Şimdi Ara

VW son 1 Ayda 3. Zammı yaptı. Biri dur desin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne saçma bir başlık. Neden biri dur diyor? Adam istediği zammı yapar. Özel şirket değil mi?

Benimde böyle sadık müşterilerim, fanboylarım olduktan sonra bende zam üstüne zam yaparım. Zam gören araç elit araçtır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.33e donanim yükleyince cikan rakamdir.normalde golfun midline plusuna denk geleni 52k.
    fanboy takimi da malumunuz iskembei kubradan masallar anlatiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat manuel 1.4 lt trend ile 1.4 lt highline arasındaki fark 30 bin tl dehşet fark..
  • 1000tl az bile

• quote:

Orijinalden alıntı: zamir84

1.33 lük aurisle 1.2 tsi golfu karşılaştırıyorlar ya ne diyeyim içinde birkaç oyuncak fazla diye arabayı araba yapan motor ve güvenliği görmezden geliyorlar.

Sen 1.2 tsi ya 13bin tl ust vermeyi savunuyorsan birsey deme bence.golf le auris arasinda daglar yok performans olarak.ikiside standart kullanıcıya yeten motorlar.guvenlik muvenlik diye masal anlatmissin ac test sonuçlarına bak once araclarin arkadasim.alman esittir panzer pacavrasina inanmayi bırakın artik gecti o devirler

• Sikinti yok, fanatikleri dusunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Motor hacmi küçüldükçe araçlar daha az yakıt yakmaz. Belli bir ağırlığı belli bir hıza çıkarmak için gereken güç sabittir ve aynı miktarda benzin harcamadan aynı kütleyi aynı hıza çıkaramayacağı için daha düşük tüketim sağlayamaz. Tüketimi etkileyecek farklı etkenler yok mu tabi ki var. Eğer kullanılan motor aracın ağırlığını taşımakta zorlanıyorsa az yakacağına daha fazla yakmaya başlar. 1.6 atmosferik motorun 10 litre yaktığı yerde 1.0 turbo motor 5 litre filan yakmıyor. Ford ecoboost konularını biraz araştır adamlar 1.0 motor ile sıkışık ve yoğun trafikte 8-10 litre tüketim gerçekleştiriyor. Senin uzun dönem ve şehir içi tüketim verilerini merakla bekliyorum.

genel ortalama 6,8'di fotoyu çekmeden az önce 6,9 oldu...

VW son 1 Ayda 3. Zammı yaptı. Biri dur desin

• 17 km ve 58 km olan değerler kısa mesafe ve şehirdışı olduğu için bir kıstas değil. 30 km ortalama ile 6.9 olan ise düz vitesli araba için fena değil. Şehiriçi 20 km altı trafikte ne kadar yakıyor?

• s vw'yi.. (seviyorum)
  • Emisyon skandalından sonra tüm ülkelerde satışları geri düşerken benim güzel ülkem de satışaları yükselirse daha ne zamlar gelir. Almayın kardeşim paranızın kıymetini bilin.

• Sahtekar firma, dünya üzerinde kârdan zarar ediyor, hal böyle olunca da açığı kapatacak enayiler aranıyor. Bulunduğu yerde de fiyatlara yükleme yapıyor ve kazançta denge sağlanıyor :) Alın alın biraz dahaaa ...
  • kimse kusura bakmasın hiçbir şeyde olmadığı gibi arabanın da kalitesinden anlamayan bu millete az bile yapmış.
    ikini eli yok tutulmuyor diye diye saçma sapan bir otomobil piyasası var Türkiye de. sadee bu değil vergilerlede tepesine biniliyor milletin olsun ülke iyiye gidiyeee.
  • Dur

• Vw hemen hemen tum ulkelerde hem satis olarak tokat yedi hem de tazminat odeyerek tokat yedi ama gel gor ki bizim ulkede yok satiyor ve 1 ayda 3 defa zam yapabiliyor. Bu yaptiklari hileyi cezalandiracak sistemimiZ yok , toplum olarak boykot etmiyoruz eger bunlari yapabilsek cok sey olur.dusunsenize vw i sadece 1 gun tum turkiyede boykot edip arabalarini almasak acaba ne hale gelirler dusunemiyorum..

• O kadar ceza ödeyecekler . Para lazım

• Tok kapı seiskdlvmadpfkbwmrpıktöb
  • Cogu modelde stok yoktu. Haziran sonu gelecek araclar. Bir suru kapora aldilar. Onlara araclar gelince zamli fiyattan kitleyecekler. Zamlarin nedeni budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Adamlar sahtekarlık yaptıkları halde satış yapabiliyor, neden zam yapmasın? Milletin cahilliğinden nemalanıyor.

Emisyondan sonra birçok ülkede büyük kampanyalar, avantajlar sağladılar. Bizim millete de zam Doğuş kazı buldu neden yolmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman kardeşim alman

• Milletin işi gücü yok vw nin zamlarını izliyor.
    Diğer firmalarda arabalar beleş zaten..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.