Şimdi Ara

W Serisinin Hikmeti..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir W810 kullanıcısıyım. Başka telefonlarda pek kulaklık tecrübem olmadı ama; müzik öncelikli telefonlarda nedir bu SE'nin mest eden hikmeti?

1-yine kaliteli bir kulaklıkla dinlendiği zaman diğer tellerle arada okadar mı bariz fark var
    2-bu fark donanımsal bi etken mi amfi yok herald bu tellerde eğer yazılımsal ise başka markalara bu kaliteli ses modlanamıyor mu?

Aklımda w995 var.Sırf müzik tutkusu yüzünden çok daha rahat internet,dokunmatik ve büyük ekran sunan modellerle aynı para yauw. atıyorum bi htc ile flan kalite yükses ses alınmıyormu sadece sony mi??

Bide şu resimler baktığım ilanlardan. metalik olanın fosforu turuncu olması lazım. ama bunlar değil versiyon mu farklı yoksa çakma flan mı

W Serisinin Hikmeti..?  W Serisinin Hikmeti..?

• fosforlu kısımlar ışığa göre renk değiştiriyor ben hepsini standart metalik gri olarak biliyorum (Bazı resimlerde giri bazılarında turuncu ) Fosforu bozuk heralde metalik giri telefon modelinin :D

walla se acayip bi hastalık w serisinde müzik dinlemek cok keyifli :P

w800i de kop koptum ha bi kulaklık alıp baska telde denemedim ama kendi kulaklıgımı başka tellerde denedim yüksek ve kaliteli ses verdi ama se deki havayı yakalatmadı

ayrıca w800i cok dayanıklı cıktı wallahi bozulduguna cok üzüldüm acısını w995 bastırdım

se yapıyor ya

Not:. fosfor eklemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 29 Haziran 2010; 1:26:18 >

• Çok sağol dostum cevap için. Kulaklık sesi gerçekten önemli bunalıma girmek için,bunalımdan çıkmak için.. SE nin bende hastasıyım ama, 3,5mm kalteli bi kulaklıkla başka markalarda da güzel müzik dinleyen birileri varsa inşalla ortaya çıkar. Eğer yok hiçbiri BARİZ sony'nin yanından geçemez derseler; SE'nin tutturduğu walkman türküsüne, SEnin özelliklerine göre yüksek fiyatlarına daha rahat anlam verebilecem
  • se nin yüksek fiyatları biraz fiyat politikası ve ülkemizin şartlarını iyi bilmediklerinden heralde se türkiye sürünüyor fiyatlar denizdeki dalgadan farksız 2 metre ile giriyorlar sonra 4 kat düşüyor :D
  • Ama o 2 metreyle girdiriyolar içeri içeri neticede ne de olsa sağlam bi noktadan yakalamışlar = müzik
  • se nin müzikte kral olması tartışılmaz ki zaten,dünyada ilk walkmeni bulan firma sony dir,telefonlar yokken sony walkmenler vardı hatırlayanlar bilir,tabikii o ustalığını telefonlara yansıttı,ama ne yazıkki ülkemizden çekildiler sonunda resmi firması,milletimiz varsa yoksa nokia fanatiği olduğundan,bu telefonların kıymetini bilemediler,tabii se ninde suçu büyük bunda,getirip 800-900 lere telefon satarda 1 sene sonra fiyatını yarı yarıya düşürürsen bunlar doğal,se nin pazarlması politikası beş para etmez..
  • öyle bir politikası oldugunu düşünmüyorum zaten öyle bi fiyat atıyorlar satmaya calısıyorlar ne reklam var ne başka bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vardi bu politika ama düzelttiler biraz biraz. Mesela w705 cok iyi bi fiyattan girdi..
  • valla arkadaşlar ses kalitesi hakkında şunu söyleyebilirim şuan htc touch diamond kullanıyorum ses kalitesi w960ımdan sonra dinledigim en iyi telefonlardan bitanesi okadar telefon degiştirdim ama cidden güzel apple.ın touch.larından alıcaktım müzik için arkadasta vardı dinlemiştim biraz bunla müzik dinledikten sonra hiç gerek yoktur dedim:)

bass yükseltici ile dinliyorum müzikleri eko olarak 9bant ekolayzer var istedin gibide ayarlayabiliyorsun ama mega bass.ın az çok eksikligi var tabiki ama alternatifmi kesinlikle ciddi bir alternatif ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

Vardi bu politika ama düzelttiler biraz biraz. Mesela w705 cok iyi bi fiyattan girdi..

Ama ülkemize yaklaşık 1yıl gibi bir zamandan sonra geldi yanılmıyorsam

Aslında Beklediğim Cevaplar Geliyo Yavaş Yavaş.. mesela 5800xm'den müzik dinledim kesinlikle SE'ye alternatif olamaz ama piyasada müzik öncelikli olmadığı halde tatmin edici ses verebilen alternatif telefonlar da var galiba.. Lütfen deneyen,kullananlar arkadaşların fikirlerini bekliyoruz
  • quote:

Vardi bu politika ama düzelttiler biraz biraz. Mesela w705 cok iyi bi fiyattan girdi..

W715 de Vodafone Brightstar etiketiyle gelecekmiş...
    Yuh ya insan farklı bir model getirtir W980,C905 gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peşimist

quote:

Ama ülkemize yaklaşık 1yıl gibi bir zamandan sonra geldi yanılmıyorsam

Aslında Beklediğim Cevaplar Geliyo Yavaş Yavaş.. mesela 5800xm'den müzik dinledim kesinlikle SE'ye alternatif olamaz ama piyasada müzik öncelikli olmadığı halde tatmin edici ses verebilen alternatif telefonlar da var galiba.. Lütfen deneyen,kullananlar arkadaşların fikirlerini bekliyoruz

bir mesaj üstte yorumum mevcut ;)
  • Aynı kulaklığı hem SE de hemde nokianon xpreess müzik serisinde kullanmış biri olarak nokia ya ancak 1 hafta dayanabildim SE ye acil dönüş yaptım. Ayrıca bilmem arkadaşlar bana katılır mı? SE benim dinlediğim en kaliteli ve güzel sese sahip ama derseniz ki SE den sonra hangi marka gelir. Söyleceğim Siemens tir. En son benq-siemens ef81 kullandım onunda sesi mükemmeldi. (Ama diğer benq lar deği)
  • 2 yıldır W910i kullanıyorum, şöyle diyebilirim.. SE W serii telefonlar (en azından benim kullandığım model) Nokia, Samsung (özellikle Nokia) telefonlara göre hoparlörden daha az ses çıkarır.. Ama SE'nin çıkardığı sesin Nokia'dan çok çok daha temiz olduğunu anlmak için çaba göstermezsin.. Kulaklığa gelince Sony'nin bu kulaklık mevzusu gerçekten adamı sinir ediyor.. Mesela benim kullandığım W910i'nin orijinal kulaklığı vasat. Sony bunu sadece telefonda yapmıyor, 4-5 ay önce aldığım Sony NWZ-E444 MP3 çalarda da durum böyle.. Herkesin fikri bu yönde.. O yüzden yeni bir kulaklık alman şart..

Bu serinin bir diğer özelliği bana göre, sesinin kaliteli olmasının yanında telefon tamamen müziğe göre uyarlanmış.. Menüsü, kısayol tuşları, shake özelliği vs.. Telefondan müzik dinleyenler için çok büyük kolaylıklar ve güzellikler sağlıyor.. CD'sinden yazılım yükleyerek daha farklı fonksiyonlar kullanabiliyor..
    O gün içerisinde olduğun ruh haline göre müzik çalma bunlardan bitanesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.