Şimdi Ara

W255HP Modeli: Q72W255HP01

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopu yeni aldım ve çok memnun kaldım şimdiki izlenimim böyle.
    Bir isteğim ve bir sorum olacak:
    isteğim: kameram çalışmıyor, driver yoktu verilen cd'nin içinde. Nereden indirebilirim?
    CD'nin içinde 10-12 tane driver vardı hepsini kurdum.

Sorum:
    Cs 1.6 oynuyorum online olarak. Oyundayken 1sn'den kısa bi süreliğine masaüstümü görüyorum, masaüstümü görmezsem bile oyunun GUI'sini görüyorum. Bu neden oluyor ve çözümü nedir ?

Ekran kartını güncelledim geforce (nvidia)'nın sitesinden. gelen ayarları ellemedim sadece dikey sekronizasyonu kapattım. MONSTER ile cs oynayan varsa bilmek isterim bilgi paylaşımı yaparız :)

• Driver CD'sindekiler bunlar:
    Chipset,VGA,nVIDIA VGA,LAN,Cardreader,Touchpad,Hotket AP,USBO3.0,MEI,Audio,Webcam,WLAN,Combo BT,3G,THX TruStudio,IRST.

Tamamdır ya hallettim sorunu :) Kolay birşeymiş gözden kaçırmışım :D
    Tüm bu üstteki driverleri kurdum sadece 3G'yi kuramadım. O ne işe yarıyor anlamış değilim? Bilen varsa anlatabilir mi?

Önceki sorum:
    Sorum:
    Cs 1.6 oynuyorum online olarak. Oyundayken 1sn'den kısa bi süreliğine masaüstümü görüyorum, masaüstümü görmezsem bile oyunun GUI'sini görüyorum. Bu neden oluyor ve çözümü nedir ?

Ekran kartını güncelledim geforce (nvidia)'nın sitesinden. gelen ayarları ellemedim sadece dikey sekronizasyonu kapattım. MONSTER Paylaş:

ile cs oynayan varsa bilmek isterim bilgi paylaşımı yaparız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.