Şimdi Ara

w800i ile ilgili bir problem :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadslar bnde w800 var amma velakin, hafıza kartı moralimi bozdu alınca. alalı 5 ay oldu ama yıne aklıma takıldı.
    ya 512MB die aldım ii guzel ooo buyuk dedım, pc ile baglayınca bı baktım 467MB sığa yazıor, daha ayrıntılı baktım 490.***.*** yazıo
    oooo nası ıs dedım ama olabılır faln dedıler. ama bu kadr mı azalır beyaauv. sizinkiler nasıl acaba, benim gibi 467 mi gosteriyor......................???

• aslında böyle birşey olabilir. hafıza kartı eğer 512 mb değilde 512 bin kb ise olabilir doğaldır diyorum
  • ya biliyosun ki w800 beraberinde 512MB hediye ediyor. yani tamam az olurda be kardsım bu kadar da deil ama yaaaa.
    467MB
    arkadasım nokiasına 512MC almıs onda 490MB
    5**.***.***kbyte gosterıo. yanı bu pro duo MC lardamı boyle acaba?????????
    baska w800culer, merakımı gıderın lluuuuuuuutfeeen
    sizinde aynımıııııı
  • benim telde w800 alınca 512 mb hediye ediyorlar. ben şimdi boyutuna baktım bende de 467 mb yazıyo. sanırım hepsinde böyle
  • bilgisayarlarda 1mb=1024kb fakat mp3 player, hafıza kartı vb. urunlerde 1mb=1000kb....

bu farktan kaynaklanabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 23 Nisan 2006; 22:02:45 >
  • Bende de 490 yazıyor. bi format cek istersen sürücüye daha sonra bi bak.
  • arkadaşım o gayet doğal bende dv rs mmc kullanıyorum aynı olay ben de de var kardeşime 1 gb lık kart aldık o da 960 civarı gözüküyor. istersen normal bir bilgisayar hdd si ne bak o da örneğin 80 gb lık alırsın ama 76 gb felan görürsün yani aynı şey...
  • Yukarıdaki arkadaş olayı özetlemiş.. Bütün depolama aygıtlarında karşılaşılan bir durum bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 25 Nisan 2006; 11:18:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.