Şimdi Ara

VW Servis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerinin açık ve yoldan bağımsız otoparkında, olmayacak bir şekilde bir araç kaldırımı aşıp aracımın arkasına çarptı. Sürücü 8 aylık bir ehliyete sahip ve nasıl olduğunu kendisi de bilmiyor. Bu kaza için tutanak tutarken polis çağırmak zorunda kaldım. Sürücünün babası emekli polismiş ve tutanağa geldim hafifçe çarptım yazmak istedi, bende kontrolü kaybettim geldim şu plakalı araca arkadan çarptım diyeceksiniz, olan budur dedim. Uzman mıyız çarpmanın şiddetini tutanağa yazalım. Ne milletiz? Aracımda fazla bir hasar yoktu: Tamponda bir çizik ve 2 park sensoru gitmiş. VW servise götürdüm ve tamiri yapıldı. 5 gün gibi bir sürede halledebildiler. Autokinge tamponun gitmesi gelmesi pastası falan filan. Bana biraz uzun bir süre gibi geldi. Neyse, serviste, ben sormasam bana bilgi verecekleri yoktu. Ben soruyorum, bu yapılan tamirin garantisi varmı diye cevap veriyorlar 2 yıl diye. Aslında aracım yeni olduğundan tamponu değiştirmelerini isterdim ancak olmuyor dedi, sigorta danışmanı. Bu beş günde sürekli ben aradım aracın durumu hakkında bilgi almak için. Aracı almaya gittiğimde, yine ilgisiz tavırla karşılaştım. Doğru düzgün bilgi almak mümkün değil. Aklıma takıldı, bana hiç bir belge verilmedi, aracınızı alın gidin dediler, peki daha sonra ben yapılan yerde sorun olursa hakkımı hangi belge ile arayacam diye düşündüm. Sizlere sorum, serviste, bu türde onarım ve her türlü işlem için tarafıma vermeleri gereken bir belge olması gerekmiyor mu. Bu belgenin üstünde imza, kaşe gibi bilgilerde olmalı mı?

Serviste dikkat edilmesi gereken hususlar var mıdır?

• Kesinlikle verilmesi gerek. Gerekirse doğuş oto genel müdürlüğüne sikayette bulunun.
  • Kayseri Özsada bu şekilde bir uygulama yok. Sen sormadan adamlar arabaya ne yaptıklarını anlatıyorlar. Ben daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bencede durumu genel merkeze belirtmenizde fayda var.
  • Cevaplarınız için teşekkürler.
  • yoksam mez oto ya mı gittin aynısını ben yaşadım
  • arkadasim gecmis olsun,

böyle servis ile alisverisini kesecen hemen . Allahima binlerce kez duva ediyorum Dogus Otomotiv ile bir ilgim olmadigi icin. Kendi Fischer + Kutger VW ve AUDI servisinden coook memnunum, vallahi oraya gidince simariyorum ilgiden .

Saygilar Yasin
  • Aracım yeni olduğu için garanti süresinde mecburen bu servise gitmem gerekiyor. (Bulunduğum ilde başka servis olmadığından, şehrin ismini yazmak istemiyorum, sonuçta her şey olabilir...) Golf II'imde de sanayide cok ustalar görmüştüm, sonuçta bir tane bulmuştum ve 10 yıl o ne dese o idi. Bazen biraz fazla alırdı ama anlatırdı da ne yaptığını...

Neyse bu serviste de sonucta hepsi böyle değildir diye düşünüyorum. Bir sekilde kontak kurup işimizi düzgün yaptırmak zorunda kalacağım.. Bu işte bir şekilde dengeye oturacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goforlife -- 13 Temmuz 2009; 23:18:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Yetkili Servis Soygunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulunduğun ilde Doğuşun servislerinden çok şikayet var. Bİlgin olsun...

Bu dünyada hiç bir şirketten haz etmedim Doğuştan ettiğim kadar. Elimden gelse NTV yi bile seyretmeyeceğim ama spikerleri çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 13 Temmuz 2009; 23:07:34 >
  • hangi il bu biz de bilseydik o taraflara uğramazdık... belki bizim bulunduğumuz ildir, ben de memnun değilim..
  • ZetLeVoo:

sizin bulunduğunuz şehir değil.

Forumdan anladığım kadarıyla VW servislerinin genelinde bir memnuniyetsizlik var. Çalışanlar aslında genç ve istekli gibi duruyorlar. İlerleyen zamanlarda iyi ve doğru şekilde eğitilebilirlerse VW servisleri arzulanan kaliteyi yakalayacaktır. Maalesef arabaları tamam kaliteli ancak servisleri için bunu söylemek biraz zor. Servis randevusunu sms ile mesaj atmak ile kaliteli hizmet vermek olmuyorki. Bence arabanız ile servise geldiğiniz andan itibaren, samimi, dürüst, güvenilebilir bir servise geldiğimizi hissetmeliyiz. Aynı zamanda yapılan iş hem sözlü hemde yazılı olarak anlatılmalı ve belgesi verilmeli. Bu konuda ilerleme olacağını düşünüyorum. Ama bu ilerlemenin hızlı olmasını istiyorum. Üstümüze düşeni yapacağımıza da inanıyorum.

Murad Bey,

İnanırmısınız maaşlarımız Doğuşun bankasına (Garanti) yatar ve aynı gün ben başka bir bankaya EFT yaparım. Daha önce bunlardan yediğim bir kazıktan dolayı. Yıllar önce (sanırım 10 yıl neredeyse) bu bankadaki vadesiz döviz hesabımı benden habersiz benim adıma bir fona aktarmış şubede bir çalışan, benim için daha karlı olacağını düsünerekten. Bir gece vakti bankamatikten paramın olmadığını görünce şok olmuştum. Dövizin günlük doğrusal artan olduğu zamanda bende maaşımı dövize yatırıp ihtiyacım olduğunda TL ye çevirip nakit ihtiyacımı karşılıyordum. Ve o gece ben parasız kala kalmıştım. Ertesi gün telefonda fona aktardıkları paramı eski yerine getirmelerini istediğimde, şubeye gelmem gerektiğini söylediklerinde deliye dönüp, şubeye gidip tüm paramı çekmiştim ve onlarla çalışmamaya başlamıştım.

İyi sabahlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.