Şimdi Ara

VW Tiguan/Nissan Qashqai/Renault Austral/Peugeot 3008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Araçlar başlığında aranızda yeni sayılırım. Anne/babama almayı düşündüğüm ve bir türlü karar veremediğim 4 Marka ve Modellerini başlıkta belirttim. Detay olarak ise şunları söyleyebilirim. Yıllık en fazla 10bin km yol yapıyorlar ve bu mesafenin büyük bir bölümünü şehirler arası yolculuklar oluşturuyor. Ankara-Niğde-Mersin arasında. Çok uzun yıllardır Golf-V40-116 kullandık birlikte. Hem hacim hem de yerden yükseklik olarak rakamları biraz yukarı taşımak istediğimden araç değişikliği yapmak istiyorum onlar adına. Bütçeye göre sıfır/ikinci el olarak derleyip topladığımda şu kombinasyonları çıkarabildim :

VW Tiguan Life

Nissan Qashqai E-Power N Design

Renault Austral E-Tech Full Hybrid Esprit Alpine

Peugeot 3008 Hybrid GT-Line

Fiyatları birbirlerine çok yakın seçenekler. Sorunsuzluk, teknoloji, konfor ve yakıt tüketimi olarak birbirlerine farklı konularda üstünlükleri mevcut. Anne/babamın yaşından ötürü bir daha araç değişikliği olmayacak gibi düşündüğümüzde sizler olsanız hangisini seçerdiniz? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Tiguan digerlerinden 2-3 gömlek üstündür . Volkswagen markasını pek sevmem ama böyle bir gercek var. Premium'un bir altı derler ya gercekten öyle. Yeni tiguan segmentinde en iyi araçlardan biri olmus. En baz donanımın da bile ısıtmalı direksiyon falan var. İkinci elde de değerini en iyi o korur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllar kullanılacak olması yönünden standart qasqhai alınarak mesele hallolur.
    1.33t 4x4 gayet güvenilir bir kombinasyon. Uzun yol tüketimi de düşük.
    E power yıllık 10 bin km için gereksiz,ve teknoloji olarak tutulmadı ileride sona ermesi muntemel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu listeden tiguan ya da qq derim. Ancak qq'de arka koltuk orurma pozisyonu bana çok alçak gelmişti, uzun boylular için sıkıntı olabilir. Listeye ful hibrit olarak corolla cross'u da ekleyebilirsin ama içi biraz demode kalıyor çoğu kişiye göre..stelanntis grubu araçlara bulaşmazdım potansiyel problem ve servis sıkıntılarından dolayı (forumda bu konularla ilgili bolca başlık var). Reno austral isim değiştirebilir tipik reno stratejisi o nedenle hiç o dala basmayın derim. Tiguanda ilk zamanlar bolca yazılım sorunu vardı, çözülmüştür artık diye düşünüyorum çünkü şikayetler azaldı son zamanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 6 Şubat 2025; 14:48:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi çok güzel araçlar. Bu listeden olacaksa Austral ya da tiguan derim ben de. Renault isim sorunlarına ve az satış rakamlarına rağmen. Çünkü seçeneğiniz hem full hibrit az yakar hem de donanım olarak bayağı dolu bir araç. Tiguan ise kendini kanıtlamış bir araç. Anladığım kadarıyla hibrit bakıyosunuz. Max 10k km olacaksa yılda çok fark olmayacağını düşündüğüm kia sportage elegance konfor veya tucson prime plus, elite inceleyebilirsiniz. Sportage mild hybrid olarak geçer. Hatta tucson elite plus full hibrit tam oto şanzıman turbo 1.6 benzin ile çok güzel uzun yıllar kullanılabileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.