Laptopu yeni aldım ve çok memnun kaldım şimdiki izlenimim böyle. Bir isteğim ve bir sorum olacak: isteğim: kameram çalışmıyor, driver yoktu verilen cd'nin içinde. Nereden indirebilirim? CD'nin içinde 10-12 tane driver vardı hepsini kurdum.
Sorum: Cs 1.6 oynuyorum online olarak. Oyundayken 1sn'den kısa bi süreliğine masaüstümü görüyorum, masaüstümü görmezsem bile oyunun GUI'sini görüyorum. Bu neden oluyor ve çözümü nedir ?
Ekran kartını güncelledim geforce (nvidia)'nın sitesinden. gelen ayarları ellemedim sadece dikey sekronizasyonu kapattım. MONSTER ile cs oynayan varsa bilmek isterim bilgi paylaşımı yaparız :)
Tamamdır ya hallettim sorunu :) Kolay birşeymiş gözden kaçırmışım :D Tüm bu üstteki driverleri kurdum sadece 3G'yi kuramadım. O ne işe yarıyor anlamış değilim? Bilen varsa anlatabilir mi?
Önceki sorum: Sorum: Cs 1.6 oynuyorum online olarak. Oyundayken 1sn'den kısa bi süreliğine masaüstümü görüyorum, masaüstümü görmezsem bile oyunun GUI'sini görüyorum. Bu neden oluyor ve çözümü nedir ?
Ekran kartını güncelledim geforce (nvidia)'nın sitesinden. gelen ayarları ellemedim sadece dikey sekronizasyonu kapattım. MONSTER Paylaş:
ile cs oynayan varsa bilmek isterim bilgi paylaşımı yaparız :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme