bu siteden internettekii sitelerde n kadara satıldığını toplu halde görebilirsin
çok teşekkür ederim arkadaşım yaa.bu site çok işime yarayacak
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
çok pahalı bulmuşun coolsten...uçmuş olay
evet gerçekten çok pahalı
off off bunlar benle dalga geçiyorlar heralde geçen ykmye yine sordum bu defada 587 ytl dediler.ya bunlar benle oyun oynuyorlar yada fiyatı düşüyor.inşallah ikincisidir.
coolsten fiyat normal ama 2. daha mantıklı çünkü 620 ye w810i var zaten
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
coolsten fiyat normal ama 2. daha mantıklı çünkü 620 ye w810i var zaten
arkadaslar burası yeri degilde birsey sormak istiyorum bendede w550 war ama alt koruyucuyu kaybettim we serwistende takılmadan gelmis yenisi nerden bulabilirim acaba bi fikri olan warmı?
thanx
Arkadaşlar ben kararsız kaldım bikaç walkman telefon arasında sizce w550/w700/w810/w800 hangisini almalıyım ben w550 düşünüyodum gerçekten sesi çok güzel ama kamerası pek ii değil ve hafızası pek işe yaramaz ancak diğerlerininde sesi pek ii değil.Ayrıca şu anki fiyatı net olarak ne kadar bu telefonun?Telefon önerisi için lütfen senin için resim önemliyse şu müzik önemliyse şu diye öneri yapmayınBekliyorum
9 aydır kullanıyorum , sana şöyle özetliyim . 1) eğer ampul ışığında video çekeceksen , w550 den ümidi kes . yoksa gündüzleri çok iyi video kaydı var . 2) eğer flaşla işin olursa , w550 den 250 mt uzak dur . 3) gündüzleri foto çekecem dersen 1.3 e göre çok iyi resim elde edersin . 4) akşamları bu telden iyi foto çekmesini bekleme . 5) 256 mb ın 238 ini görüyo . bu da bana 48000 e 56 bit te bana ortalama 170 tane mp3 sağlıyo . 6) ve hoparlör , bu tele hoparlörde rakibi olacak tel olacağını zannetmiyorum . kaliteli ve stero . benim sana tavsiyem , benim gibi eğer hoparlörden müzük dinleme hastasıysan ideal . ama yok dersen yukarda yazdığım özelliklerle işim çok olur dersen , sakın w550 ye bulaşma. bitane git w810 al . kurtul . w810 nun sesi k750 ye oranla çok kaliteli , her özelliği aynı . sadece kamera kapağı yok . karar senin .
Video benim için fazla önemli değil arada bir belki çekerim akşam.Resim de pek çekmem görürsem ilginç bişe onu çekerim.Akşam da pek ilginç bişe görmem genelde.Benim için mp3 önemli ama baya bi.Bu sözlerimden w550 istediğim anlaşılıyo ama bazıları w700,w800 ve w810 hakkında kulaklıkta mp3 w550 ile eşit nerdeyse.Hoparlörde ise biraz daha düşükler hemde resimleri çok iyi falan demişler.Ben bunu soracaktım.Ses eşitse nerdeyse veya yeterliyse hemde resim iiyse w550 almam yani.Bide w550nin tam fiyatı nedir?
ben bu forumda az kavga etmedim . w550 nin sesi k750 w800 w810 , dan hatta w900 den bile yüksek hoparlörde ve kulaklıkta . adamlar inanmıyo , kulaklıkta aynı diye ,denemediğim bir şeyi niye söyleyim . bu arada w550 nin fiyatı , 650 ytl olacaktı . ben asya telekoma sormuştum onlarda bizde yok ama ankaradan getirtiriz dedi fiyatı ne kadar dedim 650 ytl . dediler . benim sana tavsiyem . eğer fiyatı aşırı bulduysan ,3250 almanı öneririm . hem 2 mp . hemde kart desteği var . seste ise sadece w550 ye boyun eğiyo . onuda test ettim . k750 w800 ,w810 w900 ü 3250 boğar ama w550 yi boğamaz . bu da dipnot olsun .
hocam kesinlikle bi w810i alıp bide acoustick yaparsan gayet güsel olur:D
Pahalıymış ya ilk çıktığında 700 civarıydı hiç düşmemiş.W810 düşünüyodum zaten en azında fiyatı belli.Ama işte mp3 ses falan yeterliyse yani cızırtı yoksa hem autofocus hem artırılabilir hafıza güzel yani stuff dergisinde okudum övgüye boğmuş w810'u da işte sesden dolayı w550 istemiştim.Ama karar değiştirdim buluyum bi w810 alırım.Tabi w550nin de kamerasını denemek lazım yeterliyse o da olabilir.Samet 6630 veanlclk_1905 yorumlar için sağolun.Telefoncuda bi deniyim ikisini.Sonra artık kısmetHa bide w810un sesi nasıl iimi kamera süper zatende bide tam fiyat nedir:D?
sana açık konuşim . w810 u eğer hoparlörde dinleyeceksen , ses k750 den kısık ama daha kaliteli . ses senin için olmazsa olmazsa w550 . ama sana tavsiyem kart olayına ve 620 verdikten sonra kartlı bişey ve 2 mp olmasını istersen 3250 ye bi bak derim . çünkü seste w550 den sonra 3250 gelir , sonra k750, sonra w810 . gelir . kamera dediğim gibi w810 a göre çok vasat .ben senin yerinde olsam 3250 alırdım . telefoncuda 3250 ile w810 u seste yarıştır . 3250 galip . gelir .
Ya sağol kardeş tavsiyen için ama nokia düşünmüyorum.3250 de pek sevmiyorum denedim hoş değil.Ya w550 üretimden kalktımı.Ben sordum telefoncuya üretimden kalktı dişardaki mket dedi hakkatten maketmiş.İnternette var dedim onlar stoklarda kalanlar veya 2.ellerdir dedi.W810 için de 550 ytl dedi ama deneyemedim.Şey nasıl w700 aceba.Bi de fiyatı nedir?Ayrıca şu üretimden kalkma olayına da bi cevap yazsanız..