Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet dövizle alakalı,teller ithal olduğundan dolar/euro artınca fiyatlar da artıyor,şimdilik dolar/euronun düşmesini bekleyin.
  • herkese merhaba arkadaslar yeni uyeyim ve cok acil bir sorunum var w550 imi alalı 2 hafta oldu bugun telefonum dondu ve bende pilii cıkarttım simdide acmaya calısıyorum ama ekran bembeyaz kalıyor lutfen arkadaslar yardımcı olun ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneraslan -- 16 Mayıs 2006; 23:01:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertfatih15

bu telefonun fiyatı neden bu kadar arttı 600 den aşşağı yok ben düşmesini beklerken fiyatlar iyice arttı doların artmasıyla bir alakası olabilirmi yada yakın bir zamanda eski fiyatlara döner mi acaba...

teknosada 539 ylt..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: senderson

quote:

Orjinalden alıntı: mertfatih15

bu telefonun fiyatı neden bu kadar arttı 600 den aşşağı yok ben düşmesini beklerken fiyatlar iyice arttı doların artmasıyla bir alakası olabilirmi yada yakın bir zamanda eski fiyatlara döner mi acaba...

teknosada 539 ylt..........

acaba?tekrar bak istersen
  • tekno da 629 ytl doviz artmadan onceydi 539 ytl , baya bi artıs olmuş
  • bende 539 diye teknosadan alacaktım bi anda 100 ytl birden arttı napalım bekliyecez artık ama biraz fazla deilmi ya 00 ytl birden
  • telefon tek kelimeyle harika bi eksi yönü genişletebilr hafıza olmaması ama kendisinnkis ztn 250mb :) yani sorun cekilmez ses e söylecek bişi ztn yok manyak ötesi bişi fevkaledinin fevkinde puahah
  • yaaa bu 100 milyon zam hayllerimi söndürdü şimdi 5aya daha bekliyicem
  • arkadaşlar ben gprsten onlne updatei kullanarak en on versiyona yükselttim w550yi fakat alet manyaklaştı kendi kendine kapanıyo!!!!!
    son versiyona eçen var mı? böle bi sorun yaşıo musunuz?
  • dimi yaa bndede yaptı onu anlmadım hatta bn bunula ilgili topicler actım mesela versyon yukletmeden önce heryerde yane her menude tuş kilidi yapabiliodum yeni yazılımı yukledim olmuo şimdi ara ara kapanıo senn dediğin gbi bi dahada yapmadım şimdi yapmayı düşünüorum sen bi daha yaptınmı dostum
  • en son dün yaptım işte...nası iş anlamadım!!!fabrika ayarlarına döndün mü hiç yükledikten sonra? tel kız arkımın o yüzden ben deneyemiorum...kötü oldu yeni versiyonu bekle dur şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 5 Haziran 2006; 1:03:44 >
  • ya bu versiyon yukseltmede ne gibi değişiklikler oluyo bilen varsa açiklarsa sevinirim
  • yanlış hatırlamıosam dönmemişti yaa ama tarih saat falan girmiştim bn yapamadım yeni yüklemeyi sen napptın dostum
  • telefonu yeni yükleme böyle yaptı...bi daha da denemedim...bakalım bu kapanmalar devam ederse servise vericez artık naapalım...
  • beyaz çok daha hoş ama bu telefonda iki kötü şey var rakam tuşları yumuşak plastikten vede kapalıyken üst tarafa gelen o çıkıncı şey çok kötü duruyor askımıdır artık ne işe yarıyorsa
  • anten o çıkıntı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

telefonu yeni yükleme böyle yaptı...bi daha da denemedim...bakalım bu kapanmalar devam ederse servise vericez artık naapalım...

acaba yeniden bi update yapsak düzelirmi yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ezmoce

ya bu versiyon yukseltmede ne gibi değişiklikler oluyo bilen varsa açiklarsa sevinirim

• arkadaslar ben w550i nın kac saat muzık dınleme imkanını sorcaktım bilen varmı ve ayrıca 256 mb ortalama kac sarkı alıyor lutfen yardım edın
  • abi zaten fazla ses versede emınım cızıtı cıkacaktır kı cıkar kesınlıkle
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.