Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi sen onu aldıgın yere götursene eger arızalandıysa hemen tesllım et elınde kalmadan
  • Çok güzel fotograflar.
  • worms un yeni oyununu buldum paylaşmak istedim buyrun

http://ra-pidshare.de/files/18270991/THQ_Wireless_Worms-NOMANKO.zip.html

"-" silmeyi unutmayın
  • sen hersey vatan diyorsun kalkıp burda n80 diyorsun bence samsung b600 e nedersın

• dj gençkan tel nasıl muzık oolayını adamlar yapabilmişlermi ayrıca kac saat verıoo dınleme zevkı aydınlatırsan sevınırım
  • w550ide kamera olayında optık zoom olayı yapılablır dıye duydum bu nasıl oluyooo olumyosada neden böleee bişi yazılıyooo
  • olmadığını söyleyen kim ki_? küçük boyutta 2,orya botutta tek kademe optik zoom var
  • peki bu en son versiyondamı cıktı yaksa daha önce varmıydı optık zooom yazarsan sevınırım
  • ben yeni bir üyeyim daha 13 yaşındayım.birşey sorcam bu telefonu internette en ucuz nerde bulabilirim? cevap yazarsanız sevinirim
  • www.akakce.com

bu siteden internettekii sitelerde n kadara satıldığını toplu halde görebilirsin
  • W550 de son versiyon nedir arkadaşlar?
  • gprs ayarlarını yaptıktan sonra en son versiyona telefonu yaklaşık 2.5ytlye yükleyebilirsin
  • teşekkürler burakk
  • bu telefona müzik yüklemek için disc2phone mi lazım?(sonynin sitesinde görmüştüm)disc2phone gerekiyorsa nasıl bilgisayarıma yükleyebilirim
  • ya telefonun mp3 çaları hakkatten harika inletiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülçin_375

bu telefona müzik yüklemek için disc2phone mi lazım?(sonynin sitesinde görmüştüm)disc2phone gerekiyorsa nasıl bilgisayarıma yükleyebilirim
    o zaten pakete dahil olan bir yazılım diye bilyorum ama zaten müzik yüklemek için sadece usb kablosunu takman ve telefona kopyala yapıştır yapman yetecektir ya da bluetooth kullanman
  • hepinize teşekürler
  • bu telefonda motoroladaki gibi mesajlara parola koyma varmı?
  • 1,5 aydır kullanıyorum ama öyle bişeye rastlamadım.
  • bu arada mavi kapak alan var mı? mavi kapak piyasaya çıktı mı?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.