Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar W550i telefonum servisten geldi ve "customize edildi" yazıyor. ben hiçbirşey anlamadım. bu ne demektir bilen varmı? büyük ihtimal costumize yazacaklardı ama yanlışlık oldu herhalde. öyle olsa bile telefonuma yapılan işlem nedir anlayamadım. açıklayabilecek biri olursa sevinirim
  • bu telefona video klip yükleyebiliyomuyuz bilgisayardan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülçin_375

bu telefona video klip yükleyebiliyomuyuz bilgisayardan?

mp4 veya 3gp formatına çevirip seyredilio
    nero programı içinde nero recode ile oluyo mesela
  • bende bugün bi aqrkadaşta gördüm çok şık duruyor görüntü kalitesi seste çok güzel fakat ben şunu merak ediyorum bende 6600 var değiştirecem de ondaki programların aynısını bu telefona da yükleyebilirmiyim mesela agile messenger webcam gibi programlar yüklenebilirmi bu telefona
  • 6600da symbian var
    onda çalışan hiç bi programı bunda kullanamazsın
    java olarak yazılmış benzerlerini bulabilirsin

• birsey sorabilirmiyim? bende w550i almak istiyorum ama w550i ve k750i arasında kararsız kaldım.hangisinin müzik ve ses kalitasi daha iyi.simdiden tesekkurler
  • şu anda en iyi ses w550yemi ait? yoksa daha yuksek ses çıkaran telefon varmı??
  • w550den çıkan kulaklık daha kaliteli, k750den çıkan daha ziyade konuşmak için yani bass sesleri zayıf bi kulaklık...dış hoparlör sesinde de w550 üzerine telefon yok henüz...fakat fotoda oldukça başarısız k750 ile kıyaslayınca
  • W550 Ye Siyah KApak Çok Süper Yakışıyor Ama Birtürlü Bulamadım
  • siyah kapak yok yaw lacivert var
    ama ben de bulamadım burda
  • burakk76 Bu BuRaKLaRıN HePSiNDe Bi W550i HaSTaLıĞı VaR HeRaLDe ALLAH'IM İnSALLAH BeNDe BiTaNe aLıRıM bu aradaaa saollll
  • arkadaslar bu aradaa .nnaazzoo. arkadasımızz messenger yuklemekk istemişş amaa sony ericsson cep telefonlarında kendinden messenger varr mesajlarda arkadaslarımm varr o messenger dırr turkcell hattı olanlar yararlanabilirrr ;)
  • SLM BEN PERŞEMBEYE KADAR BİRTANE ALICAM AMA SORUN VARMI SİZİNKİLERDE ACABA BEN YENİ KATILDIM LÜTFEN CVP
  • kuzenim w550i almak istiyor ama bulamıyoruz.bir arkadaşım w550inin üretimden kalktığını söyledi.bu doğru olabilirmi?buradaki (iskenderundaki) hiçbir telefoncuda bulamıyoruz...
  • arkadaslar suaan kı w550i nın pıyasası nedır kac lıra dır nerede bulabılırım en ii yardım edın
  • w550 bulabilen var mı?
    benim kuzen de istiyo
    nette bulamadık
  • ben buldum geçen hafta bi tane hemen aldım ama çanakkaledeki son tlf nu almışım başka bulamadım
  • ya ben şu an kullanmakta olduğum p900 den sıkıldım çok kaba duruyor da arkadaşlar piyasaya çıkalı çok olmasına rağmen w550 alınırmı (moda vb bakımından)

birde w550 mi samsung d520 mi hangisi alınır

w550 tatlı duruyor

d520 karizma

kafam karıştı walla
  • Ankarada olanlar için,Ankamall da hemen girişte solda bir turkcell abone merkezi var,orada satılıyordu daha 2 gün oldu bakalı.İsteyen olursa gitsin,fiyatıda 610mu en dedi ama iner ler bence baya.
  • Ya 2. el satan varsa bi irtibata geçebilir mi?

Msn: volkanceyhan_89@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.