Merhaba arkadaşlar bilgisayara w10 yükleyeli 5-6 gün oluyor. 2 gündür de bilgisayar acaip ağırlaştı ve hantallaştı. Sisteme harici bir program da kurmadım, 8.1 de neyse şimdi de aynı şekil. 8gb bellek sadece chrome açıkken %96 kullanımda ve düşmüyor.. Sebebini birtürlü anlayamadım..
Chrome açıkken bende de olmaya başladı
Şöyle birşey farkettim görev yöneticisinden bellek performansını takip ediyorum dünden beri, disk belleği olmayan havuz 6.1gb daydı bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra 100mblara düştü fakat tekrardan yavaş yavaş artıyor, pc kapatıp açmakla düşmüyor. 5dk önce yeniden başlattım ve bu işlemi yapmadan önce 2 gb'tı.. Kullanılabilir rami kısıtlıyor birşey ama tam olarak ne anlayamadım w10'a geçtim geçeli bu şekilde daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, çok saçma.
aynı sorun bende de var ve bu bilgisayarı aç kapatla düzelmiyor kasadan reset atınca düzeliyor garip bir sorun bazen 7.9lara kadar çıkıyor bilgisayar kasmaya başlıyor vs
şahsen tüm driver larınızı gözden geçirin derim mesela benim bilgisayar da anakart bios güncellemsi çıkmış ram ile ilgili fix ler vardı ama tam neyi düzeltiyor bilmiyorum Ethernet sürücüsü güncel sanıyordum, anakart üreticimin sitesindeki son driver ı indirdim dedim güncel oldu birde aygıt yöneticisinden sürücü güncelle dedim yine yeni sürücü yükledi yani sözüm ona farkında olmadan sürücüleriniz güncellenmemiş olabilir anakartım msı 970a g46
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme