Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.208.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen katılıyorum başka forumlardada yazdım ekranı bu a ve cla ya bındım gercekten çok fonksiyonel yeni c ,v en görüğümüz üzere clsde gerçekten cok kalıtelı gine söyluyorum o tablet gıbı ekranın ilerisi için bi amacı var bence çıkarılıp takılma gibi ...
  • sipariş ne zamandır acaba?
  • Coupe seçeneği olacak mı? Olacaksa ne zamana gelir bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isvecte satisa cikti ama fiyatlar ucmus vaziyette e serieisinden bile pahali bazilari...oha dedim merso Boyle giderse ellerinde patlar hepsi

• baddevvils B kullanıcısına yanıt
    Coupe ve cabrio olacak. 2015 de ortaya cikabilir. Satisa baslamasi 2016 yi bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stockholm86 S kullanıcısına yanıt
    TÜRKİYE FİYATLARI HALA AÇIKLANMADI NİSANA GİRİYORUZ NEREDEYSE HALA FİYATLARI AÇIKLAYAMADILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

sipariş ne zamandır acaba?

nisan ayında donanımlara göre fiyatlar belli olup sipariş almaya başlayacaklarmış. fiyatlandırmada C serisinin benzinli modellerinin CLA'nın dizel modellerinin fiyatları civarında olacakmış. yani donanımlı bir C serisi AMG 145.000-150.000 TL civarında olacaktır. full donanımlı benzinli bir C serisi 180.000-185.000 TL yi çok rahat bulur.

yıl sonuna doğru gelecek dizelinin fiyatıda E serisi benzinli ile benzer seviyelerde olacakmış. dizel bekleyenlere duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Coupe ve cabrio olacak. 2015 de ortaya cikabilir. Satisa baslamasi 2016 yi bulur.

Makyajlı c ler gibi sadece 2 kapısını söküp alın size c coupe demezler inş. Azcık spor kıvrımlar eklemeleri şart

• quote:

Orijinalden alıntı: iwishh

quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

sipariş ne zamandır acaba?

nisan ayında donanımlara göre fiyatlar belli olup sipariş almaya başlayacaklarmış. fiyatlandırmada C serisinin benzinli modellerinin CLA'nın dizel modellerinin fiyatları civarında olacakmış. yani donanımlı bir C serisi AMG 145.000-150.000 TL civarında olacaktır. full donanımlı benzinli bir C serisi 180.000-185.000 TL yi çok rahat bulur.

yıl sonuna doğru gelecek dizelinin fiyatıda E serisi benzinli ile benzer seviyelerde olacakmış. dizel bekleyenlere duyrulur.

Yani 1.6 dizel amg paket bir C serisi 180 bin tl bandına ulaşacak

• muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    muharrem bey Türkiye'de ki vergi sisteminden dolayı 1.600 cc altı motorların E ve D sınıflarına gelmesi ile birlikte bu araçlardaki fiyatlandırmalar karma karışık bir hal aldı. özellikle premium dediğimiz sınıf dahada çorba oldu. linteki konuda CLA mı? C mi? E mi? diye düşündürtecek değerlendirmeler yapılmış.

Oto Teknik Veri - Otomobil Haberleri
    YEN� MERCEDES C SER�S�, CLA VE E SER�S�NE KAR�I
    http://www.ototeknikveri.com/icerik/6089/yeni-mercedes-c-serisi-cla-ve-e-serisine-karsi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwishh -- 17 Mart 2014; 13:16:48 >

• baddevvils B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen farkli tasarim yoluna gidecekler.

• iwishh İ kullanıcısına yanıt
    KAFA KARISTIRICI OLMUS İNŞ ÇOK BOŞ BİR C GELMEZ STANDART C İLE AVANGARDE ARASINDA NE KAKAR FARK OLACAK O BELİRLEYİCİ OLUR 15 130 ARASI AVANGARDE OLURSA .OK SATAR AKSİ DURUMDA ALAMAYACAGIZ
  • mustyyyy13 M kullanıcısına yanıt
    mercedes'in Türkiye de C serisi modellerini çok boş donanım ile satacağını zannetmiyorum. özellikle fascination ve amg de mutlaka akıllı ışık sistemi, panoromik sunroof, ambiyans aydınlatma, artico falan standart olur diye düşünüyorum. bu açıdan bakınca avangarde da kısmen dolu olur. ancak led far büyük ihtimal opsiyon olur.

ben Mercedes Türkiye'nin yerinde olsam donanım seviyelerini mümkün oldukça dolu yaparım ve Türkiye ye girişte aracın çıplak fiyatını düşük tutarak (ki bu Mercedes in kendi elinde) daha az vergiye maruz kalmasını sağlarım. aksi durumda boş araçta herşey opsiyon olursa, seçilen opsiyon için ayrı ayrı fiyat hesaplanması sonrasında vergilerde eklendiğinde araç fiyatı daha çok artıyor.

amg veya fascination donanım alıp halojen farlarla dolaşacak insanlar olduğunu düşünmüyorum. burası almanya'dan farklıdır. mutlaka akıllı ışık sistemi olsun isteyeceklerdir.

w205 in fiyatının rakiplerine göre pahallı olacağı belli. w205 piyasaya girdiğinde BMW'den indirim yapılarak bir cevap gelebilir. zamanında hatırlıyorum C 180 ekmek peynir gibi satmaya başladığında BMW ciddi indirim yaparak karşısına 320d yi koymuştu. şimdi de 320i ED yi koyabilir.

fiyatına göre yetersiz donanım ve rakiplerine göre yüksek fiyat birlikte olursa baştan w205 için dezavantaj olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwishh -- 17 Mart 2014; 16:30:30 >

• iwishh İ kullanıcısına yanıt
    inş bmw indirim yaparda alternatiflerimiz artar özellikle c 180 dizel geldiginde bmw nasıl tutunacak merak ediyorum o zaman ciddi düşüşler olabilir alınabilir seviyeye gelecektir
  • rekabet olsun bencede .bundan alcak olan insanlar yaralanır.bence tahminen bmw daha uyguna gelir gibi duruyor.
  • YANİ YENİ KASA Bİ ARAÇLA YARISMASI ANCAK FİYAT GÜ
    NCELLEMESİYLE OLUR ÇÜNKÜ ESKİ KASA MERCEDESLERİ DOLU ARACLARI ÇOK UCUZDU GECEN YIL BMW KARSISINDA TUTUNAMIYORDU ŞİMDİ İBRE TERSİNE DÖNMELİ ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

YANİ YENİ KASA Bİ ARAÇLA YARISMASI ANCAK FİYAT GÜ
    NCELLEMESİYLE OLUR ÇÜNKÜ ESKİ KASA MERCEDESLERİ DOLU ARACLARI ÇOK UCUZDU GECEN YIL BMW KARSISINDA TUTUNAMIYORDU ŞİMDİ İBRE TERSİNE DÖNMELİ ARTIK

aynen bunu diyorum .şimdi yeni kasa olmasından dolayı ibre fiyat avantajı olarak bmw ye döndü daha uygun olur.birde ilk cıktığında araba fiyatları yüksek olur zamanla fiyata düşer buda 1-2 yıl en erken bence.
  • dün mengerlere gittim şuanki c serisini incelemek için.Yeni kasalar gelince şuanki makyajlı kasalardan alacağız yaz sonu. Çalışanlar yeni kasanın 130- 150.000 tl arası olcağını ve mayıstan itibaren satışa sunulacağını söyledi.Sırf yeni kasalar gelcek diye şuanki c serisinin broşürü bile yoktu ellerinde. Eli kulağında almayı düşünen arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden
  • Beyler kullanıcılara bir sorum olacak. 7g tronic araçlarda vites gecislerinde eski 5 viteslilerdeki gibi hala bekleme varmı? Bir saniye suruyormu direksiyondan pad e basınca vites değiştirmesi hala?

• Mercedes Türkiye'nin internet sayfasında GLA'nın fiyatları belli olmuş. configure de yapılabiyor. almanya da olduğu gibi C serisinin fiyatları GLA'nın bir miktar üzerinde olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.