Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

w550ide kamera olayında optık zoom olayı yapılablır dıye duydum bu nasıl oluyooo olumyosada neden böleee bişi yazılıyooo

Sony Ericsson'un şu ana kadar ürettiği hiçbir cep telefonunda optic zoom özelliği bulunmuyor. W550i'de dijital zoom özelliği vardır.
  • arkadaşlar eşimin W550i telefon açılmıyor. beyaz bir ekran geliyor ve kalıyor. bunun çözümü nedir acaba. telefona format ama gibi birşey olabilirmi mesela. bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  • arkadaşlar merhaba.w550i aldım çok iyi bir seçim ama mesaj uyarısı çok kısa sürüyor 10 sn kadar.acaba bir ayarı war mı?yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar cvb yok mu???
  • Mesaj sesini değiştir ?
  • saol ama ben zaten o yolu denedim ben.15 sn kadar çalıyor.ondan sonra susuyor...
  • O zaman netten istediğin bi mp3 bul, telefona yükle ve onu kullan zil sesi olarak..

15sn mesaj için fazla bile bence ama tabii senin kararın
  • tamam saolasın ilgin için tşk ler
  • Önemli değil dostum, foruma hoşgeldin bu arada

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    quote:

Orjinalden alıntı: husein17

tamam saolasın ilgin için tşk ler
  • hoşbulduk yardımcı oldun tabiki tekrar tşk ler
  • arkadaşlar tema w550i ye tema indirebileceğim bi site sölermisiniz?
  • quote:

arkadaşlar tema w550i ye tema indirebileceğim bi site sölermisiniz?
    http://www.myw550.lasyk.net/W550i/Themes/
  • dostum saol link için (my best:w550i)
  • arkadaşlar w550i de camera,kapak açık olduğu zamanda çalışsa daha ii olmazmıydı sizce?yoksa oluyor mu?
  • arkadaşlar fazla soru soruyorum ama...ya bu usb şarjı telefona zarar werir mi.bitmeden şarj olmaz die biliorum.ama kendi kendime de zararı olsa nie öle bi özellik koysunlar diorum.beni aydınlatırmısın bu konuda lütfen
  • quote:

arkadaşlar fazla soru soruyorum ama...ya bu usb şarjı telefona zarar werir mi.bitmeden şarj olmaz die biliorum.ama kendi kendime de zararı olsa nie öle bi özellik koysunlar diorum.beni aydınlatırmısın bu konuda lütfen
    şimdilik zararını gören kimseye rastlamadım dediğin gibi bi zararı olsa se yapmazdı. çok fazla usb ile aktarma yapıyorum benimkine bile bişi olmadıysa kimseninkine olmaz herhalde.
  • quote:

arkadaşlar w550i de camera,kapak açık olduğu zamanda çalışsa daha ii olmazmıydı sizce?yoksa oluyor mu?
    maalesef olmuyo kapalı olduğunda çekiyor ancak ama çok da üzücü bişi diil kapağı kapatman iki saniyeni alır büyük bi eksi değil.
  • crapin çok tşk ler
  • arkadaşlar ya telefonu çok şarjda tutunca ne oluyo?normalde 2 saatte falan şarj süresi war.yani çok şarj etmenin avantajı warmı?
  • quote:

crapin çok tşk ler
    ne demek
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.