Şimdi Ara

vw showroom da basimiza gelenler (ANAKONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Ww sayılır Ankara efe skoda bayi .
    Biz...Biz octavia 1.2 tsi almak istiyoruz.
    St...Araç yok efendim.
    St...Kapora verin 2 ay sonra hangi fiyattan gelirse o fiyattan alırsınız.
    Biz...1.2 tsi motoru tanimiyoruz deneyebilirmiyiz.
    St...1.2 tsi motorlu test aracımız yok.
    Biz...Yani ben şimdi cebimde param bu aracı alamıyacakmıyım.
    St..Sizin gibi müşteriye satacak arabamız yok maalesef.
    Bekleyeceksiniz..

Şaka bu dimi şaka ?

Bana bu Lafı edecek Adam'ı o an doğduğuna pişman ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Çorlu - Çalışkana 90.000 bakımına gittik. Burada yazılan diyaloglar ne kadar doğru veya ne kadar yanlış bilmiyorum ama yaşadıklarımla alakası yoktu. Gerek servis danışmanı gerek hasar servisindeki çalışan personel bırakın zorluk çıkartmayı aksine hızlı bir şekilde ne gerekiyorsa yapıldı ve güler yüzlü insanlardı. Sadece servis değil satıştaki personel de öyle. Arabalarla ilgili cevap almak istediğim soruları gayet güzel ve açıklayıcı bir biçimde cevaplandırdı. Fakat canımı sıkan tek bir nokta vardı. İlk önce taze gelmiş golf için test sürüşüne çıkmadan önce bir de polo ile test sürüşü istedim maalesef mümkün değil dedi personel. Nedenini bilmiyorum fakat bence bu bir yanlış. Sağlıcakla
  • quote:

Araç satisinda tanıştığım ve sonra belli bir samimiyete ulaştığım bir müşterimle telefon diyalogum;

M : abi s.a nasılsın,
    Ben : iyiyim sizler nasilsiniz ?
    M : çok şükür abi iyiyiz, benim araba ne durumda abi geldi mi ? ( araç amarok 4x2 high. ve müşteriye aracın ay sonu geleceğini söylememe rağmen aradığı tarih ayin 20 si falan :) )
    Ben : araç suan gemi de geliyor
    M : abi biraz hızlandırsan olmuyor mu ?
    Ben : olur neden olmasın, ben bi kaptanı arayayim biraz daha hızlı kullanmasını tembihleyeyim :D :D

Sonra gülüsmeler telefonda :D hatta araç geldi aradım gelip bakın diye. Musterim geldi, aracı bulamıyoruz. Sisteme bakıyorum araç stok görünüyor. Şasi motor doğru. Aslında 2 sefer araca bakmisiz fakat arkasında 4motion yazınca es geçmişiz :) meğerse araca fabrikadan yanlışlıkla 4motion etiketi basmislar. Müşterinin de hoşuna gitmişti baya :D

Bu harbiden iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Insanlar ikiye ayrılır vw alanlar ve vw alamayanlar.öyle Şeyler yazıyorsunuzki arkadaşlar sanki diğer markaların bayileri sütten çıkmış ak Kaşık.her bayi ile ilgili olumsuz Şeyler yaşamış birileri illaki vardır.şimdi burada tek tek şu bayi ile sorunu olanlar,bu bayi ile sorunu olanlar diye Başlıkmı açalım?işmi yani bu yaptığınız?bende en az 3 farklı markayla ilgili Satıcı bayilerle yaşadiğım sorunları yazabilirim.nedir bu vw düşmanlığı böyle.?

Tipik bir bazat kullanıcısı. Bu bazat kullanıcılarının hepsi mi aynı tornadan çıkmış gibi tek tip olur arkadaş.

• vw tedarik sorunu olduğunu bile bile bayiye gidip bu araç neden yok cevabı vermektense önceden arayıp sormak çok mu zor geliyor. telefonla sormaya bile gerek yok. siteden canlı destekten opsiyonel donanımları olmasa da model,motor,şanzıman,renk bilgisi ile tüm stoktaki araçlar hakkında bilgi alınıyor. telefondan daha kolay ve çabuk bilgi alma yöntemi. bir de sürekli tek alıcı olduğunu düşünen ve bu yüzden padişah muamelesi görmek isteyen tipler de var. düzgün bir uslüpla ve nezaket kuralları içerisinde görüşme yapıldığında sizin düşündüğünüzden biraz daha fazla indirim bile yapabilirler. bir de, genelde araç hakkında ne kadar bilginiz varsa o kadar ilgi görüyorsunuz.

bununla birlikte hakkaten terbiyesiz değil de duvar gibi danışmanlar oluyor. onlar yüzünden vazgeçen oluyordur.

ayrıca sorunların baş kaynağı doğuş otodur. şu an bayilerde passat yokken. malum site sıfır km b8 passat dolu. her donanım ve şanzıman seçeneği ile ilanlar var. bazı galerilerde bayidekinden fazla araç satışı var gibi. özellikle gaziantep,bağcılar galerileri tüm bölgeyi sömürmüş hiç araç bırakmamışlar.

• Gerek araç alımı sırasında gerekse de bakımlar sırasında elis (vw kahramanmaraş) bayisine çeşitli kereler gittim. Her seferinde satış temsilcisi ve servis görevlisi arkadaşlar gayet ilgili ve kibardılar. Aracı 40 gün bekledim çünkü istediğim rengi almak istedim. Bir daha vw alır mıyım? Büyük ihtimalle dsg sorunu çözülene kadar almam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Ww sayılır Ankara efe skoda bayi .
    Biz...Biz octavia 1.2 tsi almak istiyoruz.
    St...Araç yok efendim.
    St...Kapora verin 2 ay sonra hangi fiyattan gelirse o fiyattan alırsınız.
    Biz...1.2 tsi motoru tanimiyoruz deneyebilirmiyiz.
    St...1.2 tsi motorlu test aracımız yok.
    Biz...Yani ben şimdi cebimde param bu aracı alamıyacakmıyım.
    St..Sizin gibi müşteriye satacak arabamız yok maalesef.
    Bekleyeceksiniz..

Şaka bu dimi şaka ?

Bana bu Lafı edecek Adam'ı o an doğduğuna pişman ederim.

Müşterinin herhangi bir ters lafı da olmamış, kıllıkta yapmamış. Durup durduğu yerde böyle bir laf söylenmemeli. Ayıp yahu, insan biraz empati yapar, kendini o müşterinin yerine koyar. Terbiyesizin tekiymiş demek ki.

• Bugün bir abimle bayiye gittik. Baktık ki mt ilgisiz, çıkardık American Express' i, masaya bi koyduk, bir ilgi bir alaka. Ama iş işten geçmişti bir kere. A6 S layn aldık.
  • hiç vw showrooma gitmedim.

renault çok çok iyi karşılamıştı. çok beğenmiştim gerçekten.

ford da çok iyiydi. satış temsilcisi çok bilgiliydi.

toyota da çok iyiydi. misafir olduğunuzu hissediyorsunuz.

kia da in cin top oynuyordu. bilgisiz bir bayan vardı. hiç kurumsal değildi.

not: tüm bunlar adanada yaşandı.
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm en güzel eleştiri hem otlanıp wc için duruyorsun hem adamları eleştiriyorsun vw bunu hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 9 Haziran 2017; 21:54:15 >
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben onurlu bi insanım bana değil küfür etmek yüz ekşitse yine o insandan almam kaldı ki hakaret eden birisi üste para verse yine almam.

• Bende 3 ay önce fiat bayiye gittim güzel ilgilendiler oradan vw e gittim vasat bi ilgi vardı sonra opele gittim çok güzel bi ilgi vardı hatta test sürüşü yaptırmak istediler bende kesin kararımı verince almadan önce yaparız dedim. Satiş temsilcisi çok güzel bilgilendirdi iyide indirim yaptı aracıda güzel tanıttı kesin kararım passat iken vez geçip 2. El insignia aldım. O arkadaşa minnettarım. Çünkü servise gidiyorum serviste çok güzel. opeli bu konuda tebrik ediyorum.

Aa tabi bu arada birde renoya gittim orada biraz beklettiler yoğunluk vardı megane4 ten dolayı olsa gerek baktım daha beklemem icap ediyor benden bu kadar dedim çıktım tekrarda gitmedim.

Yalnız hepsi tekrar aradı sordu araba aldınız mı dediler ama biri hariç tabi ki vw bayisi.

Bu olaylar gaziantep te yaşandı. Zaten bizim burda passat alacaksan galerilerden alacaksın çünkü bayide sıra beklemek yerine aracı hemen alır çıkarsın bende bi fikir olsun diye bayilere gittim ve passatla megane4 arasındaydım son anda astraya bakmaya gittim bayide ki arkadaş sen passat istiyorsun gel sana insignia verelim deyince işin rengi değişti

• bende araba alacağım yıllarımı anlatayım:

2005 yılında ikiz çocuklarımız oldu çok şükür sağlıkları iyiydi.O Zamanlar volkswagen passatımız vardı araba çok dar diye sattım 58 bine ilk başta aklıma vw sharan geldi sonra volkswagen bayisine gittim ve görevliyle konuştum (çok uzun zaman önce olduğu için diyalogları pek hatırlıyamıyorum) araç showroom'larında yokmuş bu yüzden aracı pek inceliyemedim ama almayı çok fazla düşünüyordum.Aracın fiyat listesine baktım en boşu 85 bin tl'idi (hatırladığım kadarıyla),sonra donanım eklettirdim donanım fiyatlarını topladık 110 bin tl tuttu bende sordum araç ne zaman elinize gelir görevli 6 ay sonra gelir dedi (pek hatırlıyamıyorum
    diyalogları)ve böylece volkswagen sharan'ı eledim. Acilen arabaya ihtiyacımız vardı çünkü elimde araba yoktu. Sonra transpotere baktım çok büyüktü kesin eşim süremez diye içimden geçirdim ve böylelikle volkswageni tamanen eledim. Birgün yolum renault bayisine düştü içeriye gireyim dedim ve girdim ilk dikkatimi çeken en arka tarafta duran kocaman bir arabaydı ilk bakışta hayran kalmıştım arabayı inceledim başlangıç fiyatı 80 bin tl'imiş modeli ise renault espace
    ben biraz opsiyon ekleterek deri koltuk,sunroof,makam perdesi vb.şeyleri eklettim fiyatı 125 bin tl tuttu görevli bana isterseniz alcantara+deri koltuklu tam istediğiniz model elimizde hazır dedi ben bu duruma çok memmun kaldım bankadan kredi çekip arabayı aldım ve aracım hala ilk günkü gibi tertemiz daha 87bin km'de.İŞTE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BU BENİM ARABA ALMA ANIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 10 Haziran 2017; 0:8:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.