Şimdi Ara

W7 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben geçen hafta yeni bir laptop aldım.Her yeni laptopta olduğu gibi bu laptopta w7 işletim sistemine sahip bundan daha önce hep w-xp kullandım masaüstü bilgisayarda ancak laptopta bir sorunla karşılaştım sorun şu:

bilgisayara kulaklık takıpta video izleyeceğim mesela internet üzerinden,kulaklığa ses gelmesi gerekir (en azından xp de masaüstünde bugüne kadar hep böyleydi) bilgisayar kendi hopörlörünü iptal edip sesi komple kulaklığa vermesi gerekir ancak laptop w7 de durum böyle değil kulaklığı takıyorum herşey güzel özellikle teamspeak ve xfire kullanan biriyim arkadaşlarımın sesleri filan düzgün olarak kulaklığa geliyor fakat video izlemek istediğimde yada müzik dinlemek istediğimde sesin tamamını hopörlörden veriyor bilgisayar.şu anda tek çözüm yolu bulabildim o da hopörlörü devre dışı bırakıp sadece kulaklıktan dinlemek ondada ses düzeyi ayarlanmıyor ve bilgisayarda bulunan video ve müzikleri media player açmıyor yaklaşık 1 haftadır bu sorunla cebelleşiyorum yardım eden çözümü bilen arkadaşa çok minnettar olacağım şimdiden teşekkürler

• upppppppppp
  • Upppppppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.