sen hersey vatan diyorsun kalkıp burda n80 diyorsun bence samsung b600 e nedersın
dj gençkan tel nasıl muzık oolayını adamlar yapabilmişlermi ayrıca kac saat verıoo dınleme zevkı aydınlatırsan sevınırım
w550ide kamera olayında optık zoom olayı yapılablır dıye duydum bu nasıl oluyooo olumyosada neden böleee bişi yazılıyooo
olmadığını söyleyen kim ki_? küçük boyutta 2,orya botutta tek kademe optik zoom var
peki bu en son versiyondamı cıktı yaksa daha önce varmıydı optık zooom yazarsan sevınırım
ben yeni bir üyeyim daha 13 yaşındayım.birşey sorcam bu telefonu internette en ucuz nerde bulabilirim? cevap yazarsanız sevinirim
www.akakce.com
bu siteden internettekii sitelerde n kadara satıldığını toplu halde görebilirsin
W550 de son versiyon nedir arkadaşlar?
gprs ayarlarını yaptıktan sonra en son versiyona telefonu yaklaşık 2.5ytlye yükleyebilirsin
teşekkürler burakk
bu telefona müzik yüklemek için disc2phone mi lazım?(sonynin sitesinde görmüştüm)disc2phone gerekiyorsa nasıl bilgisayarıma yükleyebilirim
ya telefonun mp3 çaları hakkatten harika inletiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: gülçin_375
bu telefona müzik yüklemek için disc2phone mi lazım?(sonynin sitesinde görmüştüm)disc2phone gerekiyorsa nasıl bilgisayarıma yükleyebilirim
o zaten pakete dahil olan bir yazılım diye bilyorum ama zaten müzik yüklemek için sadece usb kablosunu takman ve telefona kopyala yapıştır yapman yetecektir ya da bluetooth kullanman
hepinize teşekürler
bu telefonda motoroladaki gibi mesajlara parola koyma varmı?
1,5 aydır kullanıyorum ama öyle bişeye rastlamadım.
bu arada mavi kapak alan var mı? mavi kapak piyasaya çıktı mı?