Bildirim
w800 i tükçe dil desteği
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
versiyon yukletırsen turkce olur arama yap w800 update dıye anlatılmıstı formda yada ugrasmayım dersen dısarda 20 ytl yukluyorlar dıe bılıyorum -
Ben sordum 40 ytl diyorlar yükleme için.ayrıca telefonunu hemen kayıt altına aldır yarın oburgun kapanmasın.basıma geldi kapandı telefonum
telefonun faturası
gümrük belgesi
ve pasaport gerekiyor kayıt icin.telekominikasyona gitmen lazım kayıt isi için. -
kayıtlara yarın başlıcam şuan tüm belgeler var bakalım daha neler cıkarcaklar inş adam akıllı bir memur denk gelir -
bızıde bılgılendırırmısın kayıt ıslemınde yapılanlar fılan -
tabiki kayıtla ilgili neler yaptığımı anlatırım birazdan havaalanına gidicem faturanın arkasına damga vurdurmaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfagvn -- 8 Temmuz 2006; 21:37:17 > -
havalanında faturaya damga vurdurdum hiç sorun cıkmadı 5 dakakada halloldu. yapan arkadaslar varsa ben izmirdeyim izmirdeki tk ya başvurabilirmiyim yoksa ankaraya faks mı cekmem gerek. birde gümrükte ücret falan almadılar faturada 249 yazıyor ona göre işlem yaptılar pazartesi tk başvurucam inş orda sorun cıkmaz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X