Benim aracim e 270 2002 model.3-4 hafta kadar once siddeetli bir yagmurdan sonra arabayi calistirdim ve yolda giderken bir anda abs esp bas hatasi verdi direksiyon agirlasti bende kenara cektim arabayi, ve motoru kapattim.kapattiktan sonra tekrar actigimda vites p den d ye gecmedi.defalarca denemem ragmen vitesi d ye gecirmedigimden arabayi orda birakip ise gittim.is donusu aksam tekrar denedigimde vitesi d ye gecirebildim ve direk tamirciye gittim.tabi yolda ayni hatalar ekranda gozukuyordu ve direksiyon cok agirdi.tamirci kendi de anlamadigi bir bicimde tamir edip arabayi bana 1 saatte teslim etti.bir kac hafta kullandiktan sonra ik gun once tekrar siddetli bir yagmurdan sonra ayni hatayi aldim, gene arabayi d ye geciremedim.dolysiyla yerinde kaldi.is yogunlugu nedeniyle bir gun sonra firsatim oldu tekrar denemeye. deneyince d ye gecti ve tamirciye goturdum. su an tamircide.ama tamirci sorunu anlamadi.internetten okuduklarima gore genelde sorun fren musurunde oluyor.tamirci arkadas fren musurunu de degistirdi ama hala ayni sorunlar devam ediyor.hatalari silmeye calisti ama gene ayni sekilde sorunlar var.bu konuda bilgisi olan arkadaslardan acil yardim istiyorum.evet bakmadan bir sey soylemek zor tabi ama tecrubesi olanlar paylasirsa sevinirim.