Forumumuzun devamlı kullanıcılarından, başta Caddy olmak üzere her türlü araçla ilgili engin bilgilerini bizden esirgemeyen Coşkun(nam-ı diğer Joushkun) arkadaşımızın doğumgünü bugün... Doğumgünün kutlu olsun kardeşim Korkma Caddy lerde sorun yok:D
Başlıgı okudum aha dedim tam dogum günü hediyesi oldu Coşkun'a. Güzel düşünmüşün valla LEvent Doğum günün kutlu olsun Coşkuncum, nice mutlu senelere...
Senin ıssız adamdan neyin eksik. Bende sana son günlerin popüler hediyesi balatayı vereyim Özge uzun yaptığı gaftan sonra birsürü mail almış. Millet birbirine balata hediye etmeye başlamış :)
quote:Orijinalden alıntı: desiya Senin ıssız adamdan neyin eksik. Bende sana son günlerin popüler hediyesi balatayı vereyim Özge uzun yaptığı gaftan sonra birsürü mail almış. Millet birbirine balata hediye etmeye başlamış :) Bu bölüme koptum ya.
Dogum gunun kutlu olsun coşkun kardeşim nice yıllara Bendende sana hedıye seramık balata gulu gule kavra
Saim abi çok teşekkür ederim de kavrayıp ne yapacağım onu çözemedim. son kaos teşekkür ederim de kendini biraz tanıtır mısın? :)
Bu başlık benim gözümden kaçmış. Geç olacak ama; Doğumgünün kutlu olsun Coşkun. Allah sevdiklerinle, kazasız belasız, uzun ömürler nasip etsin...
Ünalcım, O.B.K; çok teşekkür ederim. :) Estağfurullah geç olsun güç olmasın. İyi dilekleriniz için teşekkürler, aynı dileklerimle.