Şimdi Ara

Vw yağ uyarısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
21.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: reallist55

servis söndürmeyi unutmuştur.

Simge değil yol bilgisayarında yazıyor şuan yağ değişimine 100km kaldı diyor bakalım 100km bitince ne yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla yağ koyarsanızda yanar. İkide bir yağ doldurup durmayın. Seviyeye göre hareket edin yada bir bilene gösterin.

• uyarı ne renk? sarı mı kırmızı mı?
  • BlackEagleMaka kullanıcısına yanıt
    o zaman servis yol bilgisayarını sıfırlamayı unuttu.
  • Yağı ekleyip normal seviyesine tamamladığınızda yağ ikazının sönmesi yada uyarı vermeyi durdurması gerekir. Yağ çubuğunda seviye normal görünüyorsa, ve araç uyarı vermeyi sürdürüyorsa yağ seviye sensörünüz arızalı olabilir. Motor çalışırken yağ ikazınız kırmızı yanıyorsa yağ basıncında problem olabilir ve bu durum motorun zarar görmesine neden olur, acilen servise gösterin.
    dostum baştan desene onu...

[DHVideo=]
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden millete atıp tutmayın.Arkadaşın bahsettiği yağ lambası yağ değişimine X km kaldı uyarısı.Yağın fazlalığı veya azlığıyla alakası yok.Yağın değiştiğini algılayabilen bir sistem de yok.Bu Yüzden Yağı değiştirdikten sonra manuel olarak iptal etmeniz lazım.Bir nevi hatırlatıcı yani o ışığın uyarıcı özelliği yok.

Bakım ışığı dediğimiz şeyle aynı özelliğe sahip.Ve aynı yöntemle söndürülüyor.Modelden modele farklılık gösterebilir ama yetkili servise de gitseniz gösterge panelinde birkaç işlemle söndürecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Bilip bilmeden millete atıp tutmayın.Arkadaşın bahsettiği yağ lambası yağ değişimine X km kaldı uyarısı.Yağın fazlalığı veya azlığıyla alakası yok.Yağın değiştiğini algılayabilen bir sistem de yok.Bu Yüzden Yağı değiştirdikten sonra manuel olarak iptal etmeniz lazım.Bir nevi hatırlatıcı yani o ışığın uyarıcı özelliği yok.

Bakım ışığı dediğimiz şeyle aynı özelliğe sahip.Ve aynı yöntemle söndürülüyor.Modelden modele farklılık gösterebilir ama yetkili servise de gitseniz gösterge panelinde birkaç işlemle söndürecekler.

yağ ile alakası yok arkadaşın dediği bakım ışığı... nasıl söndüreleceğininde videosunu ekledim... atıp tutma ilede alakası yok... yağ lambası eksikse yanar eklendiğindede söner... bütün arabalarda bu böyledir 1950 model araba dahil...

• Sorun çözülmedi.

Bu arada yağ lambası yanmıyor kontoğı çevirdiğimde yağ değişimine 100km kaldı yazısı çıkıyor türkçe olarak.
    Araçta yağ var
    Bakım uyarısı değil bu arada araçta ne kadar yağ kaldığı.

gösterge panelinin etrafında trip tuşu vs. var mıydı jettalarda?

Edit:Varmış. Set tuşuna(gösterge panelinin sağındaki) basarken kontağı çevirin.Yağ uyarısı söndüğü zaman bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 21 Haziran 2016; 21:28:51 >
  • Basmadan yapmıştım birde öyle deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

gösterge panelinin etrafında trip tuşu vs. var mıydı jettalarda?

Edit:Varmış. Set tuşuna(gösterge panelinin sağındaki) basarken kontağı çevirin.Yağ uyarısı söndüğü zaman bırakın.

Teşekkür ederim sonuç aldım yapabildim.

• Aynı araca sahibim. Aynı uyarıyı verdi servise gittim yağ müşürü değişti devam ...

Rica ederim keyifli sürüşler

• O değil de, arkadaş yağ çubuğuna filan bakıyor mu bilmem, yağ ekleyip durmuş. Üst kapaktan taşırana kadar motoru yağla doldurmadı inş.

Yağ çubuğundan seviyeye baktınız mı ne alemde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.