Şimdi Ara

VW Scirocco Vs. Peugeot RCZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 20 yaşındayım üniverste öğrencisiyim. bu iki araba özellıkle rcz cok hosuma gidiyor. 70 mılyar butcem var.
    sizce bu paraya hangısını almalıyım ? yyada baska coupe önerılerınız ?

• İkiside güzel ama ben scirocco yü secerdim.
    Birde rx-8 var ona da bak bence.
  • scirocco sanzuman uyumu daha iyi birde abt chip ile 211 hp yaparsan
  • neden rcz e hep kötü gözle bakılıyor anlamış değilim.. estetik açıdan scirocco yu katlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaey

neden rcz e hep kötü gözle bakılıyor anlamış değilim.. estetik açıdan scirocco yu katlar bence

scıroccodan da yenı bır arac hemde. Daha cok dıkkat cekıyor rcz
  • quote:

neden rcz e hep kötü gözle bakılıyor anlamış değilim.. estetik açıdan scirocco yu katlar bence

O yumurta tipiyle mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scirocco al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Skoda Octavia vs Toyota Corolla
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rcz derim genesis coupe düşünülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

rcz derim genesis coupe düşünülebilir

genesis coupe mantıklı seçim olurdu ama 70bin civarlarına zor , en azından 80e çıkılması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory

quote:

O yumurta tipiyle mi ?

fotoğraflar dışında yolda rcz gördün mü hiç ? ben ne zaman görsem nevrim dönüyorda
    scirocco tek kapılı golf gibi gelıyor ama rcz i alıp ayda bir arza çıkarmasından korkuyorum..

• dostum sen kararını vermişsin zaten , rcz seni mutlu eder. güzel araba
  • quote:

quote:

quote:

O yumurta tipiyle mi ?

fotoğraflar dışında yolda rcz gördün mü hiç ? ben ne zaman görsem nevrim dönüyorda
    scirocco tek kapılı golf gibi gelıyor ama rcz i alıp ayda bir arza çıkarmasından korkuyorum..

Scirocco diyenleri taşlayacaksan neden böyle bir konu açıyorsun ki? barisyilmaz in dediği gibi sen kararını vermişsin zaten de ayda bir arıza çıkarma olayı nedir?

• quote:

quote:

quote:

O yumurta tipiyle mi ?

Yahu RCZ ne ki canlısını göreyim 100 kere görmüşümdür dönüp bir kerede bakmamışımdır

• 70 bin bütçe ile 2005-2006 Mercedes SLK 200K, Bmw Z4 bulunabilir. 2007-2008 Volvo C70 bulunabilir.

Söz konusu iki araçtan RCZ'e o kadar para vermezdim, Scirocco ise 2010 model 55 civarına bulunabiliyorken sıfırına o kadar para verilmez. Scirocco daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiyba -- 28 Ağustos 2011; 18:44:22 >
  • Scirocco
  • quote:

RCZ 'nin estetik açıdan mükemmel olduğunu düşünüyorsan sana tek bir soru benden :

" O direksiyon simidinin hangi evrende estetikle ilişkisi olabilir ? "

Nokta...

Bir de verimlilik olarak Peugeot daha geride, yakıt tüketimi katalog değeri olarak bile çok yüksek. Şehiriçi 10 litre civarı yazmışlar, kafadan %20 fazla yakacaktır, 12-13 litreden aşağısı hayal..

Yani 1.6 motor ama 2.0 litre turbolardan çok yakıyor, saçmalık.
  • ben senin yerinde olsam beyaz bir Scirocco alırdım. yada bütçemi biraz daha zorlar yada biraz daha bekler para birikitirip beyaz bir genesis coupe alırdım. ikiside cok fena aletler nedense rcz hiç hosuma gitmiyor belki pejo oldugu içindir. 106 gti dan dilimiz cok yandı ama fena giderdi
  • ben olsam ikisini almam audi a1 alırım
    ama illa iki araçsa tabiki scriccoo
  • işin aslı amacınız önemli eğer amaç spor görünümlü araç almaksa rcz ve scirocco alınabilir. ancak bence gerçek spor arac isteniyorsa genesis, rx-8, s2000 gibi bişe olmalı spor araç dediğiniz arkadan çekişli olmalıdır.
  • Siricco nin tipi tuhaf geliyor bana rcz daha ağır ve gösterişli duruyor. Rcz yi tercih etmende fayda var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.