Bilgisayarımda HDD ikiye ayrılmış durumda, birinde Windows Xp diğerinde 7' yi sorunsuz kullanıyordum.
XP yerine Windows 8 kurdum ancak bundan sonra işletim sistemi seçim ekranı göstermeden direkt Windows 8 i açmaya başladı. İşletim sistemi seçim menüsüne giriyorum sadece Windows 8 görünüyor.
Tüm dosyalar durmasına rağmen sistem 7 yi görmüyor.
Tüm forum ve web aramalarım sonuçsuz kaldığı için başlık açmak zorunda kaldım. Yardımcı olabilecek bir arkadaş zamanını ayırırsa müteşekkir olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: onateer
Merhaba.
Bilgisayarımda HDD ikiye ayrılmış durumda, birinde Windows Xp diğerinde 7' yi sorunsuz kullanıyordum.
XP yerine Windows 8 kurdum ancak bundan sonra işletim sistemi seçim ekranı göstermeden direkt Windows 8 i açmaya başladı. İşletim sistemi seçim menüsüne giriyorum sadece Windows 8 görünüyor.
Tüm dosyalar durmasına rağmen sistem 7 yi görmüyor.
Tüm forum ve web aramalarım sonuçsuz kaldığı için başlık açmak zorunda kaldım. Yardımcı olabilecek bir arkadaş zamanını ayırırsa müteşekkir olurum.
Windows 8 ile pc yi aç. Bilgisayarım sağ tıkla özellikler e gir. oradan solda gelişmiş sistem korumasına tıkla . başlangıç ve kurtarma kısmındakı ayarlara gir. gelen pencerede varsayılan işletim sistemini gösteriyor ayıca pc acılırken işletim sistemleri listesini gösterme süreside mevcut onları kendıne uygun şekılde ayarla sonuc alamazsan durumu buraya bildir..
Bu işlemi bir çok kez denedim ilgili ekrana gittiğimde listede sadece Windows 8 mevcut.. Buradan sonuç alamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: onateer
Bu işlemi bir çok kez denedim ilgili ekrana gittiğimde listede sadece Windows 8 mevcut.. Buradan sonuç alamadım.
başlat-calıstır- msconfig - önyükleme orayı bir kontrol et..
Buraya girdiğimde de sadece W 8.1 görünüyor listede. Screenshot aldım fakat siteye yükleyemedim.