Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.208.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizelle ilgili bir bilgi var mı acaba? @iwishh
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

dizelle ilgili bir bilgi var mı acaba? @iwishh

dizel için söylenen yılın son çeyreği. büyük ihtimal kasım ayı.
  • Arkadaşlar,

Konuya ilişkin yeni gelişmeler var:
    www.hurriyet.com.tr
    125 bin TL’ye nisanda geliyor
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26070586.asp

Bu habere göre aracın baz fiyatı 125.000.-TL olarak ilan edilmiş; fiyatlar yakında ilan edilir ve ön siparişe açılır diye düşünüyorum.

• Style paket 121.200,00 TL
    Avantgarde paket 136.400,00 TL
    Fascination paket 148.000,00 TL
    AMG paket 151.500,00 TL

W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 24 Mart 2014; 18:41:00 >

• ellerinize sağlık
  • Hakikaten on numara iş yapmışsınız, elinize sağlık! Fiyatlar gösteriyor ki epey bir silkeleneceğiz biz de :)

edit: dilerseniz kaynağınızı çıkartın mesaj içeriğinden, adamların başını yakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegeus -- 24 Mart 2014; 18:12:48 >
  • Aegeus A kullanıcısına yanıt
    Kaynağı sildim sıkıntı olmaması acısından. Gerçi eli kulagindadir mb de açıklar yarın öbür gün.
    Bu arada selection plus 15 bin daha eklese, amg selection plus 165-170 arası olur herhalde.
    2014 model fascination bir c180 vardı. Siyah renk. Panoromik Tavanli. En son 117 bin e düştüler.
    Aynı aracın cam tavasiz yeni kasası 148 bin. Yani fiyatlar 30 binden fazla artmiş yeni kasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Kaynağı sildim sıkıntı olmaması acısından. Gerçi eli kulagindadir mb de açıklar yarın öbür gün.
    Bu arada selection plus 15 bin daha eklese, amg selection plus 165-170 arası olur herhalde.
    2014 model fascination bir c180 vardı. Siyah renk. Panoromik Tavanli. En son 117 bin e düştüler.
    Aynı aracın cam tavasiz yeni kasası 148 bin. Yani fiyatlar 30 binden fazla artmiş yeni kasada.

bilgi için teşekkürler.. selection plus neleri içeriyor?
  • Her dört paketi alıp, içeriklerini karşılaştırdım, tespit edebildiğim hususlar şunlar:

Öncelikle AMG dışındaki her üç paket içeriğinde agility control ve adaptif süspansiyon sisteminin gelmesi bence güzel olmuş; görebildiğim kadarı ile bu biraz s serisindeki air matic'in daha basit hali; artık AMG dışında standart olarak geliyor. Şurada bu konuya ilişkin güzel bir tartışma var:
    MBWorld.org Forums
    E350 Agility Control Question - MBWorld.org Forums
    http://mbworld.org/forums/e-class-w212/432034-e350-agility-control-question.html

İkinci olarak, standart yakıt deposu 66 litreye çıkmış, çarpı 5 dersek artık depomuz 330.-TL'ye dolacak, hey maşallah :)

Üçüncü olarak çarpışma önleme yardımcısı plus da standart olarak geliyor; internette araştırdım, çarpışma önleme yardımcısını gördüm ancak plus seçeneği başka neyi içeriyor, bilemiyorum.

Dördüncü olarak, yaya koruma, "pedesterian protection" da standart olarak geliyor, bunu da biraz araştırdım ancak daha detaylı bakmak lazım, sadece tamponlardaki sensörler mi yoksa dikiz aynası önündeki stereo kamera da kullanılıyor mu?

Beşinci olarak, tüm modellerde standart olarak geri sürüş kamerası var ve style paket hariç diğer modellerde kendiliğinden park etme de var, kullanmasak da güzel bir özellik :)

Altıncı olarak, style paketi dışında diğer paketlerde, dört yönlü, elektrikli bel destekli, muhtemelen hafızalı koltuklar da standart geliyor; bu artı bir husus bence. Fascination'da buna ilaveten ön koltuklar için ısıtma geliyor, ancak herhalde bunun için koltukların oturma bölümlerinin kumaş değil, deri olması gerekir, öyle değil mi? Ancak koltuk seçeneklerinde kumaş, yarı deri / yarı kumaş ya da deri seçeneği göremedim.

Yedinci olarak, aydınlatma sistemi - farlar, style paket içeriğinde yine yarı halojen geliyor, diğer üç modelde de tam led olacak.

Avantgarde paket bana mantıklı olarak geldi, ancak buna cam tavan eklersek acaba fiyat farkı ne olur? Bir de merak ettiğim başka bir husus, herhalde bu fiyatlar opak boya için geçerlidir, metalik boya farkı ne kadar tutar? Son olarak ses sistemi farkı ne olacak?

Eleştirdiğim hususa geleyim; bu kadar para verilen bir araçta bence navigasyonun standart olması gerekirdi; Renault bile araçlarına koyuyor artık bunu. Dört modelin hiç birisinde standart değil navigasyon, bunu yadırgadım doğrusu.

Tespitlerim şu an için bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegeus -- 24 Mart 2014; 19:34:59 >

• Fiyatlar beklediğimden biraz pahalı açıkcası 10 bin tl ucuz olmasını beklerdim
  • Aegeus A kullanıcısına yanıt
    Güzel analiz etmişsiniz elinize saglık. Benim bildigim koltuk hafıza paketi ayrı olarak satılıyor. Yani dört yönlü, elektrikli bel destekli koltuklarda hafıza yok diyebilirim. Yanılıyorsam üstadlar duzeltirler. Cam tavan tahminim 10 bini bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Fiyatlar beklediğimden biraz pahalı açıkcası 10 bin tl ucuz olmasını beklerdim

aşırı bir talep görmezse bence fiyatı indiriceklerdir. birde buna bmw nin cevabı ne olacak o da önemli. sonuçta ellerinde bmwnin 1.6 motoru kadar verimli bir benzinli motor yok.
  • Selection plus eski kasada;

*şerit takip + ölü nokta yardımcısı ( 22P paketi )
    elektrikli koltuk ( 275 Code )
    geri görüş ( 218 Code )
    keyyless go ( P17 Code )
    ısıtmalı koltuk ( 873 Code )
    *comand ( 527 Single )

donanimlarini iceriyordu.

geri gorus (218) tum paketlerde bulunuyor.
    isitmali koltuk da fascination'da geliyor.
    Keyless go ise fascination ve AMG paketlerde geliyor.
    elektrikli koltuk da style haricinde geliyor ama hafiza paketsiz tahminimce.

tek eksik serit takip + olu nokta yardimcisi ile command sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Fiyatlar beklediğimden biraz pahalı açıkcası 10 bin tl ucuz olmasını beklerdim

aşırı bir talep görmezse bence fiyatı indiriceklerdir. birde buna bmw nin cevabı ne olacak o da önemli. sonuçta ellerinde bmwnin 1.6 motoru kadar verimli bir benzinli motor yok.

Bmw line olan donanımlı bir aracını 160 bin bandında satıyor. Mercedes lansman fiyatı diye zam yaparsa Bmw çok bir indirime gitmez ama fiyatı sabit tutarsa, 3-4 bin Euro indirime gidecektir
  • Aynı donanımda selefine göre 30 bin fark var ise gerçekten çok fazlaymış.

• Aynı donanımlar Configurator ile eklendiğinde aynı fiyata mı geliyor acaba yoksa bunlar paket olarak daya mı uyguna gelir?
    Bu paketlerden birini seçip, üzerlerine ekleme yapılabiliyor mu?

Birde Configurator ile sipariş verilen arabalar ne kadar sürede geliyor(Sıra olmadığını varsayarsa)

Teşekkürler
  • Yukarıda bir arkadaş 2014 Fascination'ı 117'e veriyorlar demiş. Fascination fiyatını karşılaştırınca sanki yeni kasa ve eski kasa arasında 30 Bin TL fark var gibi geliyor ama daha az fark var şöyleki aşağıdaki donanımlar mevcut Fascination'da bulunmuyor. Bunlar nerden baksanız 10 Bin TL eder
    Çarpışma Önleme Yardımcı Plus
    Geri görüş kamerası
    Aktif Park Yardımcısı
    Dört Yönlü Elektrikli Bel Desteği
    Garmin MAP Pilot Hazırlığı
    Isıtmalı Ön Koltuklar
    Keyless-Go
  • tspeedy T kullanıcısına yanıt
    Dogru hocam ancak panaromik cam tavan da vardı 117 bin TL olan araçta. Yani yine nereden bakarsanız bakın 30 bine yakın fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 25 Mart 2014; 0:14:04 >
  • arkadaşlar bunlar dizel fiyat mı benzinli fiyat mı.
  • Arkadaslar hafta sonu Borusan oto ya gittim yeni 3.20i+sunroof+tekno+sportline 137 ye bıraktı bana verdigi direk fiyat az bi pazarlikla 135 bırakır boyle olursa bide Borusan bunu 130 bandına çekerse insanlar bmw yönelir

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.