Herkese iyi forumlar. Araçlar başlığında aranızda yeni sayılırım. Anne/babama almayı düşündüğüm ve bir türlü karar veremediğim 4 Marka ve Modellerini başlıkta belirttim. Detay olarak ise şunları söyleyebilirim. Yıllık en fazla 10bin km yol yapıyorlar ve bu mesafenin büyük bir bölümünü şehirler arası yolculuklar oluşturuyor. Ankara-Niğde-Mersin arasında. Çok uzun yıllardır Golf-V40-116 kullandık birlikte. Hem hacim hem de yerden yükseklik olarak rakamları biraz yukarı taşımak istediğimden araç değişikliği yapmak istiyorum onlar adına. Bütçeye göre sıfır/ikinci el olarak derleyip topladığımda şu kombinasyonları çıkarabildim : VW Tiguan Life Nissan Qashqai E-Power N Design Renault Austral E-Tech Full Hybrid Esprit Alpine Peugeot 3008 Hybrid GT-Line Fiyatları birbirlerine çok yakın seçenekler. Sorunsuzluk, teknoloji, konfor ve yakıt tüketimi olarak birbirlerine farklı konularda üstünlükleri mevcut. Anne/babamın yaşından ötürü bir daha araç değişikliği olmayacak gibi düşündüğümüzde sizler olsanız hangisini seçerdiniz? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Bildirim