Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.208.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Fazlasiyla olmus bu arac. Bakalim Bmw ile Audi nasil bir hamle yapacak? Bence Bmw kampanya duyurur haziran ayinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    yuh gla en boşu 128 bin demiş a serisinden farkıda yok millete cakmak dertleri baskada bişi yok c bundan yüksek olacak oda belli 135 bin en boşu olur artık kimsede alamaz ona verecegini e alır gider 520i alır neden c alsınki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

yuh gla en boşu 128 bin demiş a serisinden farkıda yok millete cakmak dertleri baskada bişi yok c bundan yüksek olacak oda belli 135 bin en boşu olur artık kimsede alamaz ona verecegini e alır gider 520i alır neden c alsınki

Ilk aylar yeni heves diye biraz satar ama sonra azalacaktir Amg paket 145 - 150 bin gozuyle bakiyorum. 1.6 Dizel Amg paket o zaman kafadan 165 bin tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    boşver en iyisi bmw iyi bir indirime gitsinde bizde faydalanalım sürüş keyfi almış oluruz en azından
  • en alt donanım 125 olcakmış.bir üst donanım 130 135 diye gider tahminen.muhakak bmw kampanya yapmalı fiyatlarda yoksa işi zorlaştı.şimdi yeni c serisi cıkınca.mercedeste kampanya yapar cünkü rekabet olcak bence.
  • Hiç kampanya falan beklemeyin bence. Yeni qq konusuna bakın en az 3 4 tane eleman 100 üstü fiyatlı qq siparisi vermiş.. Bu toplumun erkekleri olarak kafayı yeni çıkan arabalara bi an önce sahip olmakla yediğimiz sürece adam en boşuna 125 de ister 140 da.. Marka prestij ile üstün ve farklı olduğunu sanan insanlarız çoğunlukla birbirimizi biliriz. Kapitalistler ise daha iyi bilir kim kimdir nasıldır. Velhasıl yıldızı yeter gelsin C gitsin E ver elini CLA tut ordan GLA!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

boşver en iyisi bmw iyi bir indirime gitsinde bizde faydalanalım sürüş keyfi almış oluruz en azından

165 bin tlye modernline bir 320d alınabilirse kampanya ile gayet mantıklı bir tercih olur
  • Doküman Bankası
    BEN BENZİNLİ ALCAM ARTIK SPORTLİNE TEKNO PLUS 119 BİNE GELİYO HERHALDE YETERLİ GAYET
  • bende merakla bekleyenlerdenim ama bi yandanda 3.16 yada 320i alıp m paketle uzun süre kullanma fikri var aklımda. bmw 120 bin liralara kadar indirim yapıyor bildiğim kadarıyla. o yuzden mercedes tanıttığı fiyattan daha da zamlanarak gelirse beni kaybeder
  • blade038 kullanıcısına yanıt
    m pakettemi 120 binlere kadar indiriyor yanlısnız olmasın
  • bmw liste fiyatından yüzde 7 -10 arası indirim yapıyorlar diyorardı ama doğrumudur bilmiyorum.sorup fiyat alan daha iyi bilir.
  • quote:

m pakettemi 120 binlere kadar indiriyor yanlısnız olmasın

alıp m paket yapmaktan bahsettim. m paketleri o fiyata zor alınır. şuan işi bilenler %10 -13 bile indirim alabiliyor. F30 forumunda fiyat alanlar var.
  • Mercedes 1.6 Dizel Otomatik beklemekte yarar var konusuna vardım bugün bir kaç bayi gezdikten sonra. Bayidekiler eğitime gideceklerini söylediler araçlar hakkında bilgi alacaklarmış ondan sonra araçlar gelecekmiş. Donanım konusunda endişeniz olmasın dediler boş araç gelmez dediler. Bağdat Caddesindeki Mercedes bayisi.
  • quote:

BEN BENZİNLİ ALCAM ARTIK SPORTLİNE TEKNO PLUS 119 BİNE GELİYO HERHALDE YETERLİ GAYET

sıfır fiyatı mı bu? eğer bayi fiyatı ise çok ama çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo77

Mercedes 1.6 Dizel Otomatik beklemekte yarar var konusuna vardım bugün bir kaç bayi gezdikten sonra. Bayidekiler eğitime gideceklerini söylediler araçlar hakkında bilgi alacaklarmış ondan sonra araçlar gelecekmiş. Donanım konusunda endişeniz olmasın dediler boş araç gelmez dediler. Bağdat Caddesindeki Mercedes bayisi.

Evet bayiler Nisan'ın 2.haftası eğitime gideceklermiş ve fiyatlarda ozaman belli olacak. Ilk siparişlerde Mayıs ayında teslim edilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkaf S kullanıcısına yanıt
    evt ama %13 indirimle kosiflerden alan arkadasım var benim bmw ile iş yapan akrabam var onu koycam araya %13 alırım indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo77

Mercedes 1.6 Dizel Otomatik beklemekte yarar var konusuna vardım bugün bir kaç bayi gezdikten sonra. Bayidekiler eğitime gideceklerini söylediler araçlar hakkında bilgi alacaklarmış ondan sonra araçlar gelecekmiş. Donanım konusunda endişeniz olmasın dediler boş araç gelmez dediler. Bağdat Caddesindeki Mercedes bayisi.

Evet bayiler Nisan'ın 2.haftası eğitime gideceklermiş ve fiyatlarda ozaman belli olacak. Ilk siparişlerde Mayıs ayında teslim edilecek.

evet teyit edilmiş bilgiyi aktarıyorum. siparişler mayıs ayının ilk haftası alınacakmış ve stokta olacak araçlar sipariş edilirse, arkadaşın belirttiği gibi mayıs içerisinde teslimler başlayacakmış. (bahsettiğim tanıdık bayi veya ikili ilişkilerle yapılan ön siparişler değildir.)

aslında fiyatları açıklayacakları günün tarih bilgisi de var. ancak %100 kesinleşmediği için açıklamıyorum. amg fiyat aralığıda var. ancak euro hareketine göre değişebilir diye söylendiğinden, (euro 3 ken 3,10 olduğunda, eğer araç fiyatı euro baz alınarak sabitlenirse, vergilerin yüksek olmasından dolayı arabanın fiyatı 4.000 TL civarında artıyormuş) yani %100 olmadığı için onuda açıklamıyorum.

özetliyecek olursak, bence mercedes 30 mart seçimleri sonrası euro nun durumunu görmek istiyor. C serisi için bir fiyat açıklayıp daha sonra euro yükselirse nisan ayında daha sipariş almadan yeniden zam yapmak istemiyor.

benim merak ettiğim konu; sır gibi sakladıkları hangi modellerinde, hangi donanımların standart sunulacağı. bu konuda ağızları çok sıkı. amg yine en dolusu olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwishh -- 22 Mart 2014; 14:55:59 >

• Mercedes C250 Edition 1 donanımlı Fotoğraflardaki koltuk döşemesi(kumaşı) hangi secim, bu döşemeyi Türkiyede C180 için seçebilecekmiyiz bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.