Şimdi Ara

VW son 1 Ayda 3. Zammı yaptı. Biri dur desin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro 3.27'ye düşmüş, ne bahaneyle zam yapıyorlar anlamıyorum.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Tayyibin Türkiyeye yaptıklarını gören firma yada her neyse herşeyi yapar.

Bu millet ipleri nasıl kaptırdığını suskun olduğunu gösterdi gelirse yeni gelecek hükümettende vs hayır beklemeyin kaderinizi böyle çizdiniz alışmaya bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocicili

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

TSI alıp da turbonun müthiş bişey olduğunu keşfettiyseniz sizi THP kullanıp da turbonun fantastik bişey olduğunu keşfetmeye davet ediyorum

Thp şehir içi 10 litrenin altında yakmayan motor.Yemişim turbosunu bizim h100 dede var o fantastik turbodan

Thp değildir o thp olsa duramazsın

Eli tutan yazıyor şuraya da arkadaş

• quote:

quote:

quote:

TSI alıp da turbonun müthiş bişey olduğunu keşfettiyseniz sizi THP kullanıp da turbonun fantastik bişey olduğunu keşfetmeye davet ediyorum

Thp şehir içi 10 litrenin altında yakmayan motor.Yemişim turbosunu bizim h100 dede var o fantastik turbodan

Thp değildir o thp olsa duramazsın

Eli tutan yazıyor şuraya da arkadaş

Yav he he herşeyin iyisini bi siz biliyorsunuz.
    Ekonomi performans ikilisini benzinli motorlar içerisinde en iyi veren TSI motor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba bilginiz vw marka araçlar ile sınırlı sanırım. O kadar turbo motor içinde en az yakan en çok kaçan dedin ya Allah da seni güldürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Araba bilginiz vw marka araçlar ile sınırlı sanırım. O kadar turbo motor içinde en az yakan en çok kaçan dedin ya Allah da seni güldürsün.

Kardeşim tamam söyle ben d sınıfı benzinli manuel bir araç arıyorum hem performanslı hem ekonomik olucak bir superb act 150 lik birde passat act 150 var söyle başka model varsa ona da bakayım yoksa vw bende uyuz oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 21 Haziran 2016; 21:02:46 >
  • Tsi motor en verimli motordan düz vites d sınıfı araç aramaya nasıl geldiniz? Turbo motorlu bir sürü araç var. 1.5 civic geliyor 0-100 7.2 saniye yakıt tüketimi 1.4 150 hp tsi motordan daha düşük. Bmw'nin turbo motorları var çok güçlü ve verimli. Yani varoğlu var. Senin tsi motorlu araç alasın varsa bence bahane arama.

• quote:

Tsi motor en verimli motordan düz vites d sınıfı araç aramaya nasıl geldiniz? Turbo motorlu bir sürü araç var. 1.5 civic geliyor 0-100 7.2 saniye yakıt tüketimi 1.4 150 hp tsi motordan daha düşük. Bmw'nin turbo motorları var çok güçlü ve verimli. Yani varoğlu var. Senin tsi motorlu araç alasın varsa bence bahane arama.

Bmw dururken bende istemem ama act ile karşılaştırınca şehir içi 100 km de 1.5 litre fazla yakıyor az bi fark değil bu rakam.
    Hondaya gelirsek benim bildiğim civic c sınıfı bir araç.
    Tekrar sorumu soruyorum.
    D sınıfı olsun sağlam otomatik arac olsa da olur olmasa manuele devam ama d sınıfı hem performanslı hem az yakan benzinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 21 Haziran 2016; 21:56:51 >
  • TSI düşmanları yine doluşmuş

• Tsi kotu motor zaten. En kotu yonu de hiz limitlerine uyarak uzun yolda 5 litre sehir icinde de 7 litre yakmasidir.

• quote:

quote:

Tsi motor en verimli motordan düz vites d sınıfı araç aramaya nasıl geldiniz? Turbo motorlu bir sürü araç var. 1.5 civic geliyor 0-100 7.2 saniye yakıt tüketimi 1.4 150 hp tsi motordan daha düşük. Bmw'nin turbo motorları var çok güçlü ve verimli. Yani varoğlu var. Senin tsi motorlu araç alasın varsa bence bahane arama.

Bmw dururken bende istemem ama act ile karşılaştırınca şehir içi 100 km de 1.5 litre fazla yakıyor az bi fark değil bu rakam.
    Tekrar sorumu soruyorum.
    D sınıfı olsun sağlam otomatik arac olsa da olur olmasa manuele devam ama d sınıfı hem performanslı hem az yakan benzinli.

O 1.5 litre fazla yakıyor bu bilmem ne yapıyor diye kendinizi avutuyorsunuz.

Senin az yakıyor dediğin rakamları atmosferik motorlu tork konvertörlü şanzımana sahip Civic ile yakalıyorum. Aynı ağırlıktaki hangi turbo motorlu aracı çevirirsen çevir zaten o kadar tüketir. Vw'nin Türkiye'de verdiği hayali fabrika değerlerini gerçek zannedip kullanmadığınız araçlar iki katı fazla yakıyor zannediyorsunuz.

Boşuna kıvranmana gerek yok vw almak istiyorsun ve fazladan ödediğin 10-15 bin TL'nin boşa gitmediğine kendini ikna etmeye çalışıyorsun. Euro düşerken zam yapıyorlar ya size az bile.

• Avensis 1.6 valvematic sehir ici 9 sehir dışı 7lt civarı yakiyor 122lik tsi ile benzer.performansi da fena degil gayet iyi yuruyor.150lige bakiyorsaniz zaten iyi bir motor fakat ford ve opelde de turevleri var.

• quote:

quote:

quote:

Tekrar sorumu soruyorum.

O 1.5 litre fazla yakıyor bu bilmem ne yapıyor diye kendinizi avutuyorsunuz.

Senin az yakıyor dediğin rakamları atmosferik motorlu tork konvertörlü şanzımana sahip Civic ile yakalıyorum. Aynı ağırlıktaki hangi turbo motorlu aracı çevirirsen çevir zaten o kadar tüketir. Vw'nin Türkiye'de verdiği hayali fabrika değerlerini gerçek zannedip kullanmadığınız araçlar iki katı fazla yakıyor zannediyorsunuz.

Boşuna kıvranmana gerek yok vw almak istiyorsun ve fazladan ödediğin 10-15 bin TL'nin boşa gitmediğine kendini ikna etmeye çalışıyorsun. Euro düşerken zam yapıyorlar ya size az bile.

Yok niye vw vw diye kıvranıyım gider full superb presjij 150 act 104 bin tl f/p açısından en iyisi gider superb alırım.Sadece seçenek olarak sundum. İlla vw olucak diye bir şey yok.
    Vw diyince sanki küfür etmişim gibi algılıyorsun.
    Hiç bir marka babamın oğlu değil sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 22 Haziran 2016; 2:00:35 >

• 90 bine avensis varken 104 bine dandik skoda alan adama ne söylesek boş. Tsi motor en az tüketime sahip iddiandan vazgeçip bir anda adrese teslim soru sormaya başladığına göre amacın f/p olarak en iyisi superb demek sanırım. Kulağını apış arandan göstermene gerek yok bunu savunuyorsan açıkça söyleyebilirsin. Bana da 1.6 dizel 4x4 suv gerekiyor. En performanslısı hangisi söyle onu alıcam.
  • Yalniz 104 bin tl ye insignia var 170lik.mondeo da o rakama sanirim.süperbin alinacak modeli 122lik tsi85e fullersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Yalniz 104 bin tl ye insignia var 170lik.mondeo da o rakama sanirim.süperbin alinacak modeli 122lik tsi85e fullersiniz.

Insignia piyasada alınası tek D segmenti şu an. Dizel otomatik Highline Golf parasına gümbür gümbür araba veriyorlar.

Alıp 2 ay sonra ilana koyacak al sat takımına gelmez ama binicisine gerçekten bulunmaz nimet.

• Bu fiyatlar neden böyle nereye gidiyor diyeceğine almazsın olur biter diyen zihniyet olduğu sürece daha çok kazığa oturur bu millet.
  • ama tok kapı sesi?
  • 146 Bine pazzat alacağım, sonra köşelerde hala el freni çekip döneceğim(elektroniktir kesin ).Olmaz olamaz kesinlikle olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.