Hayırlı olsun, kazasız belasız zevkle kullanın aracınızı. Gerçekten direksiyon başında aracın isminin anlamını hakettiğini anlıyorsunuz. Bu sınıftaki araçların bir çoğu dediğiniz gibi zaten otomobil segmentindeki markalarının yükseltilmişi oluyor basit bir anlatımla. Ama tabi ki artırılmış donanım ve mekanik özelliklerle. CR-V, Q5,X3,Kuga,RAV-4,Subaru,Antara,Kleos,kia,hyundai vs. vs. ... hepsi de otomobil sınıflarının yükseltilmişi ve aynı platformundan çıkmış şekli.
Diğer taraftan Tiguan'ın Golf platformundan baz alınmış olması VW kulanıcılarının daha iyi bileceği gibi benim tercih nedenlerimden birisi. Çünkü eski bir Golf kullanıcısı olarak o zamanlardan Golf ün SUV tarzı bir modelini hep düşünmüş ve istemişimdir. Golf ün yükseltilmişi derken duyanda sanır Golf kimsenin sevmediği, piyasada hiç tutmayan , kalitesiyle ve her yönüyle kitlelerin beğenisini kazanmamış bir araçtan bahsediliyor. :-)
GÜLE GÜLE KULLANIN VW' in AMİRAL MARKALARINDAN GOLF 'ÜN YÜKSELTİLMİŞİ OLAN SUV ARACINIZI :-) Harika bir seçim.
quote:
Orjinalden alıntı: zortuk
1.4 TSİ Track Field aldım...Bulmak çok zor, bulursanız...ötv indiriminden faydalanın...bu fiyatalara kaçırmayın...araç hakkında yorum yapmaya gerek yok...yapılan testlerde:Bu sınıfta hiç bir konuda zayıflık göstermediği için uzmanların beğenisini kazanmış...kullananlar tavsiyesi de bu yönde...aracı golf'ün yükseği diyen Yasin bey...Q5'e ve X3'ün de hangi araçların yükseltilmişi olduğunu çözmüştür... 4 motion ve TSİ başlı başına ödüllü ve patentli teknolojiler Almanların motorda geldikleri şimdilik son nokta...Aldığım araçta off road tuşu var...bu tuş bile tiguan'da ne kadar yüksek mühendislik olduğunun ispatı...Yokuş aşağı denedim...birinci viteste gaz vermeme ragmen bütün kontrol araçta...araç hızlanmıyor...fren ve gaz ayarını otomatik yapıyor...Tehlikeli eğim inmek ve çıkmak için tek tuş...
Bu sipariş paketi başka bir ülke için hazırlanmış,giderken ÖTV ind .dolayı Türkiyeye yönlendirmişler, şu an kampanya kur euro 1.99 ,liste fiyatı (aşağıdaki aksesuarlar dahil) 34.900 Euro.. 34200 e kadar ind.yapıyorlar.Bende almayı düşünenlerdenim..kısmet.. :-) tek dezavantajı ;bukadar dolu bir araca sunroof -panoramik tavan koymamışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: cmax
yeni gelen bir paket var. Track&Field'e ısıtmalı deri koltuk, RCD 510, krom paket, Park asistanı, ışık görüş paketi, 17 LA jant, metalik renk araç düşünüyorum.
Renk: Derin siyah. Deri Koltuk: Kahverengi.
Bir tek TF'in burnu hoşuma gitmiyor...
1.4 170 BG'E KONMUŞ dsg AMA ORTALAMA 9.9 LT YAKIYORMUŞ, ÇOK FAZLA...
quote:
1.4 TSİ Track Field aldım...Bulmak çok zor, bulursanız...ötv indiriminden faydalanın...bu fiyatalara kaçırmayın...araç hakkında yorum yapmaya gerek yok...yapılan testlerde:Bu sınıfta hiç bir konuda zayıflık göstermediği için uzmanların beğenisini kazanmış...kullananlar tavsiyesi de bu yönde...aracı golf'ün yükseği diyen Yasin bey...Q5'e ve X3'ün de hangi araçların yükseltilmişi olduğunu çözmüştür... 4 motion ve TSİ başlı başına ödüllü ve patentli teknolojiler Almanların motorda geldikleri şimdilik son nokta...Aldığım araçta off road tuşu var...bu tuş bile tiguan'da ne kadar yüksek mühendislik olduğunun ispatı...Yokuş aşağı denedim...birinci viteste gaz vermeme ragmen bütün kontrol araçta...araç hızlanmıyor...fren ve gaz ayarını otomatik yapıyor...Tehlikeli eğim inmek ve çıkmak için tek tuş...
Hayırlı olsun allah bizede nasip etsin
quote:
Orjinalden alıntı: cmax
1.4 170 BG'E KONMUŞ dsg AMA ORTALAMA 9.9 LT YAKIYORMUŞ, ÇOK FAZLA...
pardon bu versiyon 2.0 lt imiş.
Arkadaslar tiguanlarinizi subaru forester dizel ile kiyaslarmisiniz.. Merak ediyorum..
Herşeyi heryeri güzel hoşta.Aracın içi için ayrılan vakit az gelmiş galiba böyle dıştan güzel görünen bi aracın içide dikkat çekici olmalı bence.Golf Plus'ın aynı
başka ?? forester la kıyaslayınn ?? ben ıkısı arasındaydım forester ı sectım..
iki aracıda test etmiş denemiş deilim ama Tiguan daha çekici :)
güncel yakıt tüketimi bilgilerini alabilirmiyiz acaba? teşekkürler..
konu hort olmuş tigu klüpte cevaplar var...
Alan varmı bu modeli kaç yakıyormuş?şu an fiyatı ucuzladı
almayın yakıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme