Şimdi Ara

VW son 1 Ayda 3. Zammı yaptı. Biri dur desin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'ya ödeyeceği tazminatı Türkiye'den çıkarmaya çalışıyor bizim gibi millet nerden bulacak WV 😬

• Hocam sığmaktan ziyade koltuğu geriye çektiğimde direksiyon önde kaldı, frene basarken dizim direksiyona sürttü. Uzun boylu olmanın dezavantajları :D toyotayı severim ama beni hayal kırıklığına uğrattı, aynı şekilde honda civic de
    @triptister
    @shadowgeist
  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    8 valf yani verimsiz aynı zamanda 102 hp gibi güçsüz bir atmosferik motor tabi ki daha fazla yakıt tüketir. Mesajımı dikkatli okumamışsınız. Ne dedim? "Tüketimi etkileyecek farklı etkenler yok mu tabi ki var. Eğer kullanılan motor aracın ağırlığını taşımakta zorlanıyorsa az yakacağına daha fazla yakmaya başlar." Sizin hem motorunuz eski tip verimsiz hem de gücü aracın ağırlığını kaldırmaya yetmiyor. Fazla yakması normaldir. Aynı ağırlıktaki bir araca güncel 16 valf 120 hp ve üzeri atmosferik motor ile düşük hacimli bir turbo motor takarak kullanırsanız aşağı yukarı aynı tüketimi yakalarsınız. Şanzıman, ağırlık ve güzergah tamamen eşit olursa bu durum geçerli. Bunun dışında anormal şartlar altında her iki motor ile çok farklı tüketimler elde edilebilir.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Aynı şartlarda iki motoru test etmedim. Herhalde dediğiniz gibidir.

• Alma zorla mi aldiriyorlar

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Torkunda,beygirinde ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.Vag'ın araçlarının fabrika verilerinin şişirme olduğunu hepsinden iyi biliyorum.İyi sürücü Reelde Düz vites valvematic auris ile 1.4 tsi 122 veya 125 golf'ü geçer.
  • Bozuk mal almak isteyen milyonlar var bu ulkede. Bence az arttirmislar fiyati. Soyle bi 5000 lira artacakti ki daha cok satis yapilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Torkunda,beygirinde ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.Vag'ın araçlarının fabrika verilerinin şişirme olduğunu hepsinden iyi biliyorum.İyi sürücü Reelde Düz vites valvematic auris ile 1.4 tsi 122 veya 125 golf'ü geçer.

rakamları veriyorum, "iyi sürücü reelde geçer" diyorsun başka da birşey demiyorsun. var mı başka bir mantıklı açıklaman? düzgün bir açıklama getir de biz de bilelim bildiklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

rakamları veriyorum, "iyi sürücü reelde geçer" diyorsun başka da birşey demiyorsun. var mı başka bir mantıklı açıklaman? düzgün bir açıklama getir de biz de bilelim bildiklerini.

Verdiğin rakamlar ne kadar doğru?125'lik golf'ün o sürede 0-100 Yapamayacağını bütün abd'deki arabacılar bilir.Şişirme veriler yolda bir işe yaramıyor.Auris maks güç bandından düşmez ise golf'ü geçer şehir içinde esneklik gerekli olduğu zamanlarda auris 6000 dev/dk seviyesine çıkana kadar golf kafa çıkarabilir ama dediğim gibi auris'i kullanan maks güç bandından uzaklaşmaz ise geçer.Sağlam performans verisi sunan bir kaynak var ondada bu iki aracın karşılaştırması yok olsa koyardım.Golf'ün 150'lik verisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 17 Haziran 2016; 18:39:31 >

• Millet zaten almadığı aracın zam yapmasına neden ağlıyor anlamadım gitti.

Forumda büyük çoğunluk vw sevmiyor.

Herkesin kendine göre sebebi var. Saygı duyuyorum.

VW fiyatları 3 ile çarpsa da almayacaklar için değişen bir şey yok. Sürekli konu açıp ağlamak neden o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.33 lük aurisle 1.2 tsi golfu karşılaştırıyorlar ya ne diyeyim içinde birkaç oyuncak fazla diye arabayı araba yapan motor ve güvenliği görmezden geliyorlar.
  • dur
  • müstehak sizin gibilere
  • almanya icin ;
    1.2 tsi manuel leon style 20.600 euro
    1.2 tsi manuel golf tredline 17.850 euro
    1.2 tsi manuel golf comfortline 19.900 euro

der ve giderim :)

• Zam yapıyorlar ki bir ay önce alan adam sahibinden'deki fiyatlara bakıp kar ettim diye düşünsün. Çünkü sıfırı 1 ay önce 65 olan araç şimdi sitede 68'ye satılıyor, neden zam oldu bir de sırada beklemeyin. Sanki satınca alacağı aracın fiyatı değişmemiş gibi. Akıl yok fikir yok, 3-5 ay binip kar edeceğiz diye kapısında yatıyorlar.
  • Almıyosan neden eleştiriyosun diyenler var, şaka gibi.

Almıyorsan değil alamıyorsan bir sebep.

Rekabet fiyat düşürür bu da ikinci sebep.

Kötü araba yoktur, fiyatına göre iyi araba vardır. Öyle olmasaydı şu anda tek tip araba olurdu ki vw'in şu andaki fiyatları uçuk olmakla birlikte daha uyguna çekilse alınabilir olur benim açımdan. Aynı sebeple, rakipler arasındaki yakın fiyatlar tüketiciye fayda sağlar. Pazarlıkta tüketicinin elini güçlendirir.
  • drrad D kullanıcısına yanıt
    piyasası olan her araçta var o . örneğin 36 ya aldğm astrayı şuan 41 den ilana koydum almak için sıraya girdiler
  • 1 sene önce golf almak için gittim doğuşa elimizde o özellikte golf yok dendi sipariş edelim dedi araç geldiğinde kur veya zam farkı çıkarsa onu da alıcaz dediler
    sanki bentley satıyorlar o günden beri kapısından geçmedim 1.0 dizel 500 bg araç çıkarsın yine almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Guvensiz diyordu abuk subuk diyordu şimdi les diyor.
    Anlat guzel kardesim anlat neyi lesmis buyur bekliyoruz,iskembei kubradan fanboyluk yapinca ancak boyle hayal urunu konusmalarla kendinizi hakli çıkarmaya çalışıyorsunuz.
    1.33 dolu auris 58k
    1.2tsi bombosline golf 65k.
    Golfu kaca aliyon ne donanimla ne garantiyle kac ayDa aliyon golfun ne ustunlugu nasil guvenligi var bu parayi verecek anlat bekliyorum halen. @Stand Alone

Dolu auris nerde 58? Sitesinde göremedim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.