Şimdi Ara

w8 anakart BIOS güncelleme yardım?:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı açmaya çalıştım açamadım, f8 den güvenli moda girmeye çalıştım ama o da olmuyor. windows8 de bios güncel olmuyorsa f8 çalışmıyor diye bazı yazılar gördüm. bios güncellemesini tam olarak nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? everest programından anakart yada bios sürümünü öğrenemedim,

gördüğünüz gibi. bir yerlerde dolanırken şunu buldum
    bios ve başka bir sürü güncelleme mevcut olduğunu gösteriyor ama site ücretli. son resimdeki kodlara göre intelin sitesinden bulmaya çalıştım ama bulamadım. yardım lütfen?

• Tam olarak sorun nedir neden güvenli modda açman gerekiyor
  • bilgisayarı açıyorum açılışdaki mavi ekran geliyr w8 in daha sonra orada kalıyor, metro arayüzü başlamıyor doğal olarak bilgisayarı kullanamıyorum. ctrl+alt+del yapınca menü geliyor görev yöneticisine bakıyorum disk %99 dolu gösteriyor. al detaylarına bakıyorum diski kullanan hiçbirşey yok. güvenli modda başlatıp dosyalarımı D ye aktarıp format atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azade_kral

bilgisayarı açıyorum açılışdaki mavi ekran geliyr w8 in daha sonra orada kalıyor, metro arayüzü başlamıyor doğal olarak bilgisayarı kullanamıyorum. ctrl+alt+del yapınca menü geliyor görev yöneticisine bakıyorum disk %99 dolu gösteriyor. al detaylarına bakıyorum diski kullanan hiçbirşey yok. güvenli modda başlatıp dosyalarımı D ye aktarıp format atacağım.

Hiren boot cd kalıbını indirip cd ye yazdırın. Bilgisayarı cd den başlatın hiren boot cd içeriğinde dahili Windows xp var. XP yi başlattığınızda dosyalarınızın yedeğini rahatlıkla alabilirsiniz.
  • tamam onu yaparım da bios güncellemesinin faydalı olduğunu duydum ve gördüğüm kadaryla güncelleme var, bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azade_kral

tamam onu yaparım da bios güncellemesinin faydalı olduğunu duydum ve gördüğüm kadaryla güncelleme var, bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Evet faydalı ama Windows üzerinden güncellemeniz en kolay ve en basit yolu. Sizin bilgisayar açılmıyormuş sadece dos ortamında bios u güncelleyebilirsiniz buda uğraştırıcı olur. Altta örnek bir konu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_37075621/tm.htm
  • sorunun neden olduğunu buldum. start menü 8 programı kullanıyordum başlat menüsü için, onu kaldırdım düzeldi:D windows üzerinden nasıl güncelleyeceğiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios güncelleme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğiniz ekran alıntısındaki kodları arattım sizin pc casper notebook sanırım, casper pc nin bios unu nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorum maalesef. İnternetten arattığımda da kesin bir bilgiye ulaşamadım, herhangi bir probleminiz yoksa güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum yanlış bios yüklemeniz halinde pc servislik olabilir. İsterseniz alttaki casper notebook bölümünde konu açarak sorabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_667/tt.htm

@azade_kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 23 Nisan 2013; 19:14:06 >
  •  w8 anakart BIOS güncelleme yardım?:(

detayalarını buldum sizede göstereyim dedim. tamam teşekkür ederim yardımcı olduğunu için.
  • arkadaşlar biosu güncelledim araştırıp. eğer aynı şekilde tw9 güncelleme yapmak isteyen olursa bana mail atsın gerekli adresleri vereyim. buradan link paylaşırsam sıkıntı olabilir. azade_kral@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.