Şimdi Ara

W/L oranu yükseltme yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiye/taktik lazım. Eastteki hesapta 720 win 740 lose var. yani -20deyim. ve bunu bir türlü yükseltemiyorum.

Moba oyunlarına LoL ile başladım 2 yıldır oynuyorum. Ama oyuna başladığımda gerçek anlamıyla bir noobdum. Win lose oranı ile öğrendiğimde 270win 400lose(biliyorum) gibi bir rakam vardı. Tabi o zamanlar full crit WW oynuyorduk. 600 win civarından beridir ise W/L oranı -20 ye sabitlendin. 8-9 win alıyorum üst üste sonra losslar başlıyor. Bazen takımda feederlar oluyor bazen rakip inanılmaz oynamaya başlıyor.Ama bir türlü yükselmiyor bu oran.-20ye inice yine nooblar/feederlar rakibe düşüyor. PBE hesabında 83 Win 55 lose. West hesabında 22Win 10 lose var. Yani sorunun bende olduğunu sanmıyorum.

neyse işin özeti bana bir tavsiye verin. Nasıl yükselir bu oran.+1e çıksam bana yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkndarker -- 8 Haziran 2012; 21:27:09 >

• 4 arkadaşınla premade gir rahat rahat kazanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

4 arkadaşınla premade gir rahat rahat kazanırsınız

yok kardeş oda olmuyor onuda denedim. Aynı sorun yine oluyor. 5 kişi giriyourz. 3-4 oyun alıyoruz rahatca sonra karşıya turnuva takımaları falan gelmeye başlıyor. 5-6 oyun kaybediyoruz sonrası bildiğin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkndarker

quote:

yok kardeş oda olmuyor onuda denedim. Aynı sorun yine oluyor. 5 kişi giriyourz. 3-4 oyun alıyoruz rahatca sonra karşıya turnuva takımaları falan gelmeye başlıyor. 5-6 oyun kaybediyoruz sonrası bildiğin gibi.

Alıntıları Göster
    Turnuva takımı derken?

• quote:

arkadaşına de ki bak rp alıyorsun falan refer yapsın hem kendine onla premade gir hem bol win alırsın ip kasarsın hem o refer yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algortyhma

Turnuva takımı derken?

yani 5 kişi yanyana sürekli birlikte oynuyan adamlar. Çok iyi harita kontrolüne çok iyi kordinasyona sahib takımlar.
  • quote:

quote:

O zaman hep farklı kombinasyonlarla oyuna girin kazanma olasılığınız artar yani

1 - 2 - 3 - 4 - 5 bunlar kişi numaraları olsun

1-2-5
    1-3-4
    1-3-5
    1-2-3-4

Olarak girin böylece karşınıza turnuva takımları gelmez

Not: diğer gelecek 2 kişi tam anlamıyla hıyar çıkabilir Buda riski

• Takıma bağlı ya geçen +50 kadar fark vardı şuan -4 yani full victory gidiyodum 3-4 gün boyunca 1 defeat almadım sonra defeatlar ard arda geldi tutamıyorsun =)
  • quote:

quote:

quote:

O zaman hep farklı kombinasyonlarla oyuna girin kazanma olasılığınız artar yani

1 - 2 - 3 - 4 - 5 bunlar kişi numaraları olsun

1-2-5
    1-3-4
    1-3-5
    1-2-3-4

Olarak girin böylece karşınıza turnuva takımları gelmez

Not: diğer gelecek 2 kişi tam anlamıyla hıyar çıkabilir Buda riski

Alıntıları Göster
    Turnuva takımı değildir o Size öyle geliyor, öncelikle adam gibi bir build, oyunu çevirebilecek bir champ ile oynarsan w/l oranı yükselir. Yani ad ww filan kasmıcaksın, Warwick, Jax, Darius gibi champler al ve off-tank buildi ile taşımaya çalış. Her oyunu kazanacaksın diye bir şart yok fakat w'l oranının yükseldiğini farkedeceksin.

• w/l oranını öğrendiğimde +10u yükseltmeliyim dedim şuan -5 :(
  • Beyler tam olarak nereden bakiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Beyler tam olarak nereden bakiliyor

Maçın sonunda victory(defeat) yazısının altında yazıyor.Konuyu açan arkadaşa gelirsek,benim gibi yap yani hiç kafana takma eğlenceli herolarla oyna,takım arkadaşlarınla bolca konuş,takma kafana nasıl olsa normal gamede geç sonra bi bakmışsın +50'lerdesin ;)
  • quote:

Oyun çıkışında gelen ekranda görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

quote:

Alıntıları Göster
    lolking.net'ten de bakabilirsin herhangi birinin bilgilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Turnuva takımı değildir o Size öyle geliyor, öncelikle adam gibi bir build, oyunu çevirebilecek bir champ ile oynarsan w/l oranı yükselir. Yani ad ww filan kasmıcaksın, Warwick, Jax, Darius gibi champler al ve off-tank buildi ile taşımaya çalış. Her oyunu kazanacaksın diye bir şart yok fakat w'l oranının yükseldiğini farkedeceksin.

turnuva takımı "gibi" takımlar. Ayrıca diğerlerini yapıyorum merak etme, Full Crit WW'yi oyuna yeni başladığım zamanlar yapıyordum. ama dediğm gibi durum bana bağlı değil. Öyleki bazen çok iyi bir takıma denk gelsemde karşıdakiler inanılmaz oynuyor sanırsınki hotshot.

eğer Lose serisi başlamışsa genelde rahat kazandığım GP lee sin riven gibi şampiyonlarla bile olmuyor. Win lose -20nin altındaysa Swain ve Ahri ile hiç kaybetmem örneğin. Ama lose serisinde yine kaybediyorum.

Zaten artık 2 kez üstüste yenildim mi girmiyorum birdaha.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

quote:

Alıntıları Göster
    90/92 benim iyi midir yeni başlayan birisi için 1 ay falan oldu 22 levelım
  • quote:

90/92 benim iyi midir yeni başlayan birisi için 1 ay falan oldu 22 levelım

Alıntıları Göster
    4 premade girersen karşıyada premadeler gelir onun için fark etmez
  • Oyunları kazan, 3 ayda şaşırtıcı şekilde winn lerinin arttığını göreceksin.
  • 12den sonra girme oyuna w/l yukseltmek ıstıyosan cunku 12den sonra polonyalı liselilerin/ilkoulluların okuldan dönüp anne dur ya oyun oynuyom heuheu moduna girdikleri saatlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

Oyunları kazan, 3 ayda şaşırtıcı şekilde winn lerinin arttığını göreceksin.

işte bunu sevdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.