Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.208.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

avantgarde'a deri koltuk, panaromik cam tavan ve ahşap döşeme ekleyince amg parası oldu ya bir de.

%10 daha az fiyat listesi, %2-3 le alınabilir bir fiyat bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

quote:

Orijinalden alıntı: karti

C şuanki konumuyla ne yazıkki bmw ile rekabet edemez ay.......

Bence yeni C ye 15.000TL lik opsiyon ekletirseniz emin olun 5.20 den daha iyi bir araca sahip olursunuz. ayrıca 5 serisinin 1yıl sonra yenisi çıkacak.

E serisi için de aynı şeyi söylediniz ama ben size yine yabancı kaynakların dediğini hatırlatayım.
    E serisi 2016 sonbahar, 5 serisi ise 2016 ortası zamanlarda beklenmekte.
    Muhtemeldir ki ikisi de bizim memlekete 2017 model olarak gelir.

BMW'nin zaten 7 sene olayını artık standarda bağladığını düşünürseniz, 2010'da çıkan F10 kasanın yenisinin 2017'de gelmesi normal olacaktır.

• quote:

C şuanki konumuyla ne yazıkki bmw ile rekabet edemez aynı donanıma sahip 320 için bmw 7,500 ile 10000 tl arasında dah ucuz fiyat veriyor ayrıca, C 150000 tl lik fiyatıyla 520 nin fiyatına çok yaklaşıyor. Tutup da 5 ile C yi kıyaslamayın o kadarda değil 15000 daha verir 5 alırım.

Bmw de donanım namına birşey yok MB TR araçları donanımlı getiriyor ayrıca yeni yüz 3ten çok daha iyi bir araç geliyor cam açma kapama düğmeleri bile kalite kokuyor o yüzden kimse gidipte 5bin daha ucuz diye kolay kolay 3 almaz ki 3 ten daha fazla satacaktır kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 Model Yeni Kasa C180 AMG 150.000 TL fiyat yazmışlar. Ben bu fiyata dizel otomatik beklerken.

Sanırım 1.6 Dizel Otomatik AMG ise 180.000 TL Olur.

Sanırım fiyatlar yeni gelecek motor seçenekleri ile oturur.

2015 yılına kadar beklemekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

quote:

C şuanki konumuyla ne yazıkki bmw ile rekabet edemez ay.......

Bence yeni C ye 15.000TL lik opsiyon ekletirseniz emin olun 5.20 den daha iyi bir araca sahip olursunuz. ayrıca 5 serisinin 1yıl sonra yenisi çıkacak.

E serisi için de aynı şeyi söylediniz ama ben size yine yabancı kaynakların dediğini hatırlatayım.
    E serisi 2016 sonbahar, 5 serisi ise 2016 ortası zamanlarda beklenmekte.
    Muhtemeldir ki ikisi de bizim memlekete 2017 model olarak gelir.

BMW'nin zaten 7 sene olayını artık standarda bağladığını düşünürseniz, 2010'da çıkan F10 kasanın yenisinin 2017'de gelmesi normal olacaktır.

Gerek yeni E serisi gerek yeni 5 serisi 2016 yılı içerisinde ülkemizde şatışa sunulmaz ise ben de bi b....k bilmiyom

• Bu arabayi alcak adam. Gider durmaz benzinli 1.6 ile alir

Hayir fluence ile ayni motora sahip arabaya 100000 lira fark verip binmek akil kari degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kusura bakma hocam ama yenisi de ciksa kimse gelipte C 5 ten iyi demesin yemezler yani. Sizin C ozel bir sempatiniz var size 7 kasa daha iyi desem gene C daha iyi dersiniz.

Hocam 7 serisine lafım yok on numara makam aracı ama bana gelmez... çok kaba ve hantal yani ağır sürüş dinamiği namına birşey bulunmaz o tür araçlarda... kısacası ben bir aracı bütün olarak ele alırım ve bu yüzden dediğiniz gibi yeni C bence 7den daha iyi...
  • Normal bir vatandaş 150000e amg C alabiliyor veya 165000 tekno komfort 520 alabiliyor. Yani anill tarzı insanlar haricinde C nin bu fiyatlara satılması zor. Yani tamam mercedes güzel bir araç yapmış alabilir ama gene aynı hataları yapmaya devam ediyor, rakiplerini umursamıyor. 5 varken C yi mantıklı bir insan almaz. Bir kere arada sınıf farkı var. Ben şuanda e200 kullanıyorum mercedesi de bmw ye oranla daha çok seven biriyim. Ama bu sefer herşey ortada. C nin motor ve şanzuman dezavantajı var bunu da unutmamak lazım. Merak ediyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum.

• quote:

Gerek yeni E serisi gerek yeni 5 serisi 2016 yılı içerisinde ülkemizde şatışa sunulmaz ise ben de bi b....k bilmiyom

Hocam daha dün 2015'ti ikisi de, ne zaman 2016 oldu
  • Ise bak ya.. Elin oğlu qqya 110 bin basıyorken burda kimse bu fiyata merso almaz diyenler oluyor. Clayı nasıl alan olduysa yeni cyi de alan olur. Zira araç değişmekle kafayı yemiş bi tüketim toplumuyuz! Mart satışlarının onca zama rağmen agresif düşüşte olmaması bunun kanıtı.

• gördüğüm kadarıyla 5 serisi nezaman cıkacak di ye atışma var.kaynak belirterek göstereyim yeni 5 serisi 2016 yılında cıkıyor.link altta

http://www.autobild.de/marken-modelle/bmw/5er/7/
  • burdada yeni mercedes e serisi ve bmw 5 serisi

autobild.de
    Neue Mercedes E-Klasse gegen neuen BMW 5er - autobild.de
    http://www.autobild.de/artikel/mercedes-e-klasse-bmw-5er-vergleich-4500334.html

• yeni mercedes e serisi ve bmw yeni 5 serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Hocam daha dün 2015'ti ikisi de, ne zaman 2016 oldu

Hocam ikiside dememiştim (dün için konuşuyorum) sadece E için demiştim 2015de gelir diye ama bir ihtimal 2016 yılına (ilk çeyreğine sarkabilir) 5 serisi sanıyorum E serisinden sonra gelir fakat aralarında çok fark olmaz en fazla 3-4ay oynar.. kısacası her ikiside en geç 2016 da TR yollarında olacak...

• quote:

Hocam ikiside dememiştim (dün için konuşuyorum) sadece E için demiştim 2015de gelir diye ama bir ihtimal 2016 yılına (ilk çeyreğine sarkabilir) 5 serisi sanıyorum E serisinden sonra gelir fakat aralarında çok fark olmaz en fazla 3-4ay oynar.. kısacası her ikiside en geç 2016 da TR yollarında olacak...

hızlı çevirin kaz'ı da yanmasın
  • quote:

Normal bir vatandaş 150000e amg C alabiliyor veya 165000 tekno komfort 520 alabiliyor. Yani anill tarzı insanlar haricinde C nin bu fiyatlara satılması zor. Yani tamam mercedes güzel bir araç yapmış alabilir ama gene aynı hataları yapmaya devam ediyor, rakiplerini umursamıyor. 5 varken C yi mantıklı bir insan almaz. Bir kere arada sınıf farkı var. Ben şuanda e200 kullanıyorum mercedesi de bmw ye oranla daha çok seven biriyim. Ama bu sefer herşey ortada. C nin motor ve şanzuman dezavantajı var bunu da unutmamak lazım. Merak ediyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum.

Hocam iddia ediyorum C serisinin satışları 5serisini geçecek bakalım o zaman ne diyeceksin... ayrıca her zaman söylemişimdir bir araba sadece motor ve sanzumandan ibaret değildir diye.

• Aniil A kullanıcısına yanıt
    2014-2015 zaman zarfinda gecer ama toplam satista bmw mercedesi toplam modeller icinde gececektir. Bu kacinilmaz. Bir arabanin en onemli parcalaridir motor ve sanzuman ve mercedes bunlari uretmeyi beceremiyor ne yazikki.

• quote:

2014-2015 zaman zarfinda gecer ama toplam satista bmw mercedesi toplam modeller icinde gececektir. Bu kacinilmaz. Bir arabanin en onemli parcalaridir motor ve sanzuman ve mercedes bunlari uretmeyi beceremiyor ne yazikki.

Mercedes motor ve sanzuman üretemiyor mu??? etme eyleme hocam öyle şey olur mu.. ben senin demek istediğini anladım sen reno motorunu kast ediyorsun fakat reno iyi bir motor üreticisidir ayrıca mercedesin amacı maliyet azaltmak yoksa en kralını yapar mesela 2.0 360bg lik motor dünyanın kendi sınıfındaki en güçlüsü konumunda... sanzuman konusuna gelirsek bmw ZF den sanzuman alıyor yani kendi üretmiyor aynı vites jaguarlar da da var.

• O resimler gercek degil, sadece cizim. Dikkate almayin.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Mercedes motor sanziman uretemiyor demek icin gercekten kör olmak lazim. Aslinda sanziman uretmeyen bmw. Cunku butun modellerinde baskasinin urettigi bir sanzimani kullaniyor. Mercedesin kullandigi sanzimanlar ise kendinin. Simdi de 9g-tronic adli sanzimanlarini tanittilar.AMG motorlari kendi kategorilerinde her sene en iyi motorlar arasinda gosteriliyor. Daha ne yapsin adamlar? Once arastirin.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.