Şimdi Ara

vw showroom da basimiza gelenler (ANAKONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç unutmam tok kapı sesimize şahit olmak ister misiniz Demişti bir çalışan ,pek bir gülmüştüm hemen Audi ye kaçmıştım tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta bakıyordum. Trendlinedan niye maldan çaldınız dedim ordakilerle kavga ettim. Sonra beni ordaki güzel bir satıl görevlisi kız sakinleştirdi ve higline hettayı kendi imkanlarıyla 10 bin tl fiyatını indirdi.

Evet arabayı almadım ama güzel bir kız arkadaşım var şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Esim icin chevrolet aldigimiz donemde poloya da bakalim demistik. Dsg msg 4 sene biner satarim demistik. Esim kirmizi renk istiyordu. Muhabbet aynen soyle gerceklesti

Ben: polo iste dsg 1.2 kirmizi renk alicaz.
    Vw: kirmizi yok. Beyaz, gri veya siyah
    Ben: elinizde yoksa siparis verelim. Acelemiz yok.
    Vw : siparis etseniz de sadece beyaz ve gri
    Ben: siyaha ne oldu?
    Vw: siyah sadece elimizde var artik siyah siparis etmeyecegiz
    ben: siz siparis etmeyin zaten ben siparis edicem kirmizi olsun
    Vw : yok oyle birsey. Ya beyaz ya gri
    Sonra kalktim ve gittim. 0km araba alacam, 3 ay sira bekleyecegim, birsuru para verecegim. Istedigim rengi alamayacagim. Istemedigim rengi alacak olsam az km li 2. El alir gecerdim zaten.

Bahsettigim olay istanbulun gobeginde maslak dogus centerde yasanmistir.

Başka bir konuya yazmıştım buraya da kopyalayım dedim birilerinin işine yarar belki..

2010 yılında babam'a vw caddy bakmak için gittik çorlu bayiisine.. Bankada para hazır beğenirsek hemen başlatacağız işlemleri. Dedik biz caddy ile ilgileniyoruz.
    Satış temsilcisi: (Oturduğu yerden) İşte şurada bakabilirsiniz..
    Biz: Ama bunu kapısı kilitli.
    S.T : Araba belli ediyor kendini zaten..
    Biz : E bir zahmet aç kapıları..
    S.T :(Üff püff) Açtı kapıyı baktık..
    Biz: Bunun şu özelliği var mı?
    S.T : Önünde ki tabelada özellikleri yazıyor...
    Biz: Siz nasıl satış temsilcisiniz ilgilenmiyorsunuz?
    S.T : Yaa birader vw bilen biliyor zaten... Hangi versiyonla ilgileniyorsunuz? Alacak mısınız?
    Ben : Yaa birader haaa??? İlgilenmiyoruz da almıyoruz da...

Ve çıktık... Peugeot'ya gittik ve en dolu Tepee'yi alıp çıktık.

Yıl 2012 yeni evlenmişim arabasızlık canıma tak etmiş arabamı borçlar yüzünden satalı 6 ay olmuş..(Malum evlendik ya)
    B sınıfı araç bakıyoruz. 208 alacaktım sıra verdiler ve istediğim versiyonu bulamadım ben de vazgeçtim..
    Dedim Polo'ya bakayım ... Esenyurt bayiine gittim..
    Yukarı da ki tavır ve diyaloğun bir benzeri daha.. Ama bu sefer bayii'yi ayağa kaldırdım. Müdüre şikayet malum oto'ya şikayet... Ağızlarına s..ıp çıktım. 2012 yılından sonra hiç bir vw bayii'ne gitmedim test için olsa bile... Büyük konuşmayayım ama gitmem de herhalde..
    Ama suç onlar da değil onlara bulunmadık hint kumaşı gibi davranan halkımızda..

• Yıl 99 arkadaşımla Ankara ere ye gittik (kapanmış sonra). kapıdan girdik golflere baktık ondan sonra bize yakın pozisyonda olan bayana sorduk o da orada güvenlikçi kılıklı itin tekine golf soruyorlar dedi. Ama öyle bir dediki siz defolun gidin bir şeyde sormayın der gibi. Herifinde surat muşmula gibi. Bizde bunun üzerine dışarı çıktık. Arkadaşım honda aldı. Ancak karaktersiz biri bunun üzerine vw alır. Ki mersin vw nin sahipleri ahbabımız ve müşterimiz o halde gitmemde almamda. Sadece beetle için istisna yapabilirim o da 2. elini alırım. Yani gene bayisine gitmem almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 24 Nisan 2015; 14:58:28 >
  • Ulan benim hic boyle bayili falan anilarim olmadi ya. Sanirim olmayacakta. Sifir araba kiiim biz kim. Duygulandim bak

• quote:

Esim icin chevrolet aldigimiz donemde poloya da bakalim demistik. Dsg msg 4 sene biner satarim demistik. Esim kirmizi renk istiyordu. Muhabbet aynen soyle gerceklesti

Sonra kalktim ve gittim. 0km araba alacam, 3 ay sira bekleyecegim, birsuru para verecegim. Istedigim rengi alamayacagim. Istemedigim rengi alacak olsam az km li 2. El alir gecerdim zaten.

Valla hocam bende Vw' de satış temsilciliği yaptım ama bu satış danışmanı tam dayaklıkmış.

• Ocak ayında Edirne/Mercan VW'a gittik eşimle

İçeri girdik , hoş geldiniz vs kapı açtılar.

Araçlara baktık , oturduk inceledik kurcaladık , ST ise uzaktan izliyor , göz göze geldiğim an yanıma geldi sorularımı sordum.

Eşim için polo bakıyordum o aralar , ST dedi Test Sürüşü yapalım dedi , Hanım çok iyi bilmiyor dedim , Olsun dedi , bindik , trafiğe girdik gezdik dolaştık

Sonra eşim indi , birde siz deneyin dedi , bende uzunca bir tur attım , hem tur atıyorum hemde farklarını vs anlattı ST ,

Sonrasında birde golf var onu deneeyelim dedi , onu da eşim 1 bende 1 kere denedik ,

Oturduk masasına , çayımız kahvemiz geldi , indirimli fiyatları broşürleri vs aldık .

Çok iyi karşılandık çok iyi uğurlandık .

Zaten o ST 'de internette gördüm , Türkiyede en çok satışı yapan ST olmuş ödül filan almış.

Ama yine golf alırken Mercan'dan almayacağım.

Ben mühendis adamım , en az kim fiyat verirse , isterse yüzüme küfretsin ondan alırım.

ST 'nin tavrı beni ilgilendirmez , ben vereceğim paraya bakarım .

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ulan benim hic boyle bayili falan anilarim olmadi ya. Sanirim olmayacakta. Sifir araba kiiim biz kim. Duygulandim bak

fakirler konuşmasın lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Ulan benim hic boyle bayili falan anilarim olmadi ya. Sanirim olmayacakta. Sifir araba kiiim biz kim. Duygulandim bak

Sebep? Konusmaktami parayla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Sebep? Konusmaktami parayla

• Doğuş devlet gibi olunca, adamlar da devlet memuru gibi oldu artık...
  • sırf şu vw düşmanları için hiç sevmediğim vw den araba aldıracaksınız bana
    nedir bu düşmanlık arkadaş zolamı gidin diyorlar zorlamı alın diyorlar gitmeyin arkadaş geçmeyin önünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Geçen Bodruma gidiyordum. Baktım yolun solunda tam tepede vw bayisi. İsmini hatırlamıyorum. Dedim kendi kendime arabayı sağa çekeyim de karşıdaki bayiye bi uğrayım. Hem mola veririm uykum dağılır. Beleş çay falan içerim. WC si de temizdir diye daldım içeri. Önce teşhirdeki araçları mıncıkladım. Sonra wc ye girdim. Tuvalet kağıdı tükenmiş yenisini koymamışlar. Lavabo da sıvı sabun bitmiş Neyse dedim servis bölümüne geçeyim de bekleme salonundan biraz otlanayım. Çıktım üst kattaki bekleme salonuna. Sıcak su koydum sallama çay içeceğim. Bir de ne göreyim. Bim de satılan Berk Çay. Tüüü dedim pinti vw. Nescafe içecektim krema kalmamış, acı acı içesim gelmedi. Neyse istemeye istemeye sallama Berk çayımı içtim. Biraz bilgisayarı karıştırdım. Yarım saatimi burada geçirdikten sonra dışarı çıktım. Bir kaç tane kazalı arabaları inceleyip oradan ayrıldım. Yola devam ettim.

Voswogen bayisinde benim başımdan geçenler bunlar. Kalın sağlıcakla.

hocam oranın isminin lena olması lazım karşısında petrol var değilmi

Evet. Güllük kavşağını geçer geçmez tam tepede. Karşısında istasyon var evet.
    vw tabelasını gördüm ancak dikkatli bakmadım bayi ismine. Anlattıklarım zaten tamamen hayal ürünüdür.

anlattıkların hayal ürünü ama maşallah bimin çayının ismini falan iyi biliyorsun :D

• Yarın anı olsun diye gideceğim buraya yazarım

• Ww sayılır Ankara efe skoda bayi .
    Biz...Biz octavia 1.2 tsi almak istiyoruz.
    St...Araç yok efendim.
    St...Kapora verin 2 ay sonra hangi fiyattan gelirse o fiyattan alırsınız.
    Biz...1.2 tsi motoru tanimiyoruz deneyebilirmiyiz.
    St...1.2 tsi motorlu test aracımız yok.
    Biz...Yani ben şimdi cebimde param bu aracı alamıyacakmıyım.
    St..Sizin gibi müşteriye satacak arabamız yok maalesef.
    Bekleyeceksiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanlar ikiye ayrılır vw alanlar ve vw alamayanlar.öyle Şeyler yazıyorsunuzki arkadaşlar sanki diğer markaların bayileri sütten çıkmış ak Kaşık.her bayi ile ilgili olumsuz Şeyler yaşamış birileri illaki vardır.şimdi burada tek tek şu bayi ile sorunu olanlar,bu bayi ile sorunu olanlar diye Başlıkmı açalım?işmi yani bu yaptığınız?bende en az 3 farklı markayla ilgili Satıcı bayilerle yaşadiğım sorunları yazabilirim.nedir bu vw düşmanlığı böyle.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Insanlar ikiye ayrılır vw alanlar ve vw alamayanlar.öyle Şeyler yazıyorsunuzki arkadaşlar sanki diğer markaların bayileri sütten çıkmış ak Kaşık.her bayi ile ilgili olumsuz Şeyler yaşamış birileri illaki vardır.şimdi burada tek tek şu bayi ile sorunu olanlar,bu bayi ile sorunu olanlar diye Başlıkmı açalım?işmi yani bu yaptığınız?bende en az 3 farklı markayla ilgili Satıcı bayilerle yaşadiğım sorunları yazabilirim.nedir bu vw düşmanlığı böyle.?

Yaz hocam lütfen hangi markada ne yasadin bilelim misal buradaki vw bayisi gayet ilgili ve yardımcı ..

• Birgün yine vw bayisinde benle ilgilenmiyorlar diye kavga çıkarıyorum baba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schnitter -- 25 Nisan 2015; 0:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Valla hocam bende Vw' de satış temsilciliği yaptım ama bu satış danışmanı tam dayaklıkmış.

Reus paylassana bizle anilarini

• İlgi konusunda sıkıntı yasamasamda Araç geldiğinde euro düşmüş olmasına rağmen daha yüksek fiyat çektiler. Pazarlık ederken trafik sigortası vs onlardan olacakken Araç geldiğinde ek bedel olarak yansittilar. Yaklaşık 1750 TL fazla istendi. Biz de almadan çıktık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.