Şimdi Ara

VW son 1 Ayda 3. Zammı yaptı. Biri dur desin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz birlik olmayıp bölünmeye devam ettikçe çokça geçirirler zamları. Girişimci web sitelerinden anlayan bir arkadaşımız varsa al sana fikir. Vw'den başlayarak memlekette satılan tüm araçların liste fiyatlarını tarih vererek bir sitede toplasın. Güzel grafikler , filtrelerle de desteklesin. Milletin araç almadan bakacağı bir uğrak yeri olsun. Hangi araba ne zaman kaça satılmış herkes görsün, indirme bindirmelere göre de karar versin.
  • Az bile yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zam filan yok abartmayın, güncelleme yapmış adamlar ....

doğuş bayilerinin kapılarında sıra bekleyenler uzadıkça daha çoook güncelleme yaparlar,

(eskilerin bir sözü aklıma geldi : yüz verdim deliye, geldi s..tı halıya)

şubat- mart gibi sipariş verip hala araç bekleyenler düşünsün....
  • ingiltere ab den çıkarsa almanyaya para lazım.ne yapsın vergileri yükseltecek değil ya burdaki araba fiyatlarını yükseltiyor.nasılsa alacaksınız.
  • ohh allah bereket versin ikinci el aracımız daha da değerlendi desenize.
  • Aynı motor şanzıman seatte de var. Golf yerine leon, tipsiz polo yerine ibiza alınır cepte en az 15.000 kalır keyifle binilir.

Yakında seat ve skoda da zam yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Vw ucuza satıyor diyen fanboylara az bile yapıyorlar.

dolu Aurise abuk subuk araba diyen ve bosline golfe guvenli diyerek fAzladan 8bin tl verilmesini savunan arkadaslardan halen yanit bekliyoruz,kaca alabiliyor 1.2tsi midline plusu rakam fiyat veremedi halen.buyrun arkadaslar mekan sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 17 Haziran 2016; 11:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Polo 1,4 tdi dsg 70700
    Hadi buna sürüş konforu ekle 2150
    73k
    Kapak jantla dolaşamam diyen 2500 de alaşım janta versin 75500
    Diyecek birşey bulamıyorum.90 beygir bu araba

O fiyatalarla polo alan adam açık net beyin yoksunudur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

dolu Aurise abuk subuk araba diyen ve bosline golfe guvenli diyerek fAzladan 8bin tl verilmesini savunan arkadaslardan halen yanit bekliyoruz,kaca alabiliyor 1.2tsi midline plusu rakam fiyat veremedi halen.buyrun arkadaslar mekan sizin.

Hocam fiyat konusunda haklı olabilirsiniz. Geçen haftalarda birçok markanın galerilerini gezdim. Boyum 1.90, toyota'nın tüm modellerine bindim ve kendime göre bir sürüş pozisyonu bulamadım. Direksiyonun öne arkaya gelme mesafesi çok az. Koltuk yeterince alta inmiyor. BMW bu konuda gerçekten çok iyi, tamamen sürücü odaklı. Her ne kadar vw'nin sürüş karakterini beğenmesem de genişlik ve ergonomi konusunda kesinlikle toyota'dan çok daha iyi. Bence bindiğim japon firmalarından en iyisi mazda, yeni modellerinin iç malzeme kalitesi, ergonomi, oturma pozisyonu vs. mazda farkını bu konuda göstermiş.

• superb de 130 bin olmuş gg wp . clioya 60 bin verirlerse olacağı bu.
  • Şu paraları verecek insanlar zaten Premium bir araç alabilecek güçtedir.BMW 3.20i(170 hp) ED ZF şanzımanla birlikte 150 bin lira Passat 1.4 TSI(150 hp) DSG Highline 136 bin lira.320d 2.0 xDrive(190 hp) ZF 196 bin lira.Passat 2.0 Highline TDI 190 hp DSG 192.500 lira bu mu lan ucuz dediğiniz vw.Vw ile BMW arasındaki fiyat farkı bu kadar azken Vw alan alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 17 Haziran 2016; 14:29:10 >
  • Vw maşallah çeyrek altın mübarek.
    Geçen sene 100 liraya vw alan biri 1 sene aracı kullanıp şu an tekrar 100 liraya satıyor. Başka hiçbir araçta yok heralde bu.

• seata skodaya dokunmasinlar ne .. ... .. yesinler
  • Altın değerlendiği için zam yapmışlardır
  • vosvogen yeeeaaa galite arabaa satılıyor bee, mersedes bmwden daha eyiii

edit: ben değil alanlar diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 17 Haziran 2016; 14:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Adamlar sahtekarlık yaptıkları halde satış yapabiliyor, neden zam yapmasın? Milletin cahilliğinden nemalanıyor.

Emisyondan sonra birçok ülkede büyük kampanyalar, avantajlar sağladılar. Bizim millete de zam Doğuş kazı buldu neden yolmasın?

burda da yaptılar. hiç aklımda yokken golf aldım ben de. %10 indirim yaptılar. o fiyata o kalitede bir araba yok arkadaşım. kimse enayi değil. herkes senin kadar hesap-kitap biliyor. alırken de satarken de kullanırken de üzmez vw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Bosline golf 65k.dolu auris 58k.kaca ve hangi donanimla alırsın indirimle bize bu arabayı degerli vagsever dostum?

Abuk subuk arabalara para vereceğime gider bomboş VW alırım daha iyi. Donanım almıyoruz araba alıyoruz, arabayı araba yapan güvenlik donanımları geri kalanı oyuncaktan ibaret. Daha teste girmemiş arabaya 65,000 TL istiyorlarsa, sen git önce onun hesabını sor.

boşline diye dalga geçenlerin arabasında amortisörlü bagaj kapağı bile yok. çotonk diye kapanan yaylı bagaj var. start-stop yok, 7 hava yastığı yok, otomatik park freni yok, elektronik diferensiyel kilidi yok, 1400 devirde 200 tork yok, o sürüş hissi, o kalite yok. nesi doluymuş acaba o tipsiz toyota'ların? auris'le golf'ün arasındaki kalite farkını görmemek için kör olmak lazım.

• 200 bin lira olsun polo milletin cebi inlesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKE CHECK

quote:

quote:

Hocam fiyat konusunda haklı olabilirsiniz. Geçen haftalarda birçok markanın galerilerini gezdim. Boyum 1.90, toyota'nın tüm modellerine bindim ve kendime göre bir sürüş pozisyonu bulamadım. Direksiyonun öne arkaya gelme mesafesi çok az. Koltuk yeterince alta inmiyor. BMW bu konuda gerçekten çok iyi, tamamen sürücü odaklı. Her ne kadar vw'nin sürüş karakterini beğenmesem de genişlik ve ergonomi konusunda kesinlikle toyota'dan çok daha iyi. Bence bindiğim japon firmalarından en iyisi mazda, yeni modellerinin iç malzeme kalitesi, ergonomi, oturma pozisyonu vs. mazda farkını bu konuda göstermiş.

Bence hatanız var.En ünlü test markaları bile Toyota araçlarının sürüş konumu beğenir.Cam geride ve ayna ileriye konumlandırıldığı için geniş bir görüş açısı vardı.Ha bu bir bmw,mercedes anlaşılmasın ama ortalamanın üstündedir.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Aurise tipsiz dediniz ama tipsizin önde gideni golf gibi bir gerçek var.Corolla desen neyse diyeceğim.yolda kullanacağın zaten belli beygir gücü,200 torkun ne sürüş zevki olacak sence ? Size 5.0 araba verilse kalpten gidersiniz mazallah

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.