Şimdi Ara

VW Scirocco Vs. Peugeot RCZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dış tasarım olarak,iç mekan tasarımı olarak rcz,diğer herley için scirocco.

scirocco nun arkası tek kelime ile berbat geliyor bana..
  • RCZ tip olarak kesinlikle daha güzel bir araba
  • RCZ tasarım olarak mükemmel bir araç ama ülkemizde VW neredeyse premium marka imajına sahip başta bu etken ve RCZ'nin ön kızmın 308'in 1/1 kopyası olması sebebiyle Scirocco ağır basıyor
  • rcz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

ben olsam ikisini almam audi a1 alırım
    ama illa iki araçsa tabiki scriccoo

Dimi 25 milyarlık A1'e , 90 milyar bayılsın
  • bence ikiside her ihtiyacını karşılayabilcek araçlar burda tamamen tasarıma göre seçim yap bence rcz nin motoru bmw yle ortak geliştirildi bence güzel motor tüketim açısından eşit olacaklarıdr fark etse etse 1 litre eder şanzuman demiş bir arkadaş evet doğru dsg daha iyi ama rcz nin şanzımanıda robotik şanzımanlar arasında en iyilerinden biridir... dedğim gibi sadece tasarıma bak.. ha bu arada rcz arıza çıkarır demişssin korkma aracın garantisi var ve dünya standartında üretiliyor bir çok testten geçiyor bence sıfır bir araç için bunlar yersiz kaygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

bence ikiside her ihtiyacını karşılayabilcek araçlar burda tamamen tasarıma göre seçim yap bence rcz nin motoru bmw yle ortak geliştirildi bence güzel motor tüketim açısından eşit olacaklarıdr fark etse etse 1 litre eder şanzuman demiş bir arkadaş evet doğru dsg daha iyi ama rcz nin şanzımanıda robotik şanzımanlar arasında en iyilerinden biridir... dedğim gibi sadece tasarıma bak.. ha bu arada rcz arıza çıkarır demişssin korkma aracın garantisi var ve dünya standartında üretiliyor bir çok testten geçiyor bence sıfır bir araç için bunlar yersiz kaygılar..

Of of of Pejo RCZ de robotize şanzıman mı kullanıyor? Eğer öyleyse tam saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

bence ikiside her ihtiyacını karşılayabilcek araçlar burda tamamen tasarıma göre seçim yap bence rcz nin motoru bmw yle ortak geliştirildi bence güzel motor tüketim açısından eşit olacaklarıdr fark etse etse 1 litre eder şanzuman demiş bir arkadaş evet doğru dsg daha iyi ama rcz nin şanzımanıda robotik şanzımanlar arasında en iyilerinden biridir... dedğim gibi sadece tasarıma bak.. ha bu arada rcz arıza çıkarır demişssin korkma aracın garantisi var ve dünya standartında üretiliyor bir çok testten geçiyor bence sıfır bir araç için bunlar yersiz kaygılar..

Of of of Pejo RCZ de robotize şanzıman mı kullanıyor? Eğer öyleyse tam saçmalık.

özür dilerim arkadaşlar sitesinde altı ileri yepyeni sekansiyel otomatik vites kutulu... devam eden bir şey yazıyor
    şimdi baktım sekansiyel sıralı demekmiş çalışma prensibi hakkında bir şey yazmıyor ama dsg ye benziyor sanırsam otomatik şanzımanlardaki gibi 5 den 2 ye ikinde 5 atmıyor sıra sıra inip sıra sıra çıkıyor dsg gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 28 Ağustos 2011; 23:35:41 >

• Bence 70 bine seçeneklerini biraz daha genişletmelisin . Tek seçeneklerim bunlar olsa ben RCZ alırdım .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-sifir-3-gunluk-500-km-de-scirocco-57156463/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-12-000-km-de-kazasiz-sahibinden-rcz-55865258/detay/

Ama ben olsam bir kaç marka daha bakardım heralde.

• hyundai veloster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvalancHe_86

hyundai veloster

Bu kadar pahalı olmaz velostar.
    Ben olsam 2. el bmw z4 veya slk bakardım.
  • VW
  • kızma ama böyle soru olmaz.. biri elma diğeri domates.. elin fransızı ağzıyla kuş tutsa vw kalitesine yaklaşamaz...
  • kesinlikle rcz.aracı gören bir daha bakıyor...
  • arkadaşlar son gunlerde scirocco nun ikinci ellerine bakmaktayım..
    zaten sıfır almycam.. ama hala rcz mi alsam diye dusunuyorum.
    10 kişiden 5 i rcz 5 i scirocco diyor :( ikiside güzel :((((((
  • RCZ hocam. Trafikte Audi TT bile bu kadar dikkat çekmiyor. Çok şık, çok alımlı.

Anlayan anladı (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaey

neden rcz e hep kötü gözle bakılıyor anlamış değilim.. estetik açıdan scirocco yu katlar bence

aynen bende anlamış değilim; tasarım olarak super spor havası olmasına rağmen Rcz'de ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 1 Eylül 2011; 0:55:14 >
  • RCZ'nin dış tasarımı tamam güzel de içi kötü bana göre.Öncelikle direksiyon güzel değil,en azından birkaç tuş olsaymış üzerinde.Bir de o teybin altındaki boşluk bir türlü doldurulamadı gitti,çok kötü bir görüntü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

hayır. rcz 6 ileri tork konvertorlu otomatik şanzıman kullanıyor

• ikinci el a3 de çok iyi bir seçenek olabilir. hem 5 kapı. ama illaki ikisinden biri dersen dsgli olan der, vwi işaretlerim. zaten tasarımı aşık ediyor. aile olmasak focus değil scirocco alacaktık hatta zamanında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.