Şimdi Ara

VW Scirocco Vs. Peugeot RCZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rczin herşeyiyle tamam dyorum, direksyonu ve önü hiç hoşuma gitmiyor, scirocco ya tamam dyorum, oda rcz kadar dikkat çekmiyor trafikte.. en fazla 2-3 yıl kullanr satarım, scirocco alırsam kolaylıkla satablcegmi, rcz in 3 yıl snra 307 cc yle aynı muameleyi gorucegni dsnyrm. nitekim dıs gorunusleride benzer. hepsine ramen, sciroccoyu gorunce icine binince gayet sakin olyrm,rcz de ise içim kıpır kıpır oluyor .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-corvette-c5-hatasiz-57559410/detay/

al bunu okulda adın olsun

iyiymiş bu harbiden.

• mazda rx8 e bir bak derim öncelikle. hatta bir kullan aşık olursun muhtemelen.

bu ikisi arasında secim yapacak olsam rcz alırım direk, sirocco'nun tipi cok mal bence. illa ambleme para verecem diyosan da senin tercihin.

kolay gele =)
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-corvette-c5-hatasiz-57559410/detay/

Scirocco ile arasındaki yakıt farkını karşılayacak olan sizseniz bende düşünebilirim...

• RCZ kesinlikle.

Şirokko bildiğin HB araba gibi özel bir tarafı yok! Tasarımı güzel ama ahım şahım bir şey değil.

VW Scirocco Vs. Peugeot RCZ VW Scirocco Vs. Peugeot RCZ

Akıl var mantık var

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

quote:

Scirocco ile arasındaki yakıt farkını karşılayacak olan sizseniz bende düşünebilirim...

+ MTV farkını.

• 2 sene içinde satmayı düşünuyorsan scirocco, daha uzun bineceksen rcz. Scirocco'nun tasarımı çok güzel ama yüzü artık eskimeye başladı, her yerde bol bol var. Hele üniversiten vakıf ise baya boldur. Rcz yeni olduğu için daha dikkat çekiyor. Rcz al bütün gözler sende olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkbb -- 2 Eylül 2011; 12:21:57 >
  • c5 corvette bir arkadaşım almıştı bir dönem. 2000 modeldi ve 2008 de ( yakıt fiyatlarını hatırlamıyorum gerçi) gazladığında 1,2 tl yakıyordu. biraz modifiyeli idi 454 hp idi ama duruş gidiş ve borla egzozların çıkardığı senfoni rcz veya sciorcconun asla sunamayacağı bir haz.
  • genç olupta rcz yi beğenmeyeni taşlarlar heralde.ayrıca scrocco çevrede çok var ve ben aracın o kadar edeceğini düşünmüyorum bu tüm doğuş otomobilleri için geçerli,sürekli araç fiyatlarını pompalama.bu 2 araç içinden kesinlikle rcz derim aslada pişman olmazsın performans var tasarım harika.ayrıca o arabayıda peugeot abmlemi değilde vw amblemi olsa en aşağı 150 den satılırdı böyle bi firma doğuş otomativ.
  • quote:

Ayni modelin kirmizisi bizim sitede var bir sesi var bu aracin universitede yasaklayabilirler o derece

• Beyler biri bana uygun araba söylesın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaey -- 2 Eylül 2011; 16:59:32 >
  • genesis coupe kırmızı renk! Pilotluğun iyiyse genesisle güzel spinler attırırsın, rcz ve sirocco ile yap yapabilirsen.
  • rcz al kardeş.
  • ben olsam rcz almazdım 308 cc alırdım zaten üstünü kapadınmı oluyor rcz yazında açar püfür püfür gezersin hem çok daha havalı olur
  • Yakıtı dert etmiyorsan Corvette harika ama Sciroccoyu at kafandan RCZ bir kere Sciroccoyla karşılaştırılacak araba değil Zam zam zam Doğuş satsa RCZ dediğiniz gibi 150den aşağı satmaz :) RCZ Tabiki

Edit:Zaten gençlere Scirocco değilde RCZ yakışır çek altına bi RCZ :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke552 -- 14 Eylül 2011; 18:59:35 >
  • hanısı dızelse onu al
  • 308 CC Her teknik yönden verimli bir araç.
  • Hacılar rcz rcz diyorsunuz da sadece tiple de olmuyor bu iş bunun teknik yönü de var. Kullanmadan bilmeden yolda iki kere görüp araba budur demekle de olmuyo ki ama. ben iki aracı da kullanmadım bilmem ama peugeotun da vw alitesine ulaşabileceğini sanmam konfor. yol tutuş gibi yönlerden ayrıca bu rcz nin yeni 308in önünden eski kasa 206 nın iç tasarımından ne farkı var. bunu söyledim de scirocconun da içi caddye benziyo pek fark yok donanım olara farkları var ya caddy kaliteli ya da scirocco kalitesiz(iç tasarım olara) ona siz karar verin. Ayrıca scirocco tipi de harika bi araç.
  • fiyat performans kalite imaj=rcz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.