Şimdi Ara

W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
44
Favori
134.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam hangi şehirdesiniz bilmiyorum ben istanbuldayım siyah e 180 exclusive kullanıyorum. her yerde benim aracın aynısı mevcut bakın her yer diyorum. Ben aracı alırken iridyum gri amg paket olan bir araba daha vardı aynı opsiyonlarda ( command online + 12,3 inç ekran) onu almadığıma çok pişman oldum dış görünüş bakımından. Ama benimkinin de içi bej + kahverengi yavru s class gibi durduğu için iç mekan, arabaya binen direk mest oluyor diyebilirim gri arabada bu pek olmayacaktı. 156 beygir araç bana güç olarak yetiyor yaklaşık 2000 km olucak daha 120 yi geçemedim gerçi hergün sabah ve akşam trafiğinde 30 km yol yapıyorum ama aralarda yapıştırınca gidiyor yada beklentilerim düşük olduğu için bana iyi geliyor siz test sürüşü yapmadıysanız performans olayına öyle bakın derim. Hayırlı olsun
  • R/F lastik yerine R/F'siz lastik kullanmak istiyorum. Pozitif ve negatif yönde çeşitli yorumlar okudum. Ne yapmalıyım tam emin olamadım.E200 AMG aracımın konforunu bu şekilde artırabilir miyim sizce ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 21 Nisan 2018; 19:42:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba E220d coupe aracımı daha 3500 km olmasına rağmen üretim tarihine göre 1 yıl olduğu için bakıma götürdüm koluman samandıra ya.ilk bakım işte sıvılar filtreler işçilik falan derken indirimle birlikte 1900 tl ödedim.mercedes me araç doğrulamasını da yaptırdım.genel olarak memnunum ilgi alaka iyiydi.yoğunluk yoktu vaktim olduğundan bekledim 13:00 gibi bitti.düşünen varsa bilgilendirmek istedim

• Papaoutai kullanıcısına yanıt
    Valla ben de istanbuldayim, onceleri exclusive'de kararliydim fakat satis temsilcisi kafami çeldi, daha cok gencsiniz amg alin dedi. Sonra amg'nin icine bindim, 19" jantlarla test surusu yaptim ve bekledigimden daha iyi bir konfor sundu acikcasi. Su an digital kadranli commandli amg dusunuyorum.

Motor performansi ve konfor acisindan dramatik bir fark hissetmedim exlusive'e gore, sadece exclusive'den daha az yaylaniyor arac ama hala konforlu.
    Ayrica amg'nin ici karanlik mi olur diye endisem vardi siyah dosemeler yuzunden ama command ve konsoldaki aluminyum parcalar icini ferahlatiyor, sunroof da var zaten. Sanirim bu endisem de geride kaldi

Belki ileride orjinal lastikleri bitince non-rft yani normal lastik takarim, konforu daha ust seviyeye tasimak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankımido -- 22 Nisan 2018; 9:47:38 >
  • mamaduniang kullanıcısına yanıt
    Biraz pahaliya cikmis gibi. Arkadasim e180'nin ilk bakimina 1400 tl kdv dahil odemis bir hafta once. Belki dizel-benzinli farkidir bilemiyorum.

• comand online olmayan araçlarda video seyredilebiliyor mu? evetse hangi formatta video hazırlanmalı?
    not: geniş digital ekran var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanforever -- 22 Nisan 2018; 16:44:52 >
  • yankımido kullanıcısına yanıt
    Olabilir tabiki dizel pahalı derler ya hep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur31

R/F lastik yerine R/F'siz lastik kullanmak istiyorum. Pozitif ve negatif yönde çeşitli yorumlar okudum. Ne yapmalıyım tam emin olamadım.E200 AMG aracımın konforunu bu şekilde artırabilir miyim sizce ne dersiniz?
    rf-pozitif: şehir içinde patlarsa yolunuza devam ediyorsunuz bence tek artısı bu aracı satarken lastik için yok işte 120 ile giderken lastik patlasın bişey olmaz yok işte bilmem roket gelse bişey olmaz gibi gazlıyorlar ama yalan çünkü arkadaşımın başına geldi bizzat şahit oldum rf lastik patladığı an paramparça olup arabayı savuruyor anca şehir içinde kurtarır durumu. konfor olarak a180 de kendi deneyimim yüzde 20 ye yakın arttı konfor e de nasıl olur bilmem ama benimde lastikler bitsin veya frenler komple değiştireceğim
    Rahmetli Youtube’r Alican 260 km/h ile RFT lastiği patlattı ama adamlara birşey olmadı? Bu mu güvensiz lastik?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kendi yaşadığımı ve tercihimi anlattım herkes seçiminde özgür
  • Arkadaslar 2017 e180 amg alarak araniza katilmis bulunmaktayim aracta cok fazla ozellik var, hem donanim hem fonksiyon olarak bir suru konu var cozmem gereken. Daha once mercedes kullanmadigim icin zorlaniyorun sanirim. Zaman icerisinde hallolur herhalde.

Ekranda alt kisimda P-Off yazan ibareyi kaldiramiyorum. Park sensorunun ses ikazi calismiyor sanirim bu yuzden. Konsolda sag elimin oraya denk gelen kisimda bu ibarenin tuşu var ama basiyorum hicbir sey degismiyor, kirmizi yaniyor. Park sensorunun ses ikazini nasil calistirabilirim bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankımido -- 27 Nisan 2018; 16:57:49 >
  • 1.6 dizel E serisi yaz sonu geliyor. Tamamen mercedes urunu. 160 hp guc, 0-100 8 saniye.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

1.6 dizel E serisi yaz sonu geliyor. Tamamen mercedes urunu. 160 hp guc, 0-100 8 saniye.
    motor hacminin bi esprisi kalmadı hocam. artık fiyata göre vergilendirme gelmedi mi?
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız olmasın?
    Fiyatı 80.000 TL 1.6LT’ yi geçmeyen araçların ÖTV’ si %50 iken, geçen ayda o da standart %60 oldu hamdolsun.
    Sadece değişiklik bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 28 Nisan 2018; 2:8:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Rahmetli Youtube’r Alican 260 km/h ile RFT lastiği patlattı ama adamlara birşey olmadı? Bu mu güvensiz lastik?
    RF Lastik güvenliği konusu ok. Ama normal lastik ile değişmek güvenliği yok mu eder ki?

• Ugur31 kullanıcısına yanıt
    Yüksek süratte normal lastiğiniz yarılır ise kurtulma şansınız çok düşük. RFT’ de ise lastik yarılsa bile sonrasında toparlama çok daha kolay oluyor.
    Youtube’da çok kıyaslama var, bakabilirsiniz.
    Ben de nefret ediyorum RFT lastikten ama el mahkum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Yanlışınız olmasın?
    Fiyatı 80.000 TL 1.6LT’ yi geçmeyen araçların ÖTV’ si %50 iken, geçen ayda o da standart %60 oldu hamdolsun.
    Sadece değişiklik bu.
    teşekkürler. o zaman 1.6 dizel gelirse, kimse mercedes in önünü alamaz, aynı segmentte bmw g30 da volvo da , audi de.
  • aracım Michelin lastik basınçları 32 bar idi benzin kapağında 45 yazıyor diye 45 bar yaptım araç nerdeyse beton oldu çok rahatsız etti tekrar 32 ye indirdim. Ama şimdi bir arkadaşım düşük basınçta tüketimin artacağı konusunda uyardı. Sizce optimal değer nedir
    Bence maksimum 36.
    Ben hep 36 basıyorum.

• araç ayarlarında dolaşırken otomatik kilit diye bir şey gördüm. Açıklaması nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.