Şimdi Ara

VW Tiguan Sport & Style 4x4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
59.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tiguan Sport & Style 1.4 TSI 150 BG 4x4 inceleme fırsatınız oldu mu? Araç hakkında olumlu olumsuz önerileriniz var mı? Vergi ve yakıt avantajı olan bir SUV araç ve dizaynı da bana çok güzel geldi. Deneyimi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi? Siyah metalik renk kullanım açısından zor olur mu? Araç golf'ün büyüğü ve daha şık görünümlüsü gibi. Ya da Tourag'in küçük kardeşi diyelim. Tabi iç kısmı onun kadar donanımlı ve güzel değil doğal olarak.
    Yakıt sanırım 9-10 lt/100 km gibi şehir içinde.
    Bilgisi v önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler

• Sanırım henüz alıp kullanan olmamış bu nedenle herhangi bir yorum gelmedi. Bu arada ben bahsettiğim aracı aldım ve kullanıyorum. Bilgi vs. soran arkadaş olursa kullandığım kadarıyla yanıtlarım. Şu ana kadar araçtan oldukça memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: oscarmiller

Arkadaşlar merhaba,
    Tiguan Sport & Style 1.4 TSI 150 BG 4x4 inceleme fırsatınız oldu mu? Araç hakkında olumlu olumsuz önerileriniz var mı? Vergi ve yakıt avantajı olan bir SUV araç ve dizaynı da bana çok güzel geldi. Deneyimi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi? Siyah metalik renk kullanım açısından zor olur mu? Araç golf'ün büyüğü ve daha şık görünümlüsü gibi. Ya da Tourag'in küçük kardeşi diyelim. Tabi iç kısmı onun kadar donanımlı ve güzel değil doğal olarak.
    Teşekkürler

• Euro bu kadar çıkmasaydı bende almayı düşünüyordum.Bir kaç soru sorim size

Yakıt ne kadar yakıyosunuz ortalama olarak?
    Aracınızda park asist var mı?
    Son olarak normal radyolu olarak mı geldi,yoksa renki ekran rcd 510lamı yada rns 510 da mı?(RNS 510 olmaz ama yinede sorim dedim)
  • citroen picasso ya bi bak istersen
  • Hayırlı uğurlu olsun çok güzel araba

Rica etsem iç donanımıyla ilgili resimler koyabilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sline

citroen picasso ya bi bak istersen

Orta konsolu beğenmiyorum
  • quote:

Sanırım henüz alıp kullanan olmamış bu nedenle herhangi bir yorum gelmedi. Bu arada ben bahsettiğim aracı aldım ve kullanıyorum. Bilgi vs. soran arkadaş olursa kullandığım kadarıyla yanıtlarım. Şu ana kadar araçtan oldukça memnunum.

quote:

Arkadaşlar merhaba,
    Teşekkürler

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın resim koyarsanız seviniriz.

• merhaba,benim sormak istedigim bayiler su siralar liste fiyatina indirim yapiyorlar mi? birde 4x2 ile 4x4 arasindaki fark tam olarak nedir ? yani 4x4 4 cekisli ama gercekten gerekli mi?
  • İnceleme fırsatım oldu ama bana çok küçük geldi yani bir cip havası yoktu...Hayırlı olsun..
  • Depoyu henüz yeni doldurdum, yani deneme safhasındayım. Ancak tahminim (Tiguan'dan önce 2003 1.6 Golf IV vardı,benzinli,16V,düz vites) daha önce kullandığım Golf'ten Km'de 3-4 krş fazla yakacağı yönünde. Bir de tabi aracın yeni olması hemen ilk kmlerde yakıt performansını göstermez. Bir süre sonra biraz daha ekonomik olacaktır ilk sürüşlere göre. Araç 1.4 TSI 150hp, diğer SUV lara göre vergi avantajı ve benzinli olmasına rağmen kabul edilebilir yakıt performansı olacaktır.Özellikle de çok fazla km yapmıyorsanız, genelde şehir içi sürücüsü bazen de dağ,arazi vs. zevkiniz varsa Sport&Style gayet güzel bir tercih bence. Yakıt konusunda bir çok site yorumlarında da zaten belirli fikirler verildi.Bence tatmin edici düzeyde olacaktır.

Diğer taraftan park assist yok aracımda. Fun&Function modelinde olan bir özellik park assist.37.250 Eur'dan başlıyor fiyatı fun&function modelinin, metalik boya için 600 Eur ilave ödemeniz gerekiyor.

Benimki Mavi ekranlı Radyo-CD-MP3 çalar şeklinde, Aux girişi mevcut,orta kol dayama kabinin iç kısmında isterseniz MP3 player-ipod vs. takabilirsiniz AUX kablosuyla.Arka park mesafe sensörleri vasıtasıyla geri vitese taktığınızda sesli ve görüntülü sinyal ile uyarıyor sizi radyo ekranı üzerinden.Ancak sanırım opsiyonel olarak RCD510 ya da 6 lı CD changer vs. da alınabiliyor fark ödenerek.

quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

Euro bu kadar çıkmasaydı bende almayı düşünüyordum.Bir kaç soru sorim size

Yakıt ne kadar yakıyosunuz ortalama olarak?
    Aracınızda park asist var mı?
    Son olarak normal radyolu olarak mı geldi,yoksa renki ekran rcd 510lamı yada rns 510 da mı?(RNS 510 olmaz ama yinede sorim dedim)

• Teşekkür ederim. İç donanım veya dışardan bir fotoğraf çekmedim.Ama fırsatım olursa çekip koyarım. Genel olarak göğüs vs. iç kısmının golf plus a benzerliği ya da sade oluşu vs. gibi yorumlar oluyor.Katılıyorum da. Ancak malzeme kalitesi ve kokpitin ergonomik oluşu, gerekli bütün donanımların oluşu ve aracın spor kullanım hissini tam olarak vermesi benim için yeterli bir kriterdi. Zaten çok daha pahalı olan benzer segment temsilcileri (örneğin Audi Q5) ile karşılaştırmak bence yersiz.Diğer taraftan RAV4, CR-V vs. gibi araçların iç kısmına da baktım ve aynı kaliteyi açıkçası göremedim.

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel araba

Rica etsem iç donanımıyla ilgili resimler koyabilir misiniz ?

• Teşekkür ederim. Henüz fotoğraf çekmedim ancak aşağıdaki araçla birebir aynı diyebilirim. Yalnız iç mekan gri, bej değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Harman Kardon

quote:

Sanırım henüz alıp kullanan olmamış bu nedenle herhangi bir yorum gelmedi. Bu arada ben bahsettiğim aracı aldım ve kullanıyorum. Bilgi vs. soran arkadaş olursa kullandığım kadarıyla yanıtlarım. Şu ana kadar araçtan oldukça memnunum.

quote:

Arkadaşlar merhaba,
    Teşekkürler

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın resim koyarsanız seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscarmiller -- 22 Ocak 2009; 17:46:07 >

• Her zaman bir miktar indirim payınız vardır. Takas yoksa, peşinse vs. daha fazla şansınız olabiliyor indirim için. 4x2 en baz olanıydı, 2000 Eur farkla 4x4 alınabiliyor. 4x4 olması şart değil tabi ki ama zevk meselesi. Sürüşte farkı hissediyorsunuz.Bu tarz araçlar için bence 4x4 olmalı.Sonuçta hem şehir hem arazi aracı diyebilmek için sadece yüksek olması değil 4x4 olması da gerekli. Viraj, kaygan zemin, yokuş vs. gibi sürüş şartlarında çekiş farkı var.Araç denge durumuna göre çekişi 4 teker arasında elektronik olarak dağıtıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ers-in

merhaba,benim sormak istedigim bayiler su siralar liste fiyatina indirim yapiyorlar mi? birde 4x2 ile 4x4 arasindaki fark tam olarak nedir ? yani 4x4 4 cekisli ama gercekten gerekli mi?
  • Teşekkür ederim. Öncelikle iç mekanın kesinlikle küçük olmadığını söylemeliyim.Çok ferah ve sürüş çok rahat.Dışardan görünüşü ve ölçüleri kompakt sayılabilir.Arka koltuklarda diz mesafesi çok iyi ve kullanışlı bir çok saklama gözleri vs. var.
    Zaten bu araç bir SUV, gerçek anlamda bir cip kadar büyük ve iri olması gerekmiyor. Şehir kullanımınız çok daha fazla ise binilecek bir araç. Park sorunu yok. Daha üst segmente tam anlamıyla cip sınıfına çıkmak istiyorsanız çok daha fazla hatırı sayılır paralar verip kocaman aracınızla şehirde ve arazide gezmeniz gerekiyor. Benim tercihim bu yönde olmadığı için aksine kompakt ve aynı zamanda ferah ve kullanışlı ve kaliteli bir araç istediğim için seçtim.

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İnceleme fırsatım oldu ama bana çok küçük geldi yani bir cip havası yoktu...Hayırlı olsun..

• hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Güle güle kullanın
  • quote:

Teşekkür ederim. Öncelikle iç mekanın kesinlikle küçük olmadığını söylemeliyim.Çok ferah ve sürüş çok rahat.Dışardan görünüşü ve ölçüleri kompakt sayılabilir.Arka koltuklarda diz mesafesi çok iyi ve kullanışlı bir çok saklama gözleri vs. var.
    Zaten bu araç bir SUV, gerçek anlamda bir cip kadar büyük ve iri olması gerekmiyor. Şehir kullanımınız çok daha fazla ise binilecek bir araç. Park sorunu yok. Daha üst segmente tam anlamıyla cip sınıfına çıkmak istiyorsanız çok daha fazla hatırı sayılır paralar verip kocaman aracınızla şehirde ve arazide gezmeniz gerekiyor. Benim tercihim bu yönde olmadığı için aksine kompakt ve aynı zamanda ferah ve kullanışlı ve kaliteli bir araç istediğim için seçtim.

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İnceleme fırsatım oldu ama bana çok küçük geldi yani bir cip havası yoktu...Hayırlı olsun..

Boyut dışında takıldığım birşey yok zaten...Sonuçta VW kalitesi..Hiçbir zaman pişman olmazsınız inşallah..Kazasız belasız sürüşler...

• bu araç benim hayalim umarım hayal olarak kalmaz
  • Umarım yakın zamanda sizde istediğiniz bu aracı alırsınız. Gerçekten diğer rakiplerine bakıldığında avantajları çok olan ve sürüş zevki çok güzel bir araç, konforu ve suspansiyonu da yüksek araç olmasına rağmen gerçekten çok iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: borabd

bu araç benim hayalim umarım hayal olarak kalmaz
  • Doğrusu ben de bu araç üzerinde kafa yoruyorum bir süredir. Acaba bu aracın 1.4 motorunda otomatik vites çıkar mı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.