Şimdi Ara

W7 yüklü pc ye c formattan sonra XP yüklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorarken bile saçma olabileceği kuşkusunu taşıyarak açtım konuyu, kardeşime laptop aldık, p6300 2.13 GHZ 2gb ram onboard ekran kartı 320 gb hdd olan bir laptopa w7 yüklemişler, zamanla yavaşladığınız kendi gözlerimle gördüm; en son tepem attı karar verdim format atayım... W7 üzerine c formattan sonra XP kurmak mantıklı mıdır? Donanım konusunda sıkıntı yaratır mı? Bunlara cevap alabilirsem sevinirim...

• kurabilirsin bir sorun olmaz.anladığım kadarıyla w7 den kurtulmak istiyorsun ama eğer amacun bu değilde w7 bootmgr si xp yi görmediği için hep w7 açılır xp yi açamassın onunda çözümü var.EasyBCD
  • kurulabilir ama kurmadan önce donanımların xp driver larını bul hepsi mevcut mu yani
  • yanında anakart driver utilities verilmişti sanırsam w7 için olanlar onlar? o zaman dediğiniz gibi xp için driver aramalıyım...
  • w7 driveri xp yede olur diye biliyorum.
  • Dün akşam üzeri çok taradım ancak sıkıntı şu; bu markanın kendi sitesinde driver gibi bir bölüm açılmamış, internetten bakıyorum laptopumun marka modeli "GNB 1445 A1 P6" ancak internette sürekli karşıma "GNB 1445 A2 P6" modeli çıkıyor, genel anlamda özellikleri aynı pc lerin, ancak tabi ki anakart markasına ulaşamadım A2 P6 modelinin ve bu yüzden uyar mı uymaz mı birşey bilemiyorum. Driver istek bölümüne de açacağım bu isteğimi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.