuyu açan arkadaş belki de aracını almıştır. Ben RCZ'yi tavsiye ederdim. Scirocco da güzel araç. Herkesin zevki, beğenisi farklıdır, ama benim burada takıldığım nokta Peugeot'un VW'nin yanında 2. sınıf araç muamelesi görmesi. ''Peugeot VW'nin yanına yaklaşamaz.'' denilmesi. Peugeot kaliteli araçlar üretir (Günümüzde hemen her firmanın ürettiği gibi.) Ayrıca Peugeot VW'den de daha köklü bir firmadır . Peugeotlar sorunlu araçlar değildir. İlk çıkan 307'ler de pek çok sorun yaşanmıştır. Ama daha sonra sorunlar giderilmiştir. Her nedense 307'lerin ilk serilerinde sorun çıkması tüm Peugeot modellerine mal edilmiştir. Bence bir otomobil firmasının iyiliğinin en önemli göstergelerinden biri tecrübesi ve elindeki bilgi birikimidir ya da başka bir deyişle ARGE'ye ayırdığı paradır. Günümüzde VW ARGE'ye daha fazla para ayırıyor. Ancak deneyim motor sporlarında kazanılıyor. Peugeot'un dünyanın en ünlü dayanıklılık yarışları Le Mans'ta ve WRC'de şampiyonlukları var. Vw'nin son yıllardaki Dakar Rallisi hariç hangi yarışlarda şampiyonlukları var ? Turbo motorlara geçileceği halde F1'e girmeye cesaret bile edemediler. Yakında WRC'de olacaklar. Şu anda WRC'de yarıştırdıkları Skoda ile deneyim kazanıyorlar. WRC'de kullanacakları Polo'yu geliştiriyorlar. Yoğun bir çalışma içerisindeler. WRC'de Citröen( Peugeot) son yılları domine etmiş durumda. Vw kötü demiyorum, ancak ''Peugeot VW'nin yanına yaklaşamaz.'' demek ne kadar doğru? Peugeot Le Mans'tan ekonomik sebeplerle çekildi ama Audi'yi bile mağlup ettiği seneler oldu. Tabi Audi'nin daha fazla şampiyonluğu var . Kısaca Vw neden bu kadar göklere çıkartılır ? Anlamıyorum.

çünkü dünyanın ilk ve tek sıvı değil hava soğutmalı makinasıdır vw..hitler tarafından rus cephesine gidemeyen takozlayan alman subaylarını taşıması için yapılmış bir araçtır..zamanın savaş şartları ve rusyanın ağır kış şartları alman cephesine mühimmat haberleşme vs olanakları sağlamakta güçlük çıkarıyordu hava şartları haliyle savaşın ulitmatomlarını veren subaylar olduğu için bu subaylar ulaşımı çok güçlükle sağlıyordu..ve vw duruma el attı.. -30 -50 tek marş araba çalışır..savaş kaybedildi fakat ortaya çıkış sebeplerinden biri..amacım tarih dersi vermek değil vw cide değilim..bmw ciyim..lakin vw daha ne yapsın..scaina seat audi lamborgihini porsche bu bünyede..her zaman ekonomik kullanışlı az yakan çok kaçan konforlu araçlar üretmiştir..pejo wrc vs birincilikleri konusunda haklısın fakat sonuç sadece sürat mı yoksa hem sürat hem güvenlik hemde konfor mu?..306gti vs vs buna benzer kasalarda sürat söz konusu fakat güvenlik ve konfor en alt seviyede..yeni pejolar ise konfor var ama motorları cidden rezalet..gitmiyor çok benzin yakıyor vs vs vs..bu arada le mans yarışları 2 türlü düzenlenir..audi 24 hours yarışmalarında birincilikleri bir hayli fazladır..otomobil markalarının gerçek gövde gösterilerinin ve sağlamlıklarının boy ölçüldüğü bir organizyondur le mans 24 hours..ve hemen hemen bir çok alman arabası uzun süre kullanılabiliyor aynı konforu verebiliyor ve aynı güvenliğide sağlayabiliyor..fakat fransızlar için bunu pek söylemem..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.