Şimdi Ara

W170 / W110 Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun Monster sitesinde dolanırken bir de ne goreyim bir baska model daha acıklanmıs.

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=417614&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Ben tam de 11.6 inclik W110 almayı dusunurken fiyatı 2.5 e gelen bu notebook beni şaşırttı.Tamam 17 inc,bu guzel.İyi de ekran kartı değiştirilemez duruyor,chipseti sanırım HM serisine gore daha eski,ekran kartı alt model ve neredeyse aynı fiyat.

Asıl merak ettiğim ise şu, 11.6" , 15.6" ve şimdi de bu modelle beraber 17" lik modellerin üçünde de 650M DDR3/GDDR5 bulunmakta.

Sizin de bildiğiniz gibi notebook soğutma sistemleri boyutuna gore buyuk degişiklikler gostermektedir,eğer 650M gibi bir kart hem 15" hem 17" de düşünülmüş ise,benim almayı düşündüğüm W110 herhalde yanacaktır.

Açıkçası W110 kampanyasının bitmesini sayılı günler var,ve birbirinin neredeyse klonu olan birçok modelin çıkması benim kafamı oldukça karıştırıyor.Mumkunse Monster yetkilileri ve sizler W110 ve 20Mayıs-30 Haziran da çıkacak seri için görüşlerini bildirirseniz memnun olurum.

Edit: uzun mesajımı mazur görün,yahu o kadar model çıktı bir türlü benim tam aradığım şey olan 13.3" 1600*900 650M/660M lisi çıkmadı.Böyle birşeyden var mı acaba haber?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedelric -- 12 Nisan 2012; 19:15:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.