Şimdi Ara

W 7 ultimate 64 bit kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben windows 7 ultimate N 64 bit kuramıyorum DVD de 32 or 64 bit diyor ama kurulum esnasında bana seçenek sunmuyor ve 32 bit kuruyor

• tüm donanım parçalarının 64 bit sistemini desteklemesi gerekmektedir aksi takdirde kuramazsın.
  • destekliyor olması lazım...tüm donanım derken ekran kartı da dahil mi ben anakart ve işlemci diye biiyordum ama...
    ben 1 haftadır xp pro 64 bit kurdum ve kullandım bir sorun yaşamadım
  • Dvd büyük ihtimal 32 bit işletim sistemini içinde barındırıyor zaten bir dvd içinde hem 32 hem 64 bit taşıması mümkün değil ,siz 64 bit lik bir Windows 7 dvd si bulup yeniden kurunuz...
  • makedonn a katılıyorum. win 7 64 bit 8,5 luk dvd ye yazdırılarak kullanılıyo.Bi dvd de ikisinin birden olması imkansız.
  • arkadaşlar teşekkürler
    o zaman netten denemek için indiğim 64 bitlerin hepsi yalan
  • aynı dvd den ben de kurulum yaptım...Seçenekler çıktı ve seçip 64bit kurdum.... Win7 64bit Ultimate kullanıyorum

Win7 Ultimate x86 & x64 TR-6.1.7600.16385 .rar : 3.30 GB lık bir DVD

Win7 x64 Ultimate sekiz buçukluk değil bildiğim kadarıyla normal dvd ye sığıyor.

Bazı arkadaşlar kendileri karşılaşmadığı için yok öyle bişey diyebiliyorlar....
    Zamanında RAM forumunda yatıp kalkan bi arkadaş ta hem DDR2 hem DDR3 destekleyen anakart olmazsı imkansız demişti...

Soruna gelince ; o dvd arızalı olabilir, çizilmiş olabilir... Ya da senin pc ye uymamış olabilir...Bazen bir pc de normal çalışan dvd diğerinde çalışmayabiliyor.
    Sonuçta değiştirmen gerekecek yani

Eğer kurulumu dvd den yapıyorsan dvd deki tüm dosyaları bir flash diske atıp flashtan kurmayı dene.... Ben öyle kurdum sorun çıkmadı.

quote:

Başlat menüsünden "Komut İstemi" ni açın ve çıkan penceredeki satıra "diskpart" komutunu girin
    (her komut sonrasında "Enter" tuşuna basmayı unutmayın). Sonrasında ise "list disk" komutunu verin.
    Bunu yaptığınızda sisteminize bağlı tüm diskler gösterilecektir. Tam bu sırada USB belleğinizi
    PC'ye bağlayın ve "list disk" komutunu tekrar girin. USB belleğinize verilen rakamı (0, 1, 2, ...)
    bir köşeye not edin. Şimdiyse "select disk 1" komutunu (1'i USB belleğinizi temsil eden rakam ile değiştirin)
    girin ve sonrasında temizleme işlemi için "clean" komutunu verin.

Sırada belleği birincil sürücü olarak etkinleştirmek var. Bunun için sırayla
    "create partition primary", "active" ve "format fs=fat32 quick" komutlarını girin.
    Eğer USB diskinize yeni bir sürücü harfi atanmasını istiyorsanız son olarak "assign" komutunu da girebilirsiniz.

USB bellek uygun konuma geldi. Artık Windows 7 DVD'sinin içeriğini USB belleğe kopyalayabilirsiniz.
    DVD'deki tüm dosyaları seçin ve kopyala/yapıştır ile USB belleğe aktarın. İşlem bittiğinde kurulum medyanız hazır demektir
    MaDMaxiBo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 13 Nisan 2010; 3:44:34 >

• Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bnm sorunum biraz farklı Windows7 Ultimate 64Bit internette indirdim rardan çıkardım.

Ama bi türlü "On yükleme için bir tuşa basın yazsını alamadım."

Biostan Cd-rom u 1. sıraya getiriyorum Powerİso programı ile rardan çıkardığım dosyaları dvd ye yazıyorum ama yok olmuyo.Heralde ben iso dosyalarını dvd ye yanlış yazıyorum.

Bana bi yardımcı olurmusunuz.

Rardan çıkan dosyalar bunlar ne yapmam lazım bundan sonra?

• bootable yapmanız lazım cd'yi, google amcaya bir sorun windows 7 64bit bootable image diye
  • Bizzat anlatabilecek biri yokmu bana.

Araştırıken 32 bit sisteme 64bit kuramazsın görmez falan gibi yorumlar okudum ne kadar doğrudur?
  • http://bit.ly/a7nQuA
    http://bit.ly/C2WMD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 13 Nisan 2010; 19:41:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.